Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πωωωω ρε πουστη μου σαν να γυρισα πισω στον χρονο και να να βλεπω το πρωτο bb  :headbang: :headbang: δεν περιμενα οτι θα κολλησετε τοσο πολυ!

λιγο ειδα.... ειδα λοιπον πολλες πουτανες, εναν gay, εναν ψευτοκρητικο  :blahblah1: :blahblah1: , και εναν γελοιο!!

μπας και ειναι <<ηθοποιοι>>??  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ε οχι δα...την αδικεις... :P
για μενα το χειροτερο πανω της και ναι ξερω ειναι πολυ γυναικουλιστικο αυτο θα πω αλλα θα το ΠΩΩΩΩΩ.....δεν ειναι ουτε το βυζι-μασχαλιλα ουτε η μουρη-τρομπονι....
ειναι το καμμενο-μαλλι-με-εξτενσιον-σε-χρωμα-αχυρου και το ροζ-φωσφοριζε-τραβελοκραγιον.....
:grin:
αυτα θα μπορουσαν να διορθωθουν ανετα. Ο καμενος μυαλος ειναι το μεγα προβλημα :2funny:

Επισκέπτης
πωωωω ρε πουστη μου σαν να γυρισα πισω στον χρονο και να να βλεπω το πρωτο bb  :headbang: :headbang: δεν περιμενα οτι θα κολλησετε τοσο πολυ!

λιγο ειδα.... ειδα λοιπον πολλες πουτανες, εναν gay, εναν ψευτοκρητικο  :blahblah1: :blahblah1: , και εναν γελοιο!!

μπας και ειναι <<ηθοποιοι>>??  :jerking: :jerking:
Ποιος είναι gay;;; :rolleyes:

Μου κάνει προξενιό η μουνίτσα!!! :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/Housemates/Γιαννης.aspx]http://www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/Housemates/Γιαννης.aspx
[/url]

γνωρίζει το πάνελ των συναδέλφων εδω μέσα σε ποιο δήμο εργάζεται ο παραπάνω τύπος και αν έχει πάρει κανονική άδεια με αποδοχές η ''άνευ αποδοχών'' για να μπει στο σπίτι για τόσο μεγάλο διάστημα

θα γινει εκπομπη στην ζουγλα να φανταστω??  :jerking: :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
την προτιμώ απ' την άναμπελ

χαχαχαχαχαχαχαχαχα....ενα δικιο το χεις....θα το πω....το χεις.... :2funny:

αυτα θα μπορουσαν να διορθωθουν ανετα. Ο καμενος μυαλος ειναι το μεγα προβλημα :2funny:

η φτηνια ειναι το μεγα προβλημα....μου προσβαλλει την αισθητικη μου.....αλλα δε νομιζω να πειραζει αυτο την πλειοψηφια των αντρων :grin:
ο καμενος μυαλος μου ειναι αδιαφορος....δεν ψαχνω για σχεση..... :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε οχι δα...την αδικεις... :P
για μενα το χειροτερο πανω της και ναι ξερω ειναι πολυ γυναικουλιστικο αυτο θα πω αλλα θα το ΠΩΩΩΩΩ.....δεν ειναι ουτε το βυζι-μασχαλιλα ουτε η μουρη-τρομπονι....
ειναι το καμμενο-μαλλι-με-εξτενσιον-σε-χρωμα-αχυρου και το ροζ-φωσφοριζε-τραβελοκραγιον.....
:grin:

α, εμένα αυτά δε με ενοχλάνε
καθόλου

αλλά το να μην έχει κώλο της προκοπής είναι Α-ΣΥΓ-ΧΩ-ΡΗ-ΤΟ  >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξενερα. μονο αν δειξει γαμησι θα το δω

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
την προτιμώ απ' την άναμπελ

..Τουλάχιστον η θειίτσα έχει βυζάρες...και πουσαι..βγαίνει και φτηνότερη...γιατί την άλλη μετά το Big Brother ούτε 2χίλιαρο δε θα σου φτάνει για να την ακουμπήσεις...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ούτε εγώ το είδα, κάναν για οφθαλμόλουτρο έχει?
ας είναι και χαζογκόμενος

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α, εμένα αυτά δε με ενοχλάνε
καθόλου

αλλά το να μην έχει κώλο της προκοπής είναι Α-ΣΥΓ-ΧΩ-ΡΗ-ΤΟ  >:(

εχει ενα περιεργο σωμα που δεν εχει μεση....δεν ξερω πως λεγεται αυτο....εχει λιγο κοιλια ωραια ποδια και αφυσικα μεγαλα βυζια :2funny:
λεγεται καπως αυτο το σωμα? (χαρακτηρισμοι οπως μπαλοτσοειδες απαγορευονται) :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχει ενα σπερματοζωαριο στο κωλομερι??????????? χχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχει ενα περιεργο σωμα που δεν εχει μεση....δεν ξερω πως λεγεται αυτο....εχει λιγο κοιλια ωραια ποδια και αφυσικα μεγαλα βυζια :2funny:
λεγεται καπως αυτο το σωμα? (χαρακτηρισμοι οπως μπαλοτσοειδες απαγορευονται) :2funny:
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom