Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τώρα αυτό θα είναι το νέο "ελλεεινίδες"? :think:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin:

Οι παλιοί "άντρες & γυναίκες" δε νομίζω πως έχουν πλέον τίποτε να πουν. Τα μηνύματα τους είναι είναι 95% του στυλ "χα χα γέλασα" ή "καλημέρα μπουρδελιάρηδες" και 5% σοβαρή αναφορά σε κάποιο θέμα.

Μαζεύοντας "πόντους" (μηνύματα δηλαδή)για να γίνουν παλιοί, έχασαν την έννοια του forum - κάπου φταίει και το σύστημα του bourdela εδώ. Τα threads των παλιών είναι πλέον "τραβηγμένα από τα μαλλιά" (άσχετα θέματα), ενώ ο ανταγωνισμός για το ποιός θα μαζέψει "κοινό" αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Κάποιοι από τους παλιούς (δε λέω ονόματα - αν είναι έξυπνοι θα καταλάβουν) έχουν ξεπεράσει τα όρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη δράση τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ακόμη και κάποιος "προχωρημένος" γνωρίζει πλέον το όνομα, το επάγγελμα, την οικογενειακή τους κατάσταση κτλ.

Με λίγα λόγια, οι παλιοί έχουν χάσει το μέτρο και το μόνο που μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα είναι να βάλουν σε μπελά είτε τον εαυτό τους, είτε το site (πάλι θα υπάρξουν δικαστικοί κ.ο.κ.).

Εγώ προτείνω: Πάλιουρες μαζευτείτε!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
EvilPlamsa, εγώ είμαι μαζί σου γιατί έχουν καταντήσει ανυπόφορες.
Επίσης είναι χοντρές, άσχημες, χαζές, σαχλές, ανώριμες, αγενέστατες και δε θα ανεχτώ άλλο να με κατεβάζουν στο επίπεδό τους.
Καιρός να σοβαρευτούμε λέω εγώ... :coffee:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Οι παλιοί "άντρες & γυναίκες" δε νομίζω πως έχουν πλέον τίποτε να πουν. Τα μηνύματα τους είναι είναι 95% του στυλ "χα χα γέλασα" ή "καλημέρα μπουρδελιάρηδες" και 5% σοβαρή αναφορά σε κάποιο θέμα.

Μαζεύοντας "πόντους" (μηνύματα δηλαδή)για να γίνουν παλιοί, έχασαν την έννοια του forum - κάπου φταίει και το σύστημα του bourdela εδώ. Τα threads των παλιών είναι πλέον "τραβηγμένα από τα μαλλιά" (άσχετα θέματα), ενώ ο ανταγωνισμός για το ποιός θα μαζέψει "κοινό" αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Κάποιοι από τους παλιούς (δε λέω ονόματα - αν είναι έξυπνοι θα καταλάβουν) έχουν ξεπεράσει τα όρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη δράση τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ακόμη και κάποιος "προχωρημένος" γνωρίζει πλέον το όνομα, το επάγγελμα, την οικογενειακή τους κατάσταση κτλ.

Με λίγα λόγια, οι παλιοί έχουν χάσει το μέτρο και το μόνο που μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα είναι να βάλουν σε μπελά είτε τον εαυτό τους, είτε το site (πάλι θα υπάρξουν δικαστικοί κ.ο.κ.).

ετοιμασου να τα ακουσεις φιλτατη!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
EvilPlamsa, εγώ είμαι μαζί σου γιατί έχουν καταντήσει ανυπόφορες.
Επίσης είναι χοντρές, άσχημες, χαζές, σαχλές, ανώριμες, αγενέστατες και δε θα ανεχτώ άλλο να με κατεβάζουν στο επίπεδό τους.
Καιρός να σοβαρευτούμε λέω εγώ... :coffee:
Χοντρός είσαι και φαίνεσαι ρε σκατό

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.729
Πόντοι
19.485
sarman καλώς ή κακώς οι "παλιοί" έχουν τη δική τους ιστορία στο site, κάποιοι μάλιστα έχουν δώσει πολύ καλές πληροφορίες και έχουν δημιουργήσει μια ασφαλή "περπατημένη οδό" όσον αφορά το θέμα "πληρωμένος έρωτας". Οι συμπεριφορές τους είναι σαν όλων των ανθρώπων...με καλές και κακές στιγμές... όσοι με γράφουν/ενοχλούν/σνομπάρουν? Στ αρχίδια μου!

Επισκέπτης

Γουστάρεις κανα μπινελίκι να στρώσεις? :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Sarman, οι νέοι δηλαδή ανοίγουν πιο ενδιαφέροντα θρεντ; Πες και για τους νέους, γιατί για μένα τα ίδια είναι παλιοί-νέοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom