Αξιόπιστη τύπε η TOYOTA και για μένα έχει μαζί με την MERCEDES τους καλύτερους κινητήρες πετρελαίου.Εννοειται ότι εχει πωλήσεις μεγάλες διότι ξεκινάνε από 8000€ έχοντας μοντέλα σε άλλες χώρες εκτός Ευρώπης που ούτε καν γνωρίζουμε.Το ίδιο ισχύει και για την FIAT η οποία έχει αγοράσει ένα κάρο εταιρίες.Μην συγκρίνεις πράγματα ανόμοια.Εδω μιλαμε για πριμιουμ οχήματα.Λογικο ειναι να μην απευθύνονται σε ολους μιας και δεν έχουν όλη χοντρή τζεπη.Παρενθεση για το φάουλ της TOYOTA με το Supra,το οποίο είναι κατά την γνώμη μου είναι δραμα μπροστά στον ανταγωνιστή GT-R.Το αμάξι ανήκει εντελως στην BMW από μέσα προς τα έξω (βασισμένο πάνω στην z4) με το σήμα TOYOTA.
ποια φιατ ρε ταραμα που θες ν αγορασεις κ τουτου των 90 χιλιαδων..
ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ???
ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΗ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ Κ ΤΟ ΠΡΙΜΙΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΙΡΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ..
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΣΠΕΑΡ ΠΡΙΜΙΟΥΜ ΤΩΝ 250.000 ΠΡΟ 6ΕΤΙΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 25.000 ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ,ΤΩΝ 5.500cc,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΑ 320 ΤΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Η s4 Κ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΕΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΟΥΛΙ..
Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΞΕΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ-ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΡΕΙ 10 ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΡΓΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Κ 3 ΨΩΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ..
ΥΓ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΙΧΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ ΛΑΚΑΜΑ???
ΚΑΘΕ 20 ΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ Κ ΤΟ ΞΑΦΝΟΥ,ΣΤΗΝ ΔΕ ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΡ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΖΛ,ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΔ ΤΥΠΟΥ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ..
ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ..
ΓΑΜΑΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..
ΥΓ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ Κ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΝΕΕ ΜΟΥ..