Επισκέπτης
Κρίμα που ακυρώθηκε,γιατί υποψήφιοι θα ήταν ο Γιώργος και ο Αλέξης αυτή τη φορά.....που σημαίνει ότι θα έπαιρνε πόδι ο Αλέξης
σιγα ρε φιλε , σα 12 χρονων ειναι το κοριτσακι,εμενα μου ρχεται να της ζητησω να ανταλλαξουμε αυτοκολληταμπανικο γκομενακι αυτη του Φουκακη...
εχει ωραιο ποδι
θα "τρωει" καλα ο κοντος...
η χειροτερη μου ειναι αυτηΠάντως η άτιμη η Στέλλα είναι η μοναδική παίκτρια που δεν έχει βγει ούτε μια φορά υποψήφια
Πάντως η άτιμη η Στέλλα είναι η μοναδική παίκτρια που δεν έχει βγει ούτε μια φορά υποψήφια
καλο κοριτσακι αλλα βλαχακι, με σπυρακια και προφορα ΓΑΜΑΤΑ!!!σιγα ρε φιλε , σα 12 χρονων ειναι το κοριτσακι,εμενα μου ρχεται να της ζητησω να ανταλλαξουμε αυτοκολλητα
και στο κατω κατω αμα ειναι να παντρευτεις για να πηδηξεις , γαματα ;)
... ή εχω καιρο να γαμησω??? (τελειωνε τις προτασεις σου)Τη στελλα παντως πολυ θα ηθελα να την εχυνα στη μαπα.
Ειμαι αρρωστος?
οχι ...Τη στελλα παντως πολυ θα ηθελα να την εχυνα στη μαπα.
Ειμαι αρρωστος?
μηπως και της φυγουνε τα σπυριαΤη στελλα παντως πολυ θα ηθελα να την εχυνα στη μαπα.
Ειμαι αρρωστος?
... ή εχω καιρο να γαμησω??? (τελειωνε τις προτασεις σου)
τι αλλο να πω ρε μεγαλε???Κι ομως βρε φιλε, δεν εχω καιρο να γαμησω.
τελικα ειναι κολλητικο ετσι??? δεν εξηγειται αλλιως!η στελλιτσα παιδες ειναι καλη για καμια πατρουζα.....gang bang
ΕΙΝΑΙ γκομενα που σιγουρα ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ CAST O JO STALIANO για ταινια BUTMANτελικα ειναι κολλητικο ετσι??? δεν εξηγειται αλλιως!