Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Σόου γίνεται στο μαγαζί?Giatros69, τελικά τα καταφερες να κλεισεις γυναικες για το παρτι σας ?
Σόου γίνεται στο μαγαζί?Giatros69, τελικά τα καταφερες να κλεισεις γυναικες για το παρτι σας ?
Έχω καιρο να πάω, δεν νομιζω πάντως να γινεται κάποιο σοου, μονο pole dancingΣόου γίνεται στο μαγαζί?
Μπα οχι αλλα δεν το προσπαθησα και πολυ προτεινα σε 2-3 ειπαν οχι και σταματησαGiatros69, τελικά τα καταφερες να κλεισεις γυναικες για το παρτι σας ?
Σε ποιες πρότεινες φίλε?Μπα οχι αλλα δεν το προσπαθησα και πολυ προτεινα σε 2-3 ειπαν οχι και σταματησα
Πρόκειται για το πρώην full moon που ήταν στην Κωλέττη.Απεναντη από το blue iguana άνοιξε το sol γνωρίζει κανεις κάτι ;
Η Ράισα δεν είναι εκεί έχει σταματήσει δεν ξέρω που έχει πάει.Καλησπερα μάγκες. Μήπως ξέρετε εάν είναι η Ραίσσα ακόμα εκεί; Εάν δέν είναι, ξέρετε που έχει πάει;
Στην Ρόδο είναιΚαλησπερα μάγκες. Μήπως ξέρετε εάν είναι η Ραίσσα ακόμα εκεί; Εάν δέν είναι, ξέρετε που έχει πάει;
Δουλευει σε καποιο μαγαζι; Σε ευχαριστω τυπεΣτην Ρόδο είναι
ΣωστοςΣτην Ρόδο είναι
Την ίδια ερώτηση έχω και εγώΔουλευει σε καποιο μαγαζι; Σε ευχαριστω τυπε
Πρέπει να ανοίξουμε ένα thread για την μουναρα να μαθαίνουμε νέαΚαλησπερα μάγκες. Μήπως ξέρετε εάν είναι η Ραίσσα ακόμα εκεί; Εάν δέν είναι, ξέρετε που έχει πάει;
Πριν 2 εβδομάδες δεν επιτρεπόταν, όχι!Επιτρεπεται το καπνισμα? Γιατι τελευταια φορα που ειχα παε ειχαν φαει προστιμο και το απαγορευσαν
με τι περιμενες να κανουν παρεα αυτες ? μονο με γυφτοπρεζεμπορουςΤην Κυριακή που μας πέρασε είδα σε beach baro της Περαίας κυρία με παρουσία στο Blue iguana Ελληνίδα με δυο πιτσιρίκους. Σαν να βγήκαν από τα Διαβατά και οι δύο μάγκες...