Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.....αυτος ειναι Γαμικος????το μονο που εχει γαμησει ειναι η Χουφτα του.....δεν βλεπετε οτι ειναι Ψυχακι???

Τυπε ο κρητικος ειναι μεγαλος γαμιας... Σκεψου απλα ποσο κοσμο γαμησε που εβλεπε καθε μερα big brother live...

Παιζει να γαμησε και 500.000 κοσμο :confused::confused::confused:
και βεβαια Τυπε μου...απο τις δηλωσεις που εκανε....φανηκε τι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι....αν δεν κανω λαθος ειπε οτι η ΚΡΗΤΗ δεν εχει Πουστηδες......τοσο του κοβει=τοσα λεει.....ξερεις Φιλε μου εχω βαρεθει με τους ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ .....Ειμαι απο την Κρητη και γαμαω και δερνω......και αντι να τον μαζεψουν οι ιδιοι που λεει Μαλακιες τον αφηνουν τον .....Το ΚΟΛΑΝ ΤΟ ΤΖΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ?????

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
Εγώ θέλω να δω αν στα μονταρισμένα επεισόδια που θα παιχτούν σήμερα και αύριο, αν θα δείξουν καθόλου σκηνές με τον Κρητικό. Γιατί το Σαββατοκύριακο "πέταξε" και άλλα μαργαριτάρια (με αποκορύφωμα την μαλακια περί βιασμού).

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.....αυτος ειναι Γαμικος????το μονο που εχει γαμησει ειναι η Χουφτα του.....δεν βλεπετε οτι ειναι Ψυχακι???

Τυπε ο κρητικος ειναι μεγαλος γαμιας... Σκεψου απλα ποσο κοσμο γαμησε που εβλεπε καθε μερα big brother live...

Παιζει να γαμησε και 500.000 κοσμο :confused::confused::confused:
και βεβαια Τυπε μου...απο τις δηλωσεις που εκανε....φανηκε τι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι....αν δεν κανω λαθος ειπε οτι η ΚΡΗΤΗ δεν εχει Πουστηδες.....τοσο του κοβει=τοσα λεει.....ξερεις Φιλε μου εχω βαρεθει με τους ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ .....Ειμαι απο την Κρητη και γαμαω και δερνω......και αντι να τον μαζεψουν οι ιδιοι που λεει Μαλακιες τον αφηνουν τον .....Το ΚΟΛΑΝ ΤΟ ΤΖΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ?????
[/quote]
Δεν θα ξέρει την Χειλουδάκη μάλλον :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σιγα μη προφυλακιστει κιολας ρε τυποι για μια ατακα...
:confused:
Που ειμαστε ρε;;; Στην Καμποτζη των ερυθρων χμερ;

Ειπαμε οπισθοδρομικο και θεοφοβουμενο χριστιανικο κρατος ειμαστε αλλα ως εκει!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Περα απο την πλακα, πολυ καλα εκαναν ολοι και ασχοληθηκαν με αυτη τη δηλωση(ασχετα οτι οι περισσοτεροι το κανουν για δικο τους οφελος). Σε μια σωστη κοινωνια τετοιες δηλωσεις και συμπεριφορες πρεπει να στοχοποιουνται,περιθωροποιουνται και εν τελει να αποβαλλονται.
Δεν θελουμε να ζησουμε αλλη μια Τοπαλουδη, αλλον εναν Γιακουμακη.
Τα μωρακια πρεπει να μας ανοιγουν τα ποδαρακια με τη θεληση τους και να αισθανονται ασφαλη οταν τα γαμαμε και τα χυνουμε στο στομα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Περα απο την πλακα, πολυ καλα εκαναν ολοι και ασχοληθηκαν με αυτη τη δηλωση(ασχετα οτι οι περισσοτεροι το κανουν για δικο τους οφελος). Σε μια σωστη κοινωνια τετοιες δηλωσεις και συμπεριφορες πρεπει να στοχοποιουνται,περιθωροποιουνται και εν τελει να αποβαλλονται.
Δεν θελουμε να ζησουμε αλλη μια Τοπαλουδη, αλλον εναν Γιακουμακη.
Τα μωρακια πρεπει να μας ανοιγουν τα ποδαρακια με τη θεληση τους και να αισθανονται ασφαλη οταν τα γαμαμε και τα χυνουμε στο στομα.
[/quote]
Ή όπου αλλού θέλουν/θέλουμε θα συμπλήρωνα :P

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Σιγα μη προφυλακιστει κιολας ρε τυποι για μια ατακα...
:confused:
Που ειμαστε ρε;;; Στην Καμποτζη των ερυθρων χμερ;

Ειπαμε οπισθοδρομικο και θεοφοβουμενο χριστιανικο κρατος ειμαστε αλλα ως εκει!

Επειδή μάλλον παρεξήγησες, αυτόν τον εισαγγελέα εννοώ :wink:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
23 10 και ακομα να αρχισει αλλες μερες 23 00 ακριβως αρχιζε τωρα το πανε για ποιο μετα να μην πεφτει με gntm

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι να πάει ο κρητικός τον ΣΚΑΙ στα δικαστηρια? Τι ζημιά υπεστη απο υπαιτιότητα του σταθμου?
δεν ξερω αν διαβασες την επισημη δηλωση του σταθμου, αλλα αναγνωριζει κατα καποιο τροπο την συνυπαιτιοτητα του...ιδου το εν λογω αποσπασμα "Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχα..."
Βασει αυτου θα μπορουσε κανεις να ισχυριστει, οτι αφησε να διαφυγει το λεχθεν, εκθετοντας τον παιχτη που ειπε τη χοντραδα...
Λεμε τωρα...
Τύπε άδικα προσπαθείς να του εξηγήσεις. Αυτός μέχρι χθες πίστευε ότι το stream έπεφτε λόγω ανίκανων τεχνικών και όχι επειδή υπήρχε κάποιος από το σταθμό που το έλεγχε και το έκλεινε όποτε το απαιτούσε η περίσταση.

Σκεφθηκα πολυ αν εχει σημασια να σου απαντησω, αλλά λεω να μπω στον κοπο.
1) Οταν μιλησα για το live, επαιζε κανονικα και καθε τοσο διακοπτόταν. Η διακοπή λόγω του κρητικού εγινε πολυ αργότερα. Και στο κατω κατω εσυ ελεγες οτι το κλεινουν για λογους σκοπιμοτητας, όχι οτι ειχε γινει κατι. Και πού το ηξερες δηλαδη?

2) Ενα σωρο άλλοι χρηστες εκαναν παραπονα οτι διακοπτεται το λάιβ, αλλά επειδη εσυ εχεις το γνωστο κομπλεξ μαζί μου, μόνο σε μενα εκανες σχετικό σχολιασμό.

3) Ενω δεν σε εβρισα ποτέ, ξεκίνησες εναν οχετό "μπούφο, βλακα, στόκε, δηθεν δικηγορε". Με ηξερες κι απο χθες και βριζεις χωρις να σε εχω βρισει ποτέ? Και φυσικά συνεχίζεις, επιβεβαιωνοντας το απυθμενο κόμπλεξ που εχεις.

4) Η φράση "δηθεν δικηγορος" ή "δικηγορακος" δειχνουν απλως το απυθμενο κομπλεξ κατωτεροτητας σου. Προφανως απεναντι σε καθε μορφωμενο. Δεν ειναι κατι που το βλεπω πρώτη φορα. Εσυ τι δουλεια κάνεις για να εχουμε καλο ρωτημα? Εγω τουλαχιστον ειπα τι δουλεια κάνω.

5) Πολύ καλά κάνουν τελικα όσοι σε ξεφτιλίζουν στο νημα του κορονοϊού.

Ηταν η τελευταία φορα που ασχολήθηκα σοβαρα μαζι σου.
Αν συνεχισεις να αναφερεσαι στο προσωπο μου, θα ψαχνεις για νεους κωδικους.
Τελος συζητησης.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Μουρλη αναλαμβανει να σωσει το παιχνιδι μονη της μετα το σαλο με τον βγαλεφρυδακια πισωγλεντη βιαστη-σεξομανη....:confused::confused::confused:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Παραβιασε ορους και κανονες του παιχνιδιου γραφουν ας μας δειξουνε τους κανονες και τους ορους

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Που ειναι ο Ιακωβας να μας βαλει πλανο με τη Χοντρη με τις πατσιες εξω στο καναπε να παλευει να παρει ανασα αφου εφαγε μονη της ολη τη κατσαρολα με το φαγητο μαζι με αυτον που τη μαγειρεψε....:confused::confused::confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Που ειναι ο Ιακωβας να μας βαλει πλανο με τη Χοντρη με τις πατσιες εξω στο καναπε να παλευει να παρει ανασα αφου εφαγε μονη της ολη τη κατσαρολα με το φαγητο μαζι με αυτον που τη μαγειρεψε....:confused::confused::confused:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ας πηδηξει καποιος απο τους διδυμους την Ραισα, εχω αρχισει και την λυπαμαι πια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Αλμπανη κλαψομουνα προσπαθει να καταλαβει ποιον απο τους διδυμους τσιμπουκωσε πρωτον....:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τελικα η ποκερού ειναι εντυπωσιακό κομματι, δεν την ειχα αξιολογησει εξ αρχης

Stories