Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από το να βλέπεις τα κωλοντοκυμαντέρ καλυτερα να βλέπεις μπιγκ μπράδερ ;)

Εισαι καραγκιοζης τυπε?
Τι σχεση εχουν τα ντοκιμαντερ με αυτες τις παπαριες?
Ισα ισα που αμα κατσεις σε κανα καλο ντοκιμαντερ μπορεις να μαθεις πραγματα.
1000 Φορες να δεις καποιο ντοκιμαντερ παρα να αναλωθεις σε αυτες τις παπαριες.
Πιασε κανα ΣΚΑΙ η' προσεχε σε κανα ΝΕΤ που βαζει ντοκιμαντερ για το διαστημα
να δεις ποσο γαματα ειναι.Σιγουρα θα κανεις πλακα.

Επισκέπτης
Εισαι καραγκιοζης τυπε?
Τι σχεση εχουν τα ντοκιμαντερ με αυτες τις παπαριες?
Ισα ισα που αμα κατσεις σε κανα καλο ντοκιμαντερ μπορεις να μαθεις πραγματα.
1000 Φορες να δεις καποιο ντοκιμαντερ παρα να αναλωθεις σε αυτες τις παπαριες.
Πιασε κανα ΣΚΑΙ η' προσεχε σε κανα ΝΕΤ που βαζει ντοκιμαντερ για το διαστημα
να δεις ποσο γαματα ειναι.Σιγουρα θα κανεις πλακα.

Καθόλου πλάκα...γουστάρω κουτσομπολιό και ξεκατίνιασμα,παρά ξενέρωτες παπαριές τύπου ντοκυμαντέρ :rockon:

Και μη μου πεις ότι τότε που βγήκε το Μπιγκ Μπράδερ 1 δεν ήσουν καθηλωμένος σε μια καρέκλα γιατί δε θα σε πίστέψω :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθόλου πλάκα...γουστάρω κουτσομπολιό και ξεκατίνιασμα,παρά ξενέρωτες παπαριές τύπου ντοκυμαντέρ :rockon:

Και μη μου πεις ότι τότε που βγήκε το Μπιγκ Μπράδερ 1 δεν ήσουν καθηλωμένος σε μια καρέκλα γιατί δε θα σε πίστέψω :cheesy:

Ημουν 16χρονων οποτε λογικο 

Επισκέπτης
Γράψτε στ' αρχίδια σας τά τηλεοπτικά σκουπίδια.Ασχοληθείτε μέ τήν προσωπική σας μιζέρια.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παλια εβλεπα αρκετα τα ριαλιτι, ξεκινησα με BB1, συνεχισα με το 2 (αθλιο) και επισης αρκετο survivor και το BAR, το οποιο εβγαζε πολυ γελιο λογω της χημειας των παικτων, τιποτα παραπανω ομως. Το συμπερασμα; Καμια ουσιαστικα ουσια, τηλεοραση της κλειδαροτρυπας (τοτε ηταν η φραντζεσκα, τωρα αυτη η ξανθια σιλικονατη, καμια διαφορα)και πολυ κουτσομπολιο και αλληλοκαρφωμα, σε βαθμο μαλλιοτραβηγματος και ξυλου. Περαστικα μας

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
παρτε και αλλο υλικο...

39077_e629fe284a9597bef88fc03218014b86_122_373lo.jpg

39074_1adf904bbed69f09cc54ba548c47621f_122_361lo.jpg

κανα τσακαλι μηπως εχει βρει κανα live streaming απο nova???????????

Επισκέπτης
Παλια εβλεπα αρκετα τα ριαλιτι, ξεκινησα με BB1, συνεχισα με το 2 (αθλιο) και επισης αρκετο survivor και το BAR, το οποιο εβγαζε πολυ γελιο λογω της χημειας των παικτων, τιποτα παραπανω ομως. Το συμπερασμα; Καμια ουσιαστικα ουσια, τηλεοραση της κλειδαροτρυπας (τοτε ηταν η φραντζεσκα, τωρα αυτη η ξανθια σιλικονατη, καμια διαφορα)και πολυ κουτσομπολιο και αλληλοκαρφωμα, σε βαθμο μαλλιοτραβηγματος και ξυλου. Περαστικα μας

Η Μελίνα δε σ'άρεσε;;;; :think:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σορρυ αλλα δε θα με κανουν να καυλωνω και οποτε θελουν οι αθλιοι παραγωγοι. Και φυσικα δεν θα το παραδεχτουν ποτε, παντοτε οταν εβαζαν μεσα τσολια και γελοιους ελεγαν οτι "η μοναδικοτητα των χαρακτηρων κανει το παιχνιδι ενδιαφερον" και παπαριες  :jerking: :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε σεις καθεστε και ασχολειστε με την τηλεοραση της κλειδαροτρυπας σε λιγο δεν θα χουμε να φαμε θα ασχολουμαστε με τα βυζια της φρατζεσκας της μελινας η και γω δεν ξερω ποιας παιζει εκει μεσα η με τους κοιλιακους του κωστα η του τακη που και στη τελικη ποτε δεν θα πιασουμε πολλυ ωραια θα δουλευουμε 12 ωρες τη μερα θα ερχομαστε σπιτι και επειδη δεν θα χουμε λεφτα να παμε μια βολτα με φιλους θα καθομαστε και θα βλεπουμε βυζαρουδες και φουσκωτους και ποιος θα πειδηξη ποια η αν θα παιξει κατι απο εκει μεσα ωραια ασε που σε λιγο θα μας βαλουν καμερες και στο σπιτι κα εμεις μοκο ενα εχω να πω

εγχρωμη τβ ασπρομαυρη ζωη

Επισκέπτης
Είσαι ξενέρωτος κουλτουριάρης χίπο :birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν εγω ειμαι ξενερωτος οπως προειπες τοτε εσυ που ασχολεισε με τα βυζια της μελινας που ποτε δεν θα χουφτωσεις τι εισαι????

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η μισή Κρήτη μπήκε στο Big Brother, γιατι δεν το λένε Crete Brother?
Y.Γ. Ποιά είναι η Μελίνα?

Επισκέπτης
αν εγω ειμαι ξενερωτος οπως προειπες τοτε εσυ που ασχολεισε με τα βυζια της μελινας που ποτε δεν θα χουφτωσεις τι εισαι????

Η Μελίνα ήταν παλιά βρε άσχετε...τώρα έχει παντρευτεί αυτή :headbang:

Τώρα είναι η Στέλλα ;)

Και ναι από το να ασχολούμαι προτιμώ να ασχολούμαι με τα βυζιά της Μελίνας,και τον κώλο του Μιχάλη,παρά με ντοκυμαντέρ και μαλακίες λες και είμαι κανένας σοβαροφανής κουλτουριάρης :birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Μελίνα ήταν παλιά βρε άσχετε...τώρα έχει παντρευτεί αυτή :headbang:

Τώρα είναι η Στέλλα ;)

Και ναι από το να ασχολούμαι προτιμώ να ασχολούμαι με τα βυζιά της Μελίνας,και τον κώλο του Μιχάλη,παρά με ντοκυμαντέρ και μαλακίες λες και είμαι κανένας σοβαροφανής κουλτουριάρης :birdman:

συγνωμη ρε φιλε σχετικε δεν ξερω ουτε τη στελλα ουτε τη μελινα γιατι δεν ασχολουμε με μαλακιες εχω ποιο σοβαρα πραγματα να κανω συγνωμη κι ολας
οσο για τα ντοκυμαντερ σε σχεση με το bιg brother τι να σου πω περαστικα σου
να κανω μια ερωτηση τι λες σε οτι κανεις στη ζωη σου για 3 μηνες να εχεις μια καμερα διπλα σου στο σπιτι στη δουλεια οταν γαμας κλπ κλπ να το πουλησεις σε κανα καναλι να βγαλεις και χρηματα ιδεες βαζω φιλικα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom