Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

Επισκέπτης
ειχα παρει το χαλκινο?????? χαχαχαχαχαχα
δεν το χα προσεξει.....ποιος πηρε το χρυσο?????

θα φροντισω να δοξασω τον τιτλο μου στο υποσχομαι.......δε μου δινεται η αφορμη ομως ρε γμτ.......δε μου εχουν πατησει ακομα τον καλο :2funny:

Το χρυσό το χε καπαρώσει ένα πτηνό το ασημένιο η φίλη σου η Μπαιτ.. Κοίτα να συμμορφωθείς από δω και πέρα και να ξεκατινιάζεσαι με μεγαλύτερο ζήλο  :grin: και αν είναι για το καλό του ξεκατινιάσματος να στο πατήσω εγώ τον κάλο  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το χρυσό το χε καπαρώσει ένα πτηνό το ασημένιο η φίλη σου η Μπαιτ.. Κοίτα να συμμορφωθείς από δω και πέρα και να ξεκατινιάζεσαι με μεγαλύτερο ζήλο  :grin: και αν είναι για το καλό του ξεκατινιάσματος να στο πατήσω εγώ τον κάλο  :2funny:

τα εχω παρει με τη ρασπα τα ποδαρακια μου προσφατα :2funny:

πηρε το ασημενιο η μπαιτ σοβαρα??????/ χαχαχαχαχαχαχα
και το χρυσο ο φεθρουλινος???? ( μου τον διωξατε αφιλοτιμα πλασματα)
καλα ρε και αφησατε αλλες εξεχουσες προσωπικοτητες με μεταπτυχιακα και ντοκτορα στα ξεκατινιασματα εκτος συναγωνισμου???? χοχοχοχο

Επισκέπτης
τα εχω παρει με τη ρασπα τα ποδαρακια μου προσφατα :2funny:

πηρε το ασημενιο η μπαιτ σοβαρα??????/ χαχαχαχαχαχαχα
και το χρυσο ο φεθρουλινος???? ( μου τον διωξατε αφιλοτιμα πλασματα)
καλα ρε και αφησατε αλλες εξεχουσες προσωπικοτητες με μεταπτυχιακα και ντοκτορα στα ξεκατινιασματα εκτος συναγωνισμου???? χοχοχοχο

Ναι αυτός ο διαγωνισμός ήταν το κύκνειο άσμα του.. Ναι μερικά ταλέντα μου διέφυγαν και μπήκαν αργά στη λίστα και δε πρόλαβαν να σταυρωθούν.. :2funny: Πάντως βλέπω εδώ ως πρώτη επιλογή ψηφίστηκε τι μαλακεία θρεντ είναι αυτό  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμμμμμμμμ........καταλαβες?? και μετα μας βγαινει το ονομα με τη μπαιτ....οτι ειμαστε καρακατιναρια......λες και εχουμε τσακωθει ποτε με ανθρωπο εδω μεσα :2funny:

αισχοςςςςςςςς
δολιοφθοραααααααααα

Επισκέπτης
Εμμμμμμμμ........καταλαβες?? και μετα μας βγαινει το ονομα με τη μπαιτ....οτι ειμαστε καρακατιναρια......λες και εχουμε τσακωθει ποτε με ανθρωπο εδω μεσα :2funny:

αισχοςςςςςςςς
δολιοφθοραααααααααα

Τωρα που θυμήθηκα καλύτερα μισο χάλκινο είχες πάρει, το είχες μοιραστεί με τον Ασπρούλη  :grin:
Τουλάχιστον εσείς εμπνέατε και κανένα "ζόρικο" να σας μπινελικώσει (βάζω εισαγωγικά επειδή μερικοί ήταν σκληροι μέχρι να τους κάτσει καμιά  :grin:) ενώ αυτές οι νέες είναι πολύ γλυκανάλατες ρε παιδί μου
και δε δημιουργούν  αντιπάθειες έχουν κάνει ροζ όλα τα θρεντ... :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεχρι που σταματησε να ανεβαζει ρωσιδια ο ανατολ και δεν εχω μαθει και νεα για τη βαλερια και ανησυχω :2funny:
φαντασου σηψη και παρακμη....χαχααχχαχααχχα

μα πες μου ηταν δυνατον να εχω εγω παραπανω ψηφους απο τον ασπρουλη???????? οχι πες μουυυυυυυυυ

αυτο το "ηταν σκληροι μεχρι να τους κατσει καμια" ξαναπες το....αχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραίες οι νέες οι παλιές ποιες είναι το προηγούμενο βιντεο;

συγγνωμη....δεν πιστευω να υποννοει ο μουνιντζα οτι ειμαστε φακλανες εεεε?????? τυχαια τα βαλε τα ελεφαντακια?????? :P :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχει μουνι ο νιντζα νιτσα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχει μουνι ο νιντζα νιτσα?

δεν ξερω....μπορει να εννοει οτι πηδαει με κασκαντεριστικο τροπο....αλα τσακυ τσαν....δεν ξερεις απο που σουρθε το πουλι....ή να βγαζει τιποτα κραυγες ιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχαααααααααααααααα  :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δεν ξερω....μπορει να εννοει οτι πηδαει με κασκαντεριστικο τροπο....αλα τσακυ τσαν....δεν ξερεις απο που σουρθε το πουλι....ή να βγαζει τιποτα κραυγες ιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχαααααααααααααααα  :2funny:
Ξέρεις πολλά εσύ.
Πλέον είσαι επικίνδυνη.
Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σε (τι θέλεις να βάλω εδώ?) :dancing:
:idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom