Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καλα θα ειναι να υπογραψει με συρηνακη η στελλα να ξεδηπλωση το ταλεντο της

Επισκέπτης
Και για να το κάνουμε πιο σπέσιαλ και με τους 7 παίκτες..... :grin:

Έχουμε τη Στέλλα γυμνή....Στο αρίστερο χέρι θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Λ. και στο δεξί θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Φ....Και με την αριστερή πατούσα θα τραβάει μαλακία στο Μιχάλη και με τη δεξιά στον Γιώργο...

Και όπως είπα και πριν....από μπρος θα την παίρνει ο Ηλίας από πίσω ο Αλέξης...και στο στόμα θα της τα χώνει ο Αντώνης.... :dancing:

Και αυτό επί ένα τέταρτο..... :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Και για να το κάνουμε πιο σπέσιαλ και με τους 7 παίκτες..... :grin:

Έχουμε τη Στέλλα γυμνή....Στο αρίστερο χέρι θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Λ. και στο δεξί θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Φ....Και με την αριστερή πατούσα θα τραβάει μαλακία στο Μιχάλη και με τη δεξιά στον Γιώργο...

Και όπως είπα και πριν....από μπρος θα την παίρνει ο Ηλίας από πίσω ο Αλέξης...και στο στόμα θα της τα χώνει ο Αντώνης.... :dancing:

Και αυτό επί ένα τέταρτο..... :rockon:
πολλα ακροβατικα βλεπεις εσυ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
camera η ebelina και ο big brother θα της βαζει δαχτηλο στο κουλουρι της

Επισκέπτης
πολλα ακροβατικα βλεπεις εσυ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ακροβατικά ε;;; :rockon:

Έχουμε και λέμε.....ο Αλέξης κάθεται κάτω γυμνός ανάσκελα με την πούτσα σηκωμένη.....και από ένα βατήρα 40 μέτρων είναι πάνω η Στέλλα γυμνή......και μετά πηδάει η Στέλλα από τον βατήρα γυρνάει 20 κωλοτούμπες στον αερα και τσααααααακ καρφώνεται το μουνί της κατ'ευθείαν στη πούτσα του Αλέξη... :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Ακροβατικά ε;;; :rockon:

Έχουμε και λέμε.....ο Αλέξης κάθεται κάτω γυμνός ανάσκελα με την πούτσα σηκωμένη.....και από ένα βατήρα 40 μέτρων είναι πάνω η Στέλλα γυμνή......και μετά πηδάει η Στέλλα από τον βατήρα γυρνάει 20 κωλοτούμπες στον αερα και τσααααααακ καρφώνεται το μουνί της κατ'ευθείαν στη πούτσα του Αλέξη... :grin: ο οποιος τρεχει στο νοσοκομειο με σποασμενο πεος
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ναι...φτιαξε κατι με πρωταγωνιστρια τη ρουλαρα.......καλο μιλφονη

Επισκέπτης
ναι...φτιαξε κατι με πρωταγωνιστρια τη ρουλαρα.......καλο μιλφονη

Με τη χοντ-ρούλα δε θα έχουμε πρόβλημα...καθ'ότι στο χοντρόκωλο της χωράνε 2 πούτσες (Αλέξης- Γιάννης) και επίσης στο στόμα της χωράνεάλλες 2 (Ηλίας-Γιώργος) :grin:

Και η Στελλίτσα θα της κάνει γλυφομούνι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον...........η ρουλα θα δινει show καθε κυριακη....θα ξεχαρμανιαζει αυτους που αποχωρουνε,θα τους τρελενη στη πιπα μαζι με Ναρα και μετα θα κανουνε λεσβιακο,,,
θα φορανε στραπον θα πηδιουντε μεταξη τους και μετα θα ριχνουν εναν πουτσαρικο στον παιχτη που εχει αποχωρισει.....ο γιωργος την γλυτωσε :think:

de puta madre

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον...........η ρουλα θα δινει show καθε κυριακη....θα ξεχαρμανιαζει αυτους που αποχωρουνε,θα τους τρελενη στη πιπα μαζι με Ναρα και μετα θα κανουνε λεσβιακο,,,
θα φορανε στραπον θα πηδιουντε μεταξη τους και μετα θα ριχνουν εναν πουτσαρικο στον παιχτη που εχει αποχωρισει.....ο γιωργος την γλυτωσε :think:
το κοπη τι πιτα.........

Επισκέπτης

Α θα κάνουμε κάτι άλλο  τότε.....

Θα πάμε στο τσίρκο εγώ η Στέλλα και ο Αλέξης....εγώ θα κάθομαι ανάσκελα,με τα πόδια σηκωμένα σε ορθή γωνία......η Στέλλα θα κάνει κατακόρυφο πάνω στις πατούσες μου,και από πάνω από τη Στέλλα,ο Αλέξης θα στέκεται όρθιος πάνω στις πατούσες της....και την ώρα που το κάνουμε αυτό θα τραβάω μαλακία :cum:

Επισκέπτης
Α θα κάνουμε κάτι άλλο  τότε.....

Θα πάμε στο τσίρκο εγώ η Στέλλα και ο Αλέξης....εγώ θα κάθομαι ανάσκελα,με τα πόδια σηκωμένα σε ορθή γωνία......η Στέλλα θα κάνει κατακόρυφο πάνω στις πατούσες μου,και από πάνω από τη Στέλλα,ο Αλέξης θα στέκεται όρθιος πάνω στις πατούσες της....και την ώρα που το κάνουμε αυτό θα τραβάω μαλακία :cum:

Και μετά θα το κάνουμε με 4 άτομα....θα γίνει όπως πριν,μόνο που από κάτω μου θα κάθετε ο μπάρος στα 4 σαν τραπέζι.... :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ρε παιδια θα απαντησει καποιος επιτελουε :s&m_3:
το αμαξι ποιος το κερδισε?