Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Όταν το κανάλι στη NOVA ήταν ακόμα ανοιχτό, τον είχα ξεπετσιάσει με τις μπουτάρες του κοντοπούτανου (Στελλίτσα). Μάγκες η γκόμενα είναι για πολλά Bukkake. :2on1:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Όταν το κανάλι στη NOVA ήταν ακόμα ανοιχτό, τον είχα ξεπετσιάσει με τις μπουτάρες του κοντοπούτανου (Στελλίτσα). Μάγκες η γκόμενα είναι για πολλά Bukkake. :2on1:

ρε αδέρφι.....ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ?????????????????

για μια τσοντα στα αδέρφια στα βορεια ειναι...ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΤΑΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ψωλιαζουν :rockon: :jerking:

Επισκέπτης
φωτο ???

sorry δεν θυμαμαι τπτ :think: :think: :think:

Melina1.jpg

de puta madre

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
de puta στο αλλο επεισοδειο θα σε βαλω και σενα μεσα να κανεις τον τροχονομο...ποιος θα μπει ποτε θα μπει και τετοια....ποιος θα γαμισει ποιον,καταλαβες..και θα φορας μονο ενα γαντι :tooth:
ασε να φτιαξω εγω το εργο μου ΜΑΝΟΥ με αυτον που θελω εγω...σε καμια περιπτωση δεν θελω να συμμετεχω σε κατι που εινε μια που μου χαλαει την αισθιτικη(στελλα)...
κ οσο ποιοσ γαμαει ποιον,γαμαω τον γκομενο μου εγω μια χαρα....δεν με νοιαζει για το ποιος θα γαμησει προτος την στελλα...χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχ :s&m_2:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
λεσβιακα Ρουλα και Gianna michaels σε παραγωγη jules jordan

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ασε να φτιαξω εγω το εργο μου ΜΑΝΟΥ με αυτον που θελω εγω...σε καμια περιπτωση δεν θελω να συμμετεχω σε κατι που εινε μια που μου χαλαει την αισθιτικη(στελλα)...
κ οσο ποιοσ γαμαει ποιον,γαμαω τον γκομενο μου εγω μια χαρα....δεν με νοιαζει για το ποιος θα γαμησει προτος την στελλα...χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχ :s&m_2:
ειδες που με το καλοσωριζμα μου ενιωσες τοση ζεστασια μου απο το τριτο μηνυμα αρχισες να μας τη λες κιολας........συνεχισε ετσι....πες και τον δικο σου να περασει καμια βολτα απο δω

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ρε λαιον εχει δικιο τωρα ο motherfucker τι μαλακιες καθεστε και βλεπετε αυτα ειναι για τις νοικοκυρες την ωρα που πλενουν τα πιατα να περναει η ωρα τους,και καθεστε και τα βλεπετε και εσεις;ο αλλος ο γαυρος ο σκληροπηρινικος εχει κατσει και εχει κανει ολοκληρη αναλυση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ σε μενα.....σου ειπε καποιος, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ σκληροπυρηνικός?????

Γιατι ΟΥΤΕ σκληροπυρηνικός ΕΙΜΑΙ, ουτε θελω.....

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΑΥΡΟ, ΑΓΑΠΑΩ ΓΑΥΡΟ.....& ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΎΝ...........Ο.Κ. ?????????

ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΒΒ ή ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΛΚια ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ αδέρφι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ.........

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ass 2 mouth........ο ηλιας να ξεκολιαζει την μανα του αλεξη και να τον δινει στην φωτηνουλα (του φουκου) στο στομα και να κραταει την μυτη της απο την μποχα

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Κανα αλλο διαθέσιμο σεναριο εχουμε ????

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Κανα αλλο διαθέσιμο σεναριο εχουμε ????
η φωτινουλα να περνει πιπα στον αντωνη και ο φουκος να τραβει καμερα μεσα απο ενα κλουβι την ελινα να την ξεκολιαζει ο παπους του αντωνη μαζι με την μαρια την εγκληματολογο και με το που βγαζει την πουτσα του αυτη να κλανει σαν τρελη μπροστα στην μουρη της στελλας μηπωςκαι της φυγουνε τα καυλοσπηρα......καλο..........?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
η φωτινουλα να περνει πιπα στον αντωνη και ο φουκος να τραβει καμερα μεσα απο ενα κλουβι την ελινα να την ξεκολιαζει ο παπους του αντωνη μαζι με την μαρια την εγκληματολογο και με το που βγαζει την πουτσα του αυτη να κλανει σαν τρελη μπροστα στην μουρη της στελλας μηπωςκαι της φυγουνε τα καυλοσπηρα......καλο..........?

μηπως να βαλουμε και την πορνη του αντωνη στο παιχνιδι ????

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ρε σεις, η Εβελίνα με τι ασχολείται όταν είναι έξω? Σήμερα τηλεφώνησε για να την υπερασπιστεί κάποιος Άρης. Λέτε να είναι ο γνωστός  Άρης παπάρης??

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ρε σεις, η Εβελίνα με τι ασχολείται όταν είναι έξω? Σήμερα τηλεφώνησε για να την υπερασπιστεί κάποιος Άρης. Λέτε να είναι ο γνωστός  Άρης παπάρης??

ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΣ ??????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

που να ξερουμε ρε αδερφι....πλακα κανουμε εδω μεσα με τα σουργελα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom