Επισκέπτης
Εγώ λέω τα λέφτά να τα πάει η Στέλλα,για να τα δώσει να κάνει καμιά πλαστική
και να δεις που ολο αυτο που εγινε το προκαλεσε η παραγωγη
Και μιας και αποχώρησε ο Γιώργος οικειοθελώς....σημαίνει ότι θα έχουμε επιστροφή παλιού παίκτη
Ποιος λέτε να έχει σειρά αυτή τη φορά;;; Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει ο άλλος ο Γιάννης,αλλά χωρίς τη μπαζογκόμενα του
Μαλακία του πάντως του Γιώργου να φύγει,γιατί ήταν δυναατός παίκτης και θα μπορούσε να κερδίσει τα λεφτά.....κρίμα :-
Μπαζογκομενα μπορει... αλλα ειχε σωματαρα για πολλα πουτσοσκαμπιλα!!! αυτη μαλιστα (απο σωμα) οχι η Στελλα που οταν περπαταει αναβει φωτια απο το τριψιμο στα μπουτια της!!!
Ενδιαφέρον,πολύυυυυ ενδιαφέρον ομολογώ...εφυγε τελικα ο γιωργος?παιζει να ξαναμπει...πολυ γελιο...
η βαλετινα ειχε τελειο μαλλι κ κουρευτηκε το ζωο!!!!!!!!πφφφφ...
η νικολετα κ η ελινα να μπουνε γτ ειμαι σε διαιτα κ θα με βοηθησει να τις βλεπω.
Ενδιαφέρον,πολύυυυυ ενδιαφέρον ομολογώ...
Eιρωνεύομαι πολύυυυυ ειρωενεύομαι...
εφυγε τελικα ο γιωργος?παιζει να ξαναμπει...πολυ γελιο...
η βαλετινα ειχε τελειο μαλλι κ κουρευτηκε το ζωο!!!!!!!!πφφφφ...
η νικολετα κ η ελινα να μπουνε γτ ειμαι σε διαιτα κ θα με βοηθησει να τις βλεπω.
με τιποτα.Η Ελίνα δε πρόκειται να ξαναμπεί...η Νικολέττα δεν ξέρω....
Πολύ φοβάμαι πάντως ότι θα ξαναμπεί η Ντορέτα....και θα φύγει ο Ηλίας
Για αυτό το θέμα κ για αυτοκίνητα,πλοία,φυσική-χημεία-μαθηματικά κ στρατό είναι τα μόνα για τα οποία δεν έχω ιδέα...με τιποτα.
με τιποτα.
Το "με τίποτα" πήγαινε στο να ξαναμπεί η Ντορέτα ή να φύγει ο Ηλίας;
ton sixainomai....τοσο ματσο γκομενοι μου βγαζουν καταπιεσμενο κακοπουστα.οχι γκευ.κακοπουστα.Μακάρι γιατί τη σιχαίνομαι..... :S
Εγώ θέλω να μπει ο Γιάννης......είναι τρομερά αδικημένος εξ'αιτίας της μαλάκως μπαζογκόμενας του.....