MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καψουρης με την στελλα αλεκσ......?Αααααααααααααααααααααχ Στελλααααααααααααααααα...
καψουρης με την στελλα αλεκσ......?Αααααααααααααααααααααχ Στελλααααααααααααααααα...
πολλα ακροβατικα βλεπεις εσυΚαι για να το κάνουμε πιο σπέσιαλ και με τους 7 παίκτες.....
Έχουμε τη Στέλλα γυμνή....Στο αρίστερο χέρι θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Λ. και στο δεξί θα τραβάει μαλακία στον Γιάννη Φ....Και με την αριστερή πατούσα θα τραβάει μαλακία στο Μιχάλη και με τη δεξιά στον Γιώργο...
Και όπως είπα και πριν....από μπρος θα την παίρνει ο Ηλίας από πίσω ο Αλέξης...και στο στόμα θα της τα χώνει ο Αντώνης....
Και αυτό επί ένα τέταρτο.....
πολλα ακροβατικα βλεπεις εσυ
camera η ebelina και ο big brother θα της βαζει δαχτηλο στο κουλουρι της
Ακροβατικά ε;;;
Έχουμε και λέμε.....ο Αλέξης κάθεται κάτω γυμνός ανάσκελα με την πούτσα σηκωμένη.....και από ένα βατήρα 40 μέτρων είναι πάνω η Στέλλα γυμνή......και μετά πηδάει η Στέλλα από τον βατήρα γυρνάει 20 κωλοτούμπες στον αερα και τσααααααακ καρφώνεται το μουνί της κατ'ευθείαν στη πούτσα του Αλέξη... ο οποιος τρεχει στο νοσοκομειο με σποασμενο πεος
ναι...φτιαξε κατι με πρωταγωνιστρια τη ρουλαρα.......καλο μιλφονη
το κοπη τι πιτα.........λοιπον...........η ρουλα θα δινει show καθε κυριακη....θα ξεχαρμανιαζει αυτους που αποχωρουνε,θα τους τρελενη στη πιπα μαζι με Ναρα και μετα θα κανουνε λεσβιακο,,,
θα φορανε στραπον θα πηδιουντε μεταξη τους και μετα θα ριχνουν εναν πουτσαρικο στον παιχτη που εχει αποχωρισει.....ο γιωργος την γλυτωσε
καλοςορισες deputa sto βourdela,,το κοπει τη πιτα..?το κοπη τι πιτα.........
κ εσυ τι εισαι πορτα k καλοσοριζεις??χαχαχαχχακαλοςορισες deputa sto βourdela,,το κοπει τη πιτα..?
απλα θελω να νιωσεις ζεστασια απο τα πρωτα σου μηνυματα.....ετσι για το καλοσοριζμακ εσυ τι εισαι πορτα k καλοσοριζεις??χαχαχαχχα
οπως ακριβως το ειπα....το κοπη τι πιτα...
Α θα κάνουμε κάτι άλλο τότε.....
Θα πάμε στο τσίρκο εγώ η Στέλλα και ο Αλέξης....εγώ θα κάθομαι ανάσκελα,με τα πόδια σηκωμένα σε ορθή γωνία......η Στέλλα θα κάνει κατακόρυφο πάνω στις πατούσες μου,και από πάνω από τη Στέλλα,ο Αλέξης θα στέκεται όρθιος πάνω στις πατούσες της....και την ώρα που το κάνουμε αυτό θα τραβάω μαλακία
ζεστασια με τισ κρυαδες που λες?? χαχαχαχαχαχαχααααπλα θελω να νιωσεις ζεστασια απο τα πρωτα σου μηνυματα.....ετσι για το καλοσοριζμα
εγω απλα σε καλοσωρισα.........εισαι κρυοκωλη η μου φαινετε........?ζεστασια με τισ κρυαδες που λες?? χαχαχαχαχαχαχααα