Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Τύπε μου τα άλλα 3-4 βίντεο που έχει κάνει για το συγκεκριμένο όχημα όπου το αποθεώνει σε θέμα ασφαλείας και τεχνολογίας γιατί δεν τα ποστάρεις;
Ποστάρεις μόνο ένα βίντεο στο οποίο το πρόβλημα ήταν το νίκελ γύρο από το παράθυρο που θόλωσε και το άλλαξαν δωρεάν(αποτυχία υλικού λέγεται αυτό και συμβαίνει σε όλες τι εταιρίες,σε όλα τα οχήματα)
εγω τη γνωμη μου λεω ουτε προσπαθω να διαστρεβωσω την εικονα της βολβο,απλα εγω δεν εμεινα ευχαριστημένος από το βολβο και τα βολβο τα ξερω γιατι πηγαινοερχομουν αντιπροσωπια σερβις κλπ επιανα συζητηση με αλλους κατοχους .
ενας ηρθε με ένα s40 πρωτου πουλησω το δικο μου οσο οσο και ειχε 320000 χιλιόμετρα ο κινητήρας εκανε σαν τρακτέρ ανοιχτηκε ο κινητήρας ηθελε περα από ρεκτιφιέ και καπακι καινουργιο αλλαγη καδενας και ενας στρόφαλος .
του ειπαν καλυτερα να βαλει μεταχειρισμενο άλλο κινητηρα γιατι  πιο φθηνα θα του ερχοταν.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Τύπε ξέρεις ότι το ρεκόρ ΙΧ με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο το κατέχει volvo??
Βενζίνη,χωρίς καμία επισκευή/αλλαγή κινητήρα,απλά σέρβις.Νομιζω 2.5εκατ χιλ.
κλαιν μαιν..
ΟΣΑ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η toyota,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..
ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ:ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ-ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΠΑΝ..
ΥΓ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΠΑΣΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΕΣ-ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Αξιόπιστη τύπε η TOYOTA και για μένα έχει μαζί με την MERCEDES τους καλύτερους κινητήρες πετρελαίου.Εννοειται ότι εχει πωλήσεις μεγάλες διότι ξεκινάνε από 8000€ έχοντας μοντέλα σε άλλες χώρες εκτός Ευρώπης που ούτε καν γνωρίζουμε.Το ίδιο ισχύει και για την FIAT η οποία έχει αγοράσει ένα κάρο εταιρίες.Μην συγκρίνεις πράγματα ανόμοια.Εδω μιλαμε για πριμιουμ οχήματα.Λογικο ειναι να μην απευθύνονται σε ολους μιας και δεν έχουν όλη χοντρή τζεπη.Παρενθεση για το φάουλ της TOYOTA με το Supra,το οποίο είναι κατά την γνώμη μου είναι δραμα μπροστά στον ανταγωνιστή GT-R.Το αμάξι ανήκει εντελως στην BMW από μέσα προς τα έξω (βασισμένο πάνω στην z4) με το σήμα TOYOTA.
ποια φιατ ρε ταραμα που θες ν αγορασεις κ τουτου των 90 χιλιαδων..
ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ???
ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΗ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ Κ ΤΟ ΠΡΙΜΙΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΙΡΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ..
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΣΠΕΑΡ ΠΡΙΜΙΟΥΜ ΤΩΝ 250.000 ΠΡΟ 6ΕΤΙΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 25.000 ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ,ΤΩΝ 5.500cc,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΑ 320 ΤΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Η s4 Κ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΕΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΟΥΛΙ..
Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΞΕΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ-ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΡΕΙ 10 ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΡΓΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Κ 3 ΨΩΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ..
ΥΓ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΙΧΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ ΛΑΚΑΜΑ???
ΚΑΘΕ 20 ΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ Κ ΤΟ ΞΑΦΝΟΥ,ΣΤΗΝ ΔΕ ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΡ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΖΛ,ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΔ ΤΥΠΟΥ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ..
ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ..
ΓΑΜΑΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..
ΥΓ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ Κ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΝΕΕ ΜΟΥ..

Συνημμένα

• 20170722_091611.jpg
    20170722_091611.jpg
    389,9 KB · Εμφανίσεις: 24

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Τύπε μου χρήζεις ψυχολογικής υποστήριξης..Πρεπει να έχεις λιώσει τα fast & the furious!!
Πρώτον μην μου γράφεις κεφαλαία ζώον(100 χρόνια ακόμα να μάθετε),δεύτερον παράδειγμα έφερα με την φιατ,τρίτον έχω αλλάξει τόσα αυτοκίνητα μέχρι στιγμής που δεν θα αλλαξεις σε 3 ζωές σου καρμίρη,φτωχομπινε.Σου μιλάω με κριτήρια και μου μιλάς σε μια γλώσσα που καταλαβαίνεις εσυ και οι κολλητοί σου βλήμα,ούτε ξέρεις τι γράφεις.Την άποψη σου για την ΤΟΥΟΤΑ να την βάλεις εκεί που σου είναι ευχάριστη εφοσων την θέτεις έτσι.Μεχρι εκεί φτάνεις και για αυτό έχεις άποψη τέτοια.Αμφιβαλω αν μπήκες ποτέ σε άλλες εταιρίες που κοστίζουν παραπάνω.Καλη συνέχεια.
ΥΓ
Πόσταρε μας κανένα Aygo κανένα Yaris να μας πεις ότι είναι αυτοκινηταρες  :2funny: :2funny: :2funny:
Μου γράφεις και ΥΓ αστείε..έχεις πάει την Mercedes σου για βλάβη και ξέρεις,τσομπανε!
ΚΛΑΣΙΚ ΦΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΣΜΟΥ..
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ..
ΣΤΗΝΕΙΣ ΜΙΑ 10ΡΙΚΟΥΜΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΧΥΝΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ,ΜΕ ΠΑΤΑΣ???
ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΗ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ..ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ Ή ΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ???ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΩ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ..
ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ..ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΓΑ Ή Ο ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ???ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΘΡΕΨΕ ΣΑΝ ΚΟΝΙΟΡΔΟ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΠΙΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Σάλτα γαμίσου ρε τουρκόγυφτε. Αλβανόπουστα
ΒΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΕΡΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ???ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ-ΞΑΠΛΑΣ???
ΥΓ ΦΟΒΕΡΗ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ..ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΩΝ ΑΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ..

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
ΒΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΕΡΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ???ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ-ΞΑΠΛΑΣ???

Δεν είμαι κλώνος ρε γύφτο.

Αμόρφωτε πίθηκα, φτωχομπινέ. Τράβα πούλα σάμαλι ρε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Δεν είμαι κλώνος ρε γύφτο.

Αμόρφωτε πίθηκα, φτωχομπινέ. Τράβα πούλα σάμαλι ρε
Δεν χρειαζεται να πουλαω σαμαλι ρε κονιορδε..ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ Κ ΤΣΕΠΩΝΩ ΜΠΕΡΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ,ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται να πουλαω σαμαλι ρε κονιορδε..ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ Κ ΤΣΕΠΩΝΩ ΜΠΕΡΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ,ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..

Ωπα ρε, σοβαρά; Τρις εβδομαδιαίως; Χααχ χαα...Νομίζεις οτι μασάω με αυτά που λες; Ακόμα στο δημοτικό είσαι;

Ρε πηθικα, κρυφόπουστας είσαι παραδέξου το. Γουστάρεις να σε βρίζουνε. Ολοι οι αλβανοί έτσι είστε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Γέλας γελας τύπε αλλά άμα θα στον πετάξω έξω θα κλαις..Μπορείς να ρωτήσεις τα κορίτσια εδώ μέσα πόση την έχω.Για σένα τι να μας πουν;;
Αλλά ξέχασα,είσαι ξεβράκωτος και δεν παίζει μια για call girl.Μονο μάτι μπήκες να πάρεις τόσα χρόνια,να έχεις να παίζεις το πουλάκι σου.
Υπάλληλο μου σε έχω ξέπλυμα,αλβανογυφτε.Πανε φτιάξε με δωρεά από τα γερόντια που σε γλεντάνε το Toyota σου και μπες εδώ μετά να μας το παίξεις άντρας και ωραίος..Από κοντά πάλι άμα με δεις βαζω στοίχημα ότι θα μου την πέσεις,κρα κάνουν οι τρύπες για γέμισμα σε παλικάρια σαν και εσένα με τόση τεστοστερόνη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΙ ΣΑΛΙΑΖΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΒΡΕ ΤΡΥΠΙΕ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ???
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Κ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ,ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ???
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΓΥΡΝΑΓΕ Η ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ..
ΥΓ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ 90 ΧΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΕΣ 180 ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΙΔΗ..ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΓΑΛΟΤΣΑ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Ωπα ρε, σοβαρά; Τρις εβδομαδιαίως; Χααχ χαα...Νομίζεις οτι μασάω με αυτά που λες; Ακόμα στο δημοτικό είσαι;

Ρε πηθικα, κρυφόπουστας είσαι παραδέξου το. Γουστάρεις να σε βρίζουνε. Ολοι οι αλβανοί έτσι είστε
ΑΡΚΕΤΑ Μ ΕΣΕΝΑ..
ΜΕ ΦΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΣΠΟΡ..

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
ελα ρε πλεζουρα ηρεμα ρεσυ ! ουτε καν οπαδικο δεν ειναι το νημα ...

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.681
Πόντοι
6.255
Ώπα, ώπα...Έφερα καφεδάκι, πρωινό και όλα τα συναφή να παρακολουθήσω το ντέρμπι σαν άνθρωπος και εσείς σταματήσατε; Ντροπή

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Μλκ μόνο εσυ καταλαβαίνεις τι γράφεις..Εκεί Αγία βάρβαρα έτσι τα λέτε;;; :2funny:
Πέρασε η ώρα,θα νυχτώσει, πηγαινε να στρώσεις την πραμάτεια σου να πουλήσεις κανένα κλεμμένο στέρεο!!
Με την Toyota κλούβα σου  :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ..ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΜΠΙ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 500ΑΡΙΚΟΥ,ΤΥΠΟΥ:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.681
Πόντοι
6.255
Θα πω απλά και συνετά πως το αυτό που κάνετε (πέρα από την πλάκα του να διαβάζουμε ΤΟΣΟ ευφάνταστους τρόπους αλληλοκατηγορίας) δεν αποτελεί κάτι το οποίο μας αφορά. Μπορείτε κάλλιστα να τα πείτε μέσω π.μ.ή από κοντά κλπ. Οκ εντάξει, στην αρχή είχε πλάκα αλλά την έχετε ξεπεράσει παίδες μου. Λίγη σύνεση και σύνδεση με το θέμα του thread και με το site γενικά δεν θα έβλαπτε.

Τις καλημέρες μου  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom