SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.125
- Πόντοι
- 6.796
Το είχε προβλέψει ο τύπος
Το έχω στη revolut περίπου στα 2.90 το εχα πάρει.. 300 ΜΑΝΑ.. Δε τα ακουμπάω, ούτε τα 100 kadena που έχω.. Κια ξέρεις ποσο τα πήρα τα Kadena? 12 μέσο όρο...αμπελαλε επειδή διάβασα ότι έχεις ψηλά το mana (εγώ το έχω στο 1.95) μόλις έσπρωξα το 1/3 στο 1.21 επειδή θεωρώ ότι έχει κάνει ένα run και θα πέσει τις επομενες ημέρες.
θα το ξαναπάρω πιο χαμηλά πάλι να ρίξω τον μέσο όρο μου. οπως καταλάβαίνεις κάνω μία υπόθεση και μπορεί να χάσω αλλά το τζογάρω. το ίδιο έκανα και με το kadena και ο θεός βοηθός
Δε ξέρω να το κάνω τυπε στο τέλος πάλι μειων θα βγω, άστα εκεί κι ότι γίνειτο kadena το εχω τώρα στο 4.88 και κατάφερα να το κατεβάσω από το 6.90 με short trading και κάτι μικροαγορές. αν τα έχεις πάρει για investment και δεν θέλεις να ασχοληθείς οκ περιμένεις αλλά μπορείς να τα ρίξεις με λίγη δουλίτσα αυτή την περίοδο.
Πάνε καλά οι δουλειές...Περίπου 1 δισ. δολάρια η ζημιά για απάτες με κρυπτονομίσματα το 2021
Απάτες ύψους 1 δισ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα για το 2021www.insomnia.gr
Έχεις δίκιο δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό σε εσένα ..Σκάλωμα του μυαλού ΑπλάΚαλά ρε ίσινα ,είχες 38 χήνες να ρισκάρεις και πας και γαμας την Εβελίνα στο Περγαμου; Γαμω την πουτάνα μου δηλαδή.
Βάλτε και από τον παζοπουλο τίποτα, που δεν ξέρει που παν τα 4
Απότομη μείωση σήμερα όμως
Πως τα πας τύπε? Εγώ τα έκλεισα στο ledger κ δεν έχω επαφή.Δεν εχει τελειωμώ αυτό το bear, αντε να δούμε του χρόνου κάνα καλό bull run
Σε τι αναφέρεσαι?Τον ήπιαν όλοι οι άεργοι με τις 3090?
Τις έβαλαν μαζικά στον πάτο τους;