Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
Εγώ λέω τα λέφτά να τα πάει η Στέλλα,για να τα δώσει να κάνει καμιά πλαστική :tooth:

Επισκέπτης
Και μιας και αποχώρησε ο Γιώργος οικειοθελώς....σημαίνει ότι θα έχουμε επιστροφή παλιού παίκτη :headbang:

Ποιος λέτε να έχει σειρά αυτή τη φορά;;; Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει ο άλλος ο Γιάννης,αλλά χωρίς τη μπαζογκόμενα του :dancing:

Μαλακία του πάντως του Γιώργου να φύγει,γιατί ήταν δυναατός παίκτης και θα μπορούσε να κερδίσει τα λεφτά.....κρίμα :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τραγική εικόνα να βλέπεις ολόκληρους μαντράχαλους να βάζουν κάθε τρεις και λιγάκι τα κλάματα επειδη ψήφισαν ο ένας τον άλλον.
Αλλά τραγικότερη εικόνα είναι να βλέπεις άλλους μαντράχαλους να κάθονται να παρακαλάνε αυτοί οι τεμπέληδες μαντράχαλοι να κερδίσουν χρήματα επειδή έπαιξαν καλά τον ρόλο τους. Μ' αρέσει που κάθεστε και ψάχνετε αυθεντικούς χαρακτήρες σε παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο.
Για κάποιον που είπε για τον ηλία ότι είναι ο αυθεντικότερος, να του θυμίσω ότι αυτός ξεκίνησε την ιστορία με τα αρνάκια. Κάποιες φορές, όταν είσαι έξυπνος, ξεκινάς συνωμοσίες πιο αθόρυβα κι από περπάτημα γάτας

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Και μιας και αποχώρησε ο Γιώργος οικειοθελώς....σημαίνει ότι θα έχουμε επιστροφή παλιού παίκτη :headbang:

Ποιος λέτε να έχει σειρά αυτή τη φορά;;; Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει ο άλλος ο Γιάννης,αλλά χωρίς τη μπαζογκόμενα του :dancing:

Μαλακία του πάντως του Γιώργου να φύγει,γιατί ήταν δυναατός παίκτης και θα μπορούσε να κερδίσει τα λεφτά.....κρίμα :-

Μπαζογκομενα μπορει... αλλα ειχε σωματαρα για πολλα πουτσοσκαμπιλα!!! αυτη μαλιστα (απο σωμα) οχι η Στελλα που οταν περπαταει αναβει φωτια απο το τριψιμο στα μπουτια της!!!

Επισκέπτης
Μπαζογκομενα μπορει... αλλα ειχε σωματαρα για πολλα πουτσοσκαμπιλα!!! αυτη μαλιστα (απο σωμα) οχι η Στελλα που οταν περπαταει αναβει φωτια απο το τριψιμο στα μπουτια της!!!

Χέστηκα για το σώμα της....η φάτσα της και το μαλλί της ήταν σαν να βγήκε από το Δαφνί :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εφυγε τελικα ο γιωργος?παιζει να ξαναμπει...πολυ γελιο...
η βαλετινα ειχε τελειο μαλλι κ κουρευτηκε το ζωο!!!!!!!!πφφφφ...
η νικολετα κ η ελινα να μπουνε γτ ειμαι σε διαιτα κ θα με βοηθησει να τις βλεπω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η νικολετα κ η ελινα να μπουνε γτ ειμαι σε διαιτα κ θα με βοηθησει να τις βλεπω.
Ενδιαφέρον,πολύυυυυ ενδιαφέρον ομολογώ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
To Big Brother θα το κερδίσει η Ρούλα.

Επισκέπτης

Η Ελίνα δε πρόκειται να ξαναμπεί...η Νικολέττα δεν ξέρω....

Πολύ φοβάμαι πάντως ότι θα ξαναμπεί η Ντορέτα....και θα φύγει ο Ηλίας :headbang:

Επισκέπτης

Μακάρι γιατί τη σιχαίνομαι..... :S

Εγώ θέλω να μπει ο Γιάννης......είναι τρομερά αδικημένος εξ'αιτίας της μαλάκως μπαζογκόμενας του..... :jerking:

Επισκέπτης
Επίσης δε θα με χάλαγε να ξαναέμπαινε ο Μιχάλης για 3η φορά......είναι ο πιο ωραίος εκεί μέσα σε σχέση με τα πιθηκάκια σαν τον Αλέξη και τον Φουκάκη ή τη μαϊμού τον Αντώνη..... :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μακάρι γιατί τη σιχαίνομαι..... :S

Εγώ θέλω να μπει ο Γιάννης......είναι τρομερά αδικημένος εξ'αιτίας της μαλάκως μπαζογκόμενας του..... :jerking:
ton sixainomai....τοσο ματσο γκομενοι μου βγαζουν καταπιεσμενο κακοπουστα.οχι γκευ.κακοπουστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχ Στελλα.... :smitten:

Stories