Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Απο τα πιο δυνατα-καυλα-παιχνιδιαρικα αμαξια που εχουν κυκλοφορησει, γαμαει το εργαλειο. Ακομα και το 65αρι γαμουσε, ποσο μαλλον αυτο.

Ωμη δυναμη, απολιτιστο-αδαμαστο εργαλειο για τρελο παιχνιδι.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εξαρταται για ποια μοντελα μιλαμε.

Καθε μια απο τις δυο εταιριες, εχει δυνατα χαρτια σε καποια μοντελα εναντι του ανταγωνισμου.

Η μπεμπα, ειναι εως ενα σημειο. Απο εκει και πανω τα αστερακια παιζουν μονα τους μπαλα. Δεν εχουν ανταγωνισμο.

Αν εχεις να πληρωσεις τους αστεραδες και πας Γερμανια και μπλεξεις με ειδικες παραγγελιες κτλπ θα στησεις αμαξι που θα γαμαει και δεν θα εχεις ανταγωνισμο, οτι και να σου βγει στο δρομο.

Φυσικα και δεν μιλαμε για σουπερ καρ που δεν μπορεις να πας πουθενα και το βγαζεις μια φορα την εβδομαδα εξω, στα αρχιδια μας αυτα.

Μιλαμε για αμαξια που θα μπορεις να τα χαιρεσαι τη καθε στιγμη. Εκει, τα αστερακια δεν εχουν ανταγωνισμο. Γαμανε. Ειδικα αν κανεις ειδικες παραγγελιες-καυλες, αν μπορεις να υποστηριξεις κατι τετοιο, σου παραδιδουν οπλο με τροχους μετα. Εργαλειο για πολλες καυλες να χυνεις συνεχεια τη καθε στιγμη. Κοστιζει, οπως αλλωστε η καθε καυλα.

Εως ενα νορμαλ σημειο κοστους, οι μπεμπες εχουν το πανω χερι. Απο εκει και πανω, αστερακια και μονο.

Παραδειγματα:

τυπε εκει που επαιζε μονη της μπαλα η μερσεντές ηταν στην s class.
a class <σειρα 1 η πρωτης γενια a class ηταν για τα μπαζα
c class =seira 3
e class < σειρα 5 (θρυλικα μοντελα e34 e39 e60 f10 )
s class >σειρα 7
ml <  x5
glk= x3
slk >z4
amg = <m καθαρα υποκειμενικα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
τυπε εκει που επαιζε μονη της μπαλα η μερσεντές ηταν στην s class.
a class <σειρα 1 η πρωτης γενια a class ηταν για τα μπαζα
c class =seira 3
e class < σειρα 5 (θρυλικα μοντελα e34 e39 e60 f10 )
s class >σειρα 7
ml <  x5
glk= x3
slk >z4
amg = <m καθαρα υποκειμενικα

Ποια απο ολα αυτα τα μοντελα ειχες στη κατοχη σου και τα εζησες εστω για ενα ετος το καθενα;

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ποια απο ολα αυτα τα μοντελα ειχες στη κατοχη σου και τα εζησες εστω για ενα ετος το καθενα;
μ αυτά τα δεδομενα που λες μονο για το αμαξι μας πρεπει να λεμε.
τελος παντων εχω οδηγησει w211 ε39 e46
εχω μπει σε ml x5

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Η γνωμη μας πανω σε κατι εχει αξια οταν προερχεται απο βιωμα και οχι απο θεωριες και οτι εχουμε ακουσει.

Απο τη σειρα w211 ποιο μοντελο;

Από τη ε39;

Απο τη e46;

Το εχω μπει ειναι και εχω οδηγησει Χ5 ή απλα μπηκες ως επιβατης; Τι μοντελο ηταν;

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Η γνωμη μας πανω σε κατι εχει αξια οταν προερχεται απο βιωμα και οχι απο θεωριες και οτι εχουμε ακουσει.

Από τη ε39;

Απο τη e46;

Το εχω μπει ειναι και εχω οδηγησει Χ5 ή απλα μπηκες ως επιβατης; Τι μοντελο ηταν;

ελλαδα ο κοσμος αλλαζει αμαξι κάθε 15 χρονια
ποσα θες να εχει οδηγησει

επισης ελλαδα μιλαμε συνηθως για παλια μοντελα

περιμενω την μαχη μεταξυ i της bmw και eq της Mercedes

ερχεται το i4 της bmw ενώ το eqc πωλειται ηδη ελλαδα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

Από τη ε39;

Απο τη e46;

e200 w211
λοιπον σχεδιαστηκα το αμαξι ουτε εσωτερικα ουτε εξωτερικα με ενθουσιαζει,ειδικα εξωτερικα μοιαζει μεγαλιστικο.
η ποιοτητα κατασκευης είναι αρκετα καλη ειδικα με τα δερματινα καθίσματα ανεβαζει επιπεδο.
εχει χωρους και είναι ανετο αμαξι.σε θεματα επιδοσεων εγω είμαι ικανοποιημένος μιας και οδηγησα χειροκινητο και όχι αυτοματο.
αναρτηση φοβερη σταθερο στο δρομο αθορυβο και ενδυκνειται για ταξίδια.
το συγκεκριμενο ειχε 120000 χιλιόμετρα τοτε και μου λεγε αυτος που το εχει περα από τα αναλωσιμα μονο δυο πισω λαμπες εχει αλλαξει.
το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η αισθηση του τιμονιού μεγαλες διαδρομες σχετικα ελαφρυ στις ψιλες ταχύτητες και λιγο ασαφες.το οδηγησα 30 χιλιόμετρα σε εθνικη οδο.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

Από τη ε39;

Απο τη e46;

η e46 316 ηταν ενός φιλου ειχε πιει τα εντερα του και τον πηγα εγω σπιτι.
κλασικο τιμονι μπεμβε στησιμο καλο,αναρτηση ξερη αν και αμφιβαλω αν την ειχε αλλαξει εδιχνε το κοντερ 146000 χιλιόμετρα.χωροι πισω σχετικα στενη μπροστα μια χαρα,ποιοτητα κατασκευης καλη δεν ακουγα τριγμούς κλπ.
εκει που ξενερωσα ηταν οι επιδοσεις ηταν με τους 105 ιππους η 8βαλβιδη.
τερμα γκαζι σε ανηφορικα τμηματα και ηθελες και άλλο δυναμη,η στα φαναρια αν εκανα κοντρα με σειτσεντο νομιζω θα εχανα ο λογος που δεν θα αγοραζα 316 ηταν καθαρα οι επιδοσεις συν ότι το ζοριζα και τσιμπαγε καταναλωση,320 και πανω.

ε39 520 ημουν ετοιμος να την αγορασω αλλα δεν τα βρήκαμε στην τιμη με τον ιδιωτη που την πουλουσε.
το αμαξι ειχε 220000 χιλιόμετρα.εκανα τεστ ντραιβ και μου αφησε τις καλυτερες εντυπώσεις.ανετο σταθερο χωροι μεγαλοι καλη ποιοτητα κατασκευης.
ο εξακύλινδρος κινητήρας είναι διαμαντι και καλος σε επιδοσεις σχετικα για τα χαρακτηριστικα του το μονο μειων ηταν η καταναλωση τσιμπαγε γυρω στα 10 λιτρα σε μεικτη διαδρομή αν και το παταγα σε ανοιχτα κομματια.
τιμονι και φρενα αψογο η δε τριγμοι κλπ παρολα τα χιλιόμετρα δεν ακουγοταν τσικ.τελικα τοτε πηρα το s40 και το μετανιωσα από τα πρωτα χιλιόμετρα νοσταλγουσα την 5αρα και εβριζα τον ιδιωτη που δεν μου κανε καλυτερη τιμη.

παντως η e39 ετη φωτος καλυτερη από την e46

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ευχομαι να οδηγησεις και να γινεις κατοχος στο μελλον μεγαλυτερων μοντελων, τοτε θα καταλαβεις τι εστι μπεμπα ή αστερακι.

Τα μοντελα που οδηγησες και ειχες μια συντομη οδηγικη σχεση μαζι τους, δεν ειναι αυτα που θα σε κανουν να καταλαβεις.

Εχει απειρα αμαξια αλλων κατασκευαστων που τα γαμανε στα ισια και τα χυνουν στη μαπα.

Οι μπεμπες και τα αστερακια ειναι απο τη μεση και πανω, ειδικα τα αστερακια ειναι απο το πανω πανω ραφι και πανω. Τοτε κανουν τη διαφορα και καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Μπες σε ενα S63 Coupe AMG, την εκδοση με τα 800 αλογα (Brabus) και ελα μετα να μας πεις τι κερασες στο δρομο σε οτι και να να σου βγηκε. Ιταλικα, Αμερικανικα, Ιαπωνικα, τα πας πατημενος τερμα τσιτα εως Δραμα και αυτοι θα εχουν σταματησει στην ακρη με ανοιχτα καπω.

Δεν εχει ανταγωνισμο το αστερι απο τα 300.000 και πανω. Δεν υπαρχει αμαξι να εμφανιστει διπλα του.

Δεν μιλαμε για τα super car. αυτα δεν ειναι για καθε μερα να πηγαινεις στη δουλεια σου ή τη βολτα σου για καφε και ψωνια. Μιλαμε για αμαξια που μπορεις ανετα να οδηγεις καθημερινα και που μπορει ακομα και η αδερφη σου να οδηγησει και να παει για ενα καφε μαζι με μια φιλη της.

Αυτοκινητα που ειναι χαλαρα στο οταν τα πας νορμαλ, που δεν σε κουραζουν, σε πανε χαλαρη βολτουλα αλλα που οταν το θελησεις γαμανε και δερνουν, ξηλωνουν την ασφαλτο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
το από εδώ και περα πεδιο μαχης
θα νικησει οποιος φτιαξει καλυτερες μπαταριες :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Αμαξι που δεν καυλωνεις-χυνεις απο τον ηχο του τη καθε στιγμη, δεν ειναι αμαξι για αντρες.

Μπαταριες κτλπ, ας τα εχουν γκομενακια και μαλθακοποιημενα πιθηκακια της νεας εποχης.

Ακομα και οι μουναρες, θελουν να ακουν καυλα ηχο, τις φτιαχνει οταν γκαζωνει, οταν ειναι σε ρελαντι, τη καθε στιγμη καυλωνουν. Ας μη ξερουν τεχνικα στοιχεια κτλπ, καυλωνουν με αυτο που βλεπουν και ακουν.

Πανε να περασουν τωρα με το ζορι και εχουν ριξει στη μαχη τα παντα για να μας πεισουν για ηλεκτρικες ντεκαυλε φασεις.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αμαξι που δεν καυλωνεις-χυνεις απο τον ηχο του τη καθε στιγμη, δεν ειναι αμαξι για αντρες.

Μπαταριες κτλπ, ας τα εχουν γκομενακια και μαλθακοποιημενα πιθηκακια της νεας εποχης.

Ακομα και οι μουναρες, θελουν να ακουν καυλα ηχο, τις φτιαχνει οταν γκαζωνει, οταν ειναι σε ρελαντι, τη καθε στιγμη καυλωνουν. Ας μη ξερουν τεχνικα στοιχεια κτλπ, καυλωνουν με αυτο που βλεπουν και ακουν.

Πανε να περασουν τωρα με το ζορι και εχουν ριξει στη μαχη τα παντα για να μας πεισουν για ηλεκτρικες ντεκαυλε φασεις.

Τυπε εχεις οδηγησει Τεσλα? Οδηγησα ενα πρωτη φορα τις προαλλες και ειναι και γαμω τις φασεις, δοκιμασε το.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Προτιμω να πηγαινω με ταξι ή με τα ποδια.

εγω καυλωνω με την επιταχυνση
είναι από τα στοιχεια που κανουν εθιστικες τις μηχανες

1d06bb231f1f169872f727b8866a1ea6.jpg

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τυπε εχεις οδηγησει Τεσλα? Οδηγησα ενα πρωτη φορα τις προαλλες και ειναι και γαμω τις φασεις, δοκιμασε το.

Εχω ακουσει οτι ειναι γρηγορο, οκ. Το δεχομαι.

Αρνουμαι να οδηγησω κατι που δεν βγαζει καυλα ηχο. Πιστευω οτι ειναι αποτυχια ως αντρας να οδηγας κατι που κανει σαν αυτα που ειχαμε μικροι και παιζαμε, τα ηλεκτρικα.

Ζω για το βρουμ βρουμ, για τον ηχο.

Οι Ιταλοι εγιναν πλουσιοι λογω ηχου, τι να λεμε. Ολοκληρο πρωταθλημα φορμουλα ενα εχασε θεαση και χρημα απο τοτε που ακουγονται σαν ηλεκτρικες σκουπες.

Στα αρχιδια του θεατη αν ειναι γρηγορα, ηχο θελει. Για να ακουσει απο κοντα τον ηχο και να του σηκωθει η τριχα πηγαινε και ξοδευε χρημα. Απο τοτε που σταματησε ο ηχος, σταματησαν και οι θεατες. Καμια σχεση με παλια. Επεσαν οι εισπραξεις, καμια σχεση.

Επαθαν ζημια ξενοδοχεια-αεροπορικες-γραφεια ταξιδιων ολοι. Εκοψε ο κοσμος να πηγαινει με τη μανια που πηγαινε παλια. Πηγαινουν, οχι ομως με μανια και τρελα οπως παλια.

Τερμα οι καλες εποχες. Ειμαστε στα χρονια της ντεκαυλε φλωρεξ φασης στα παντα. Με καθε τροπο να σε κανουν αγαμητο φλωρο και ντεκαυλε.

Καλυτερα χωρις αμαξι, με τα ποδια, με ταξι, στα αρχιδια μου. Δεν μπαινω σε τετοιες μαλακιες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
εγω καυλωνω με την επιταχυνση
είναι από τα στοιχεια που κανουν εθιστικες τις μηχανες

1d06bb231f1f169872f727b8866a1ea6.jpg

Στα αρχιδια μου για το ποσο γρηγορα παει, ετσι και αλλιως δεν θα το πας πουθενα εδω. Δεν εχει δρομους. Μερικα ανοιγματα θα κανεις και τελος.

BMW vs MERCEDES ειναι αλλωστε το θεμα του νηματος. Εχεις να πεις κατι σχετικο; Για τις ηλεκτρικες σκουπες μιλα μονος σου σε αλλο νημα, στησε ενα και θα ερθω να γραψω για μια κυκλωνικη που εχω παρει, γαμαει.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μου για το ποσο γρηγορα παει, ετσι και αλλιως δεν θα το πας πουθενα εδω. Δεν εχει δρομους. Μερικα ανοιγματα θα κανεις και τελος.

BMW vs MERCEDES ειναι αλλωστε το θεμα του νηματος. Εχεις να πεις κατι σχετικο; Για τις ηλεκτρικες σκουπες μιλα μονος σου σε αλλο νημα, στησε ενα και θα ερθω να γραψω για μια κυκλωνικη που εχω παρει, γαμαει.

ποσταρα bmw i4 και Mercedes eqs

δεν είναι μαλακες να επενδυουν στην ηλεκτροκινηση τσαμπα

δεν μιλησα για τελικη ταχυτητα αλλα για επιταχυνση, εκει είναι η καυλα
εκτος από ταξι η ποδια μπορεις να παρεις παπι με sebring που εχει γαμω τους ηχους

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ποσταρα bmw i4 και Mercedes eqs

δεν είναι μαλακες να επενδυουν στην ηλεκτροκινηση τσαμπα

δεν μιλησα για τελικη ταχυτητα αλλα για επιταχυνση, εκει είναι η καυλα
εκτος από ταξι η ποδια μπορεις να παρεις παπι με sebring που εχει γαμω τους ηχους

Δεν μου αρεσουν τα διτροχα τυπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom