Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 736
- Πόντοι
- 96
Τυποι ετσι και εκανε λιποαναροφηση η καινουρια φαλαινα θα μενανε μονο τα γυαλια.....
Τυποι ετσι και εκανε λιποαναροφηση η καινουρια φαλαινα θα μενανε μονο τα γυαλια.....
τον κοκακια τον μαλλια δεν του πλασαρουν καναν μπαφο στην ζουλα να φυγουν οι νταγκλες λιγο
εχει καπνισει τυπε το μισο Λαζαρατι ο πρεζοςτον κοκακια τον μαλλια δεν του πλασαρουν καναν μπαφο στην ζουλα να φυγουν οι νταγκλες λιγο
Τι να του πει ενας μπαφος ρε τυπε;Αυτος επεσε μικρος στο καζανι με τον μπαφο....
Απαντώ,
1) η ηθικη βλαβη προυποθετει αδικοπραξια απο τον ζημιώσαντα. Εν προκειμένω ο σταθμός δεν εκανε καμια αδικοπραξία. Επιπλέον δεν υπηρξε καμία συγκεκριμένη οκονομική ή άλλου ειδους ζημία. Για να μην πώ οτι στο φιναλε είναι βεβαιο ότι στο μεταξυ τους συμφωνητικό θα προβλεπεται έλλειψη ευθυνης του σταθμού σε περίπτωση αποβολής.
2) Θεμα ελευθερίας έκφρασης δεν τίθεται. Το δικαιωμα αυτό δεν ειναι απεριοριστο, και εν προκειμένω μάλιστα η εκφραση μιας τετοιας αποψης ελεγχεται και ποινικά (διέγερση προς τελεση κακουργηματος).
3) Αντιθέτως, αν θέλεις τη γνωμη μου, ο ιδιος ο κρητικος κινδυνευει να τον πάει ο ΣΚΑΙ στα δικαστηρια, ειδικα αν εχει υπογραψει κανεναν ορο οτι θα αποφευγει ενεργειες που μπορει να εκθέσουν τον σταθμό ή την παραγωγή. Και ο ΣΚΑΙ εχει προφανως οικονομικη ζημια, αφου αποσυρθηκαν χορηγοί.
Σαν μέσος πολίτης θέλω να ρωτήσω, εφόσον δεν προέτρεψε κανέναν να κάνει το οτιδήποτε και εφόσον απλά λέει ψέμματα ότι γενικώς βιάζει δεν είναι αδικία εκ μέρους της παραγωγής, με βάση αυτό το σκεπτικό;
μπορει να φερει και αλλους λεει τυπε,λογικα θα γαμησουν ολοι,ακομη και τα τραβελιαΣωστος ο τυπας...τη 1η μερα πηρε τον κολλητο να ξεκουραστει και τη 2η μερα τη Ρουμανα ψωλαρπαχτρα να ξεμπουκωσει.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι βρισκετε στο ρουμάνικο σκιάχτρο
Εγω την σιχαινομαι, σαν πρεζακι της ομονοιας ειναι
Δεν υπαρχει το κητος τυπε....
μπορει να φερει και αλλους λεει τυπε,λογικα θα γαμησουν ολοι,ακομη και τα τραβελιαΣωστος ο τυπας...τη 1η μερα πηρε τον κολλητο να ξεκουραστει και τη 2η μερα τη Ρουμανα ψωλαρπαχτρα να ξεμπουκωσει.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι βρισκετε στο ρουμάνικο σκιάχτρο
Εγω την σιχαινομαι, σαν πρεζακι της ομονοιας ειναι