boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσύ σκάσεΝαι σοφός είναι εσύ σκάσε
Εσύ σκάσεΝαι σοφός είναι εσύ σκάσε
ξεστραβωσου δεν ειναι η shiva.
αν θες να μ τη πεις τλχστ καντο σωστα.-![]()
Εσύ σκάσε
όχι χαρώ το, όχι!
οχι..ο εβιλ απλως σολαρει....κ τα κοριτσια κανουν δευτερες φωνες...Τώρα αυτό θα είναι το νέο "ελλεεινίδες"?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι..ο εβιλ απλως σολαρει....κ τα κοριτσια κανουν δευτερες φωνες...![]()
Τώρα αυτό θα είναι το νέο "ελλεεινίδες"?![]()
Τώρα αυτό θα είναι το νέο "ελλεεινίδες"?![]()
![]()
![]()
Οι παλιοί "άντρες & γυναίκες" δε νομίζω πως έχουν πλέον τίποτε να πουν. Τα μηνύματα τους είναι είναι 95% του στυλ "χα χα γέλασα" ή "καλημέρα μπουρδελιάρηδες" και 5% σοβαρή αναφορά σε κάποιο θέμα.
Μαζεύοντας "πόντους" (μηνύματα δηλαδή)για να γίνουν παλιοί, έχασαν την έννοια του forum - κάπου φταίει και το σύστημα του bourdela εδώ. Τα threads των παλιών είναι πλέον "τραβηγμένα από τα μαλλιά" (άσχετα θέματα), ενώ ο ανταγωνισμός για το ποιός θα μαζέψει "κοινό" αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
Κάποιοι από τους παλιούς (δε λέω ονόματα - αν είναι έξυπνοι θα καταλάβουν) έχουν ξεπεράσει τα όρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη δράση τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ακόμη και κάποιος "προχωρημένος" γνωρίζει πλέον το όνομα, το επάγγελμα, την οικογενειακή τους κατάσταση κτλ.
Με λίγα λόγια, οι παλιοί έχουν χάσει το μέτρο και το μόνο που μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα είναι να βάλουν σε μπελά είτε τον εαυτό τους, είτε το site (πάλι θα υπάρξουν δικαστικοί κ.ο.κ.).
Εγώ προτείνω: Πάλιουρες μαζευτείτε!!!
Χοντρός είσαι και φαίνεσαι ρε σκατόEvilPlamsa, εγώ είμαι μαζί σου γιατί έχουν καταντήσει ανυπόφορες.
Επίσης είναι χοντρές, άσχημες, χαζές, σαχλές, ανώριμες, αγενέστατες και δε θα ανεχτώ άλλο να με κατεβάζουν στο επίπεδό τους.
Καιρός να σοβαρευτούμε λέω εγώ...![]()
Χοντρός είσαι και φαίνεσαι ρε σκατό
http://[URL unfurl="true"]www.photooftheday.gr/photos/120423808468685900.jpg[/img[/URL]]Ναι ρε μπόμπα το βρήκες, έχω σκάσει από το φαϊ, καιρός να σταματήσω.
Τι έγινε, μόνο από αυτό θίχτηκες?![]()
Γουστάρεις κανα μπινελίκι να στρώσεις?![]()
![]()
Οι παλιοί "άντρες & γυναίκες" δε νομίζω πως έχουν πλέον τίποτε να πουν. Τα μηνύματα τους είναι είναι 95% του στυλ "χα χα γέλασα" ή "καλημέρα μπουρδελιάρηδες" και 5% σοβαρή αναφορά σε κάποιο θέμα.
Μαζεύοντας "πόντους" (μηνύματα δηλαδή)για να γίνουν παλιοί, έχασαν την έννοια του forum - κάπου φταίει και το σύστημα του bourdela εδώ. Τα threads των παλιών είναι πλέον "τραβηγμένα από τα μαλλιά" (άσχετα θέματα), ενώ ο ανταγωνισμός για το ποιός θα μαζέψει "κοινό" αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
Κάποιοι από τους παλιούς (δε λέω ονόματα - αν είναι έξυπνοι θα καταλάβουν) έχουν ξεπεράσει τα όρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη δράση τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ακόμη και κάποιος "προχωρημένος" γνωρίζει πλέον το όνομα, το επάγγελμα, την οικογενειακή τους κατάσταση κτλ.
Με λίγα λόγια, οι παλιοί έχουν χάσει το μέτρο και το μόνο που μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα είναι να βάλουν σε μπελά είτε τον εαυτό τους, είτε το site (πάλι θα υπάρξουν δικαστικοί κ.ο.κ.).
Εγώ προτείνω: Πάλιουρες μαζευτείτε!!!