Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
βασικα....ειναι κλασικος ορισμος μπουζουκογκομενας...αλλα οκ...ξερεις ΠΟΣΟΙ τις γαμανε αυτες? ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
νομιζω στους πιο πολλους αμα καθοταν δε θα τους χαλαγε....σιγα....δε θα την κυκλοφορησουν κι ολας :P

Οοοοοχι εχω δει και μπουζουκογκομενες που μπορει να δειχνουν μπικλαςς λογωτου σταϊλ αλλα ειναι μουναρες με τη σημασια της λεξης. Αυτη ...τι να σου πω...δεν με αρεσει κι εγω ειμαι πολυ επιεικης οσον αφορα την εμφανιση ανθρωπων :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οοοοοχι εχω δει και μπουζουκογκομενες που μπορει να δειχνουν μπικλαςς λογωτου σταϊλ αλλα ειναι μουναρες με τη σημασια της λεξης. Αυτη ...τι να σου πω...δεν με αρεσει κι εγω ειμαι πολυ επιεικης οσον αφορα την εμφανιση ανθρωπων :)

Όταν βγαίνεις μόστρα με επιχείρημα την κορμάρα σου και είσαι σαν έκτρωμα, τότε σηκώνει πολύ ντομάτα το θέμα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ουτε εμενα μαρεσει ειπαμε....μα που διαφωνουμε τελικα? δεν καταλαβα :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Τσύπριος ποιος είναι;;; :rolleyes:

Μην πάρω γουρούνι στο σακί!!! :2funny:

αυτος με το μαλλι ρε....που ρωταγε αν θα του παρουν λιγο τις ακρουλες στον κουρεα πριν μπει...και μετα ελεγε οτι εχει τον δικο του κομμωτη και κατι τετοια...και βγαζει και τα φρυδια... :2funny:
η καταντια του αντρικου προτυπου γενικοτερα....δε μπορει...θα τον εχεις προσεξει....χααχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ουτε εγω ακριβως , αλλα δε γινεται να συμφωνουμε...Πως θα κανουμε ενδιαφερον διαλογο ? :dancing:

ο μπολντεμορτ γιατι δε γραφει εδω να εχουμε να ασχολουμαστε? με κουραζει αυτο το πηγαινελα σε δυο θρεντ....χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
αυτος με το μαλλι ρε....που ρωταγε αν θα του παρουν λιγο τις ακρουλες στον κουρεα πριν μπει...και μετα ελεγε οτι εχει τον δικο του κομμωτη και κατι τετοια...και βγαζει και τα φρυδια... :2funny:
η καταντια του αντρικου προτυπου γενικοτερα....δε μπορει...θα τον εχεις προσεξει....χααχαχαχα
Δεν το είδα το Big Βrother κ ούτε πρόκειται.

Κάτσε θα ανατρέξω στην παρουσίασει των παικτών να δω που με προξενεύεις!!! :cheesy:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6

www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/Housemates/Γιαννης.aspx]http://www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/Housemates/Γιαννης.aspx
[/url]

γνωρίζει το πάνελ των συναδέλφων εδω μέσα σε ποιο δήμο εργάζεται ο παραπάνω τύπος και αν έχει πάρει κανονική άδεια με αποδοχές η ''άνευ αποδοχών'' για να μπει στο σπίτι για τόσο μεγάλο διάστημα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
axxaxaxaa
axaxaxxaxaxaxa
axaxaxa
axaxaxaxaxaxax

ας είχε κώλο τουλάχιστον
ούτε για τα 4 δεν είναι  :S

ε οχι δα...την αδικεις... :P
για μενα το χειροτερο πανω της και ναι ξερω ειναι πολυ γυναικουλιστικο αυτο θα πω αλλα θα το ΠΩΩΩΩΩ.....δεν ειναι ουτε το βυζι-μασχαλιλα ουτε η μουρη-τρομπονι....
ειναι το καμμενο-μαλλι-με-εξτενσιον-σε-χρωμα-αχυρου και το ροζ-φωσφοριζε-τραβελοκραγιον.....
:grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
...Χημικός του κώλου, μάλλον...όσο για το βυζαρού...ζήτημα ναναι 3,5...Άντε δώστε αξία στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...

την προτιμώ απ' την άναμπελ

...Annabel...Nottingham...130 λίρες η ώρα...Σε λάθος χώρα ζούμε, μάγκες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom