Γιατι να πάει ο κρητικός τον ΣΚΑΙ στα δικαστηρια? Τι ζημιά υπεστη απο υπαιτιότητα του σταθμου?
δεν ξερω αν διαβασες την επισημη δηλωση του σταθμου, αλλα αναγνωριζει κατα καποιο τροπο την συνυπαιτιοτητα του...ιδου το εν λογω αποσπασμα "Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχα..."
Βασει αυτου θα μπορουσε κανεις να ισχυριστει, οτι αφησε να διαφυγει το λεχθεν, εκθετοντας τον παιχτη που ειπε τη χοντραδα...
Λεμε τωρα...
Τύπε άδικα προσπαθείς να του εξηγήσεις. Αυτός μέχρι χθες πίστευε ότι το stream έπεφτε λόγω ανίκανων τεχνικών και όχι επειδή υπήρχε κάποιος από το σταθμό που το έλεγχε και το έκλεινε όποτε το απαιτούσε η περίσταση.
Σκεφθηκα πολυ αν εχει σημασια να σου απαντησω, αλλά λεω να μπω στον κοπο.
1) Οταν μιλησα για το live, επαιζε κανονικα και καθε τοσο διακοπτόταν. Η διακοπή λόγω του κρητικού εγινε πολυ αργότερα. Και στο κατω κατω εσυ ελεγες οτι το κλεινουν για λογους σκοπιμοτητας, όχι οτι ειχε γινει κατι. Και πού το ηξερες δηλαδη?
2) Ενα σωρο άλλοι χρηστες εκαναν παραπονα οτι διακοπτεται το λάιβ, αλλά επειδη εσυ εχεις το γνωστο κομπλεξ μαζί μου, μόνο σε μενα εκανες σχετικό σχολιασμό.
3) Ενω δεν σε εβρισα ποτέ, ξεκίνησες εναν οχετό "μπούφο, βλακα, στόκε, δηθεν δικηγορε". Με ηξερες κι απο χθες και βριζεις χωρις να σε εχω βρισει ποτέ? Και φυσικά συνεχίζεις, επιβεβαιωνοντας το απυθμενο κόμπλεξ που εχεις.
4) Η φράση "δηθεν δικηγορος" ή "δικηγορακος" δειχνουν απλως το απυθμενο κομπλεξ κατωτεροτητας σου. Προφανως απεναντι σε καθε μορφωμενο. Δεν ειναι κατι που το βλεπω πρώτη φορα. Εσυ τι δουλεια κάνεις για να εχουμε καλο ρωτημα? Εγω τουλαχιστον ειπα τι δουλεια κάνω.
5) Πολύ καλά κάνουν τελικα όσοι σε ξεφτιλίζουν στο νημα του κορονοϊού.
Ηταν η τελευταία φορα που ασχολήθηκα σοβαρα μαζι σου.
Αν συνεχισεις να αναφερεσαι στο προσωπο μου, θα ψαχνεις για νεους κωδικους.
Τελος συζητησης.