Ναι, και η μετάδοση θα γίνεται από το Δρομοκαϊτειο.
ειδες που με νιωθεις?
Ναι, και η μετάδοση θα γίνεται από το Δρομοκαϊτειο.
ειρωνικά το είπα... ;)thread για τούρκικες σειρές αν υπάρχει?
Δεν βλέπω Tv πέρα από κανά ματς παίχτη
οκειρωνικά το είπα... ;)
η δημιουργία ενός θέματος που σχολιάζει ριάλιτι έμμεση προβολή είναι και πάλι.
(χωρίς να θέλω να προσβάλω όποιον το ξεκίνησε)
το μπιγκ μπραδερ μπορει και να πατωση μαγκες επειδη το φαγαμε στην μαπα κανα 2-3 φορες,και εχει περαση η μπογια του.
εκεινο το παιχνιδι που θα γαμησει ομως θα ειναι αυτο που θελουν να βαλουν 4 ζωντοχηρες σε ενα σπιτι και να τις βλεπουμε ολη μερα,κατι σαν το σεξ εν δε σιτι αλλα σε μορφη μπικ μπροδερ.η τετραδα που παιζει να μπει ειναι η μπαρμπα,παππα,ναθαναηλ,ορθουλα,ολες ειναι 40 αρες και ποιο πουτανα η μια απο την αλλη.
τσόντα έγινε..ρε αγορι, σκεψου οτι θα βαλουν 2-3 πουτανακια μεσα και κανα στρακι, εναν ψωλαρα με μουστακι και μια παρθενα..οι υπολοιποι ες γιουζουαλ.. δεν θα κατσεις να δεις τι θα κανει ο καθενας?
ο καβλιαρης θα την πεφτει στα ξεκωλια..θα πεσει πουτσα στις τουαλετες, η λουγκρα με την παρθενα θα καβλαντιζουν με τον μουστακαλη, οι υπολοιποι το μπανιστηρι και 80αρια στην ει τζι μπι
τσόντα έγινε..
πρέπει να πάρεις και κοπέλς από την ελεύθερη αγορά
όχι μπαζόλες και χοντρές
τοτε νομίζω ότι η γυναίκα του bblower ειναι ιδανική!το σκριπτ ειναι βασισμενο στην αποψη οτι οι χοντρες γαμιουνται σαν σκυλια...οποτε τα παραπονα σου στον σκηνοθετη...
τοτε νομίζω ότι η γυναίκα του bblower ειναι ιδανική!
τοτε νομίζω ότι η γυναίκα του bblower ειναι ιδανική!
το σκριπτ ειναι βασισμενο στην αποψη οτι οι χοντρες γαμιουνται σαν σκυλια...οποτε τα παραπονα σου στον σκηνοθετη...
ε το γαμησες τωρα...βασικα του γαμησες τα ραμματα...ειπαμε χοντρες...θα με πανε μεσα για φαλαινοθηρια...
λιλας και η γιωτα στο μουσικοχορευτικο κομματι τυπεπαρτε και τον λιλα μεσα για να υπαρχει ποικιλια.
και σιγουρα θα μπει και χορηγος καμια εταιρια με ποτα,να παρετε και φραγκα.
παρτε και τον λιλα μεσα για να υπαρχει ποικιλια.
και σιγουρα θα μπει και χορηγος καμια εταιρια με ποτα,να παρετε και φραγκα.
σορρυ τότε. το παράκανα μάλλον.
μήπως να θέσεις τις προδιαγραφές? κιλά πχ?