stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αστο.... Πηγενε στον χυνοφώτη εσυ....Από το να βλέπεις τα κωλοντοκυμαντέρ καλυτερα να βλέπεις μπιγκ μπράδερ ;)
Αστο.... Πηγενε στον χυνοφώτη εσυ....Από το να βλέπεις τα κωλοντοκυμαντέρ καλυτερα να βλέπεις μπιγκ μπράδερ ;)
Από το να βλέπεις τα κωλοντοκυμαντέρ καλυτερα να βλέπεις μπιγκ μπράδερ ;)
Εισαι καραγκιοζης τυπε?
Τι σχεση εχουν τα ντοκιμαντερ με αυτες τις παπαριες?
Ισα ισα που αμα κατσεις σε κανα καλο ντοκιμαντερ μπορεις να μαθεις πραγματα.
1000 Φορες να δεις καποιο ντοκιμαντερ παρα να αναλωθεις σε αυτες τις παπαριες.
Πιασε κανα ΣΚΑΙ η' προσεχε σε κανα ΝΕΤ που βαζει ντοκιμαντερ για το διαστημα
να δεις ποσο γαματα ειναι.Σιγουρα θα κανεις πλακα.
Καθόλου πλάκα...γουστάρω κουτσομπολιό και ξεκατίνιασμα,παρά ξενέρωτες παπαριές τύπου ντοκυμαντέρ
Και μη μου πεις ότι τότε που βγήκε το Μπιγκ Μπράδερ 1 δεν ήσουν καθηλωμένος σε μια καρέκλα γιατί δε θα σε πίστέψω
Παλια εβλεπα αρκετα τα ριαλιτι, ξεκινησα με BB1, συνεχισα με το 2 (αθλιο) και επισης αρκετο survivor και το BAR, το οποιο εβγαζε πολυ γελιο λογω της χημειας των παικτων, τιποτα παραπανω ομως. Το συμπερασμα; Καμια ουσιαστικα ουσια, τηλεοραση της κλειδαροτρυπας (τοτε ηταν η φραντζεσκα, τωρα αυτη η ξανθια σιλικονατη, καμια διαφορα)και πολυ κουτσομπολιο και αλληλοκαρφωμα, σε βαθμο μαλλιοτραβηγματος και ξυλου. Περαστικα μας
αν εγω ειμαι ξενερωτος οπως προειπες τοτε εσυ που ασχολεισε με τα βυζια της μελινας που ποτε δεν θα χουφτωσεις τι εισαι????
Η μισή Κρήτη μπήκε στο Big Brother, γιατι δεν το λένε Crete Brother?
Y.Γ. Ποιά είναι η Μελίνα?
Πού τους θυμάσαι ρε βλήμα; Εγώ μόνο αυτή θυμάμαιΗ Κερκυραία από το μπιγκ μπράδερ 2 αν θυμάσαι ;)
Η Μελίνα ήταν παλιά βρε άσχετε...τώρα έχει παντρευτεί αυτή
Τώρα είναι η Στέλλα ;)
Και ναι από το να ασχολούμαι προτιμώ να ασχολούμαι με τα βυζιά της Μελίνας,και τον κώλο του Μιχάλη,παρά με ντοκυμαντέρ και μαλακίες λες και είμαι κανένας σοβαροφανής κουλτουριάρης