House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ΝotΚΑΝΕΙΣ δε θα τα βλεπει αλλα ΟΛΟΙ θα σχολιαζουν εδω τα δρωμενα....
ΝotΚΑΝΕΙΣ δε θα τα βλεπει αλλα ΟΛΟΙ θα σχολιαζουν εδω τα δρωμενα....
Που χαθηκε ολο σου το σοι νώντα? :'( :'( :'(καπου υπηρχε και ανθη
μηπως ειναι ονομα απο καμια παικτρια?γτ κ μενα κατι μου λεει....καπου υπηρχε και ανθη
γουατ;
νάθινγκμηπως ειναι ονομα απο καμια παικτρια?γτ κ μενα κατι μου λεει....
γουατ;
ΔΕΝ σας υποχρεώνει κανείς ΟΥΤΕ να τα δείτε,ΟΥΤΕ να δηλώσετε συμμετοχή,ΟΥΤΕ να τα υιοθετήσετε σαν πρότυπα
οχι ονομα απο γυναικα ηταν...ανθη και αγνη δε μπορει να κανω λαθοςμηπως ειναι ονομα απο καμια παικτρια?γτ κ μενα κατι μου λεει....
γουατ;
νομιζω οτι κανεις...δε ξερω...βαριεμαι να το ψαξω...αν βρεις κατι πες...οχι ονομα απο γυναικα ηταν...ανθη και αγνη δε μπορει να κανω λαθος
Δεν βλέπω Tv πέρα από κανά ματς παίχτηδυστυχως θα γινει της πουτανας σε ολα τα καναλια ...οπου και να γυρισεις θα σου λενε μεχρι και ποση ωρα εχεσε ο ταδε...κ.λ.π
εχεις πμμηπως ειναι ονομα απο καμια παικτρια?γτ κ μενα κατι μου λεει....
γουατ;
θα αποβλακωθεί πάλι ο ... λαός. λεφτά-δουλειές δεν θα υπάρχουν.δυστυχως θα γινει της πουτανας σε ολα τα καναλια ...οπου και να γυρισεις θα σου λενε μεχρι και ποση ωρα εχεσε ο ταδε...κ.λ.π
Παρουσιάστη ξέρουμε;
εχεις κι αλλο πμνομιζω οτι κανεις...δε ξερω...βαριεμαι να το ψαξω...αν βρεις κατι πες...
μα γιατι τυπε?εγω νομιζω οτι ο τσακας θα ηταν καλο προτυπο για ολα τα παιδιαΟΥΤΕ να τα υιοθετήσετε σαν πρότυπα
γιατί ο πρόδρομος?μα γιατι τυπε?εγω νομιζω οτι ο τσακας θα ηταν καλο προτυπο για ολα τα παιδια
Για να τρώνε το φαγητό?μα γιατι τυπε?εγω νομιζω οτι ο τσακας θα ηταν καλο προτυπο για ολα τα παιδια