Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Το πόσο μηδενικα ειναι ολοι οσοι εχουν μπει φετος στο παιχνιδι φαινεται και απο το οτι ενω ειναι τοσο καιρο εξω και τα εχουν δει ολα,ενω τους εχουν πει να προετοιμαστουν να κανουν μια ερωτηση σε οσους εχουν μεινει μεσα,αυτοι πανε και ρωτανε την μεγαλυτερη σαχλαμαρα ανευ σημασιας που υπαρχει και που ξερουμε τι θα απαντησουν οι μλκες που εχουν παραμεινει μεσα..:idiot:

Ο Βαρουξης παροτι δεν ειναι και ιδιαιτερο εξυπνος γενικα τον τελευταιο μηνα ειχε ωραια συμπεριφορα..Δεν τον ψηφισαν ουτε τα κοριτσακια που συνηθως διαμορφωνουν τους νικητες σε αυτα τα παιχνιδια και πανε ολοι οι πυροβολημενοι να δωσουν λεφτα συνεχως σε παλαβη και ψωλου..

Ο Κεχαγιας στα 28 του εχει την συμπεριφορα που ειχα εγω με τις γκομενες στα 14 μου,λεει οτι γλυκαναλατη πιπα του κατεβει στην δανεζη μπας και πιασει τιποτα απο ολα αυτα και τον ερωτευθει η αλλη..Αξιοπρεπεια και περηφανια κατω απο το μηδεν..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
εχω στειλει ηδη 100 μνμ για την σκυλου....
θα κανω τα παντα για να δω την ολοκληρωτικη καταρρευση της τρελης σε πανελληνια μεταδοση...
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
θα κανω τα παντα για να δω την ολοκληρωτικη καταρρευση της τρελης σε πανελληνια μεταδοση...
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Τυπε αυτο το νιμου ο Τρουμπακης εστειλε κανενα μηνυμα ο βρωμοκαρμοιρης;:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506

Τακη δωσε ονομα ομαδας να γινω μελος και αριθμο λογαριασμου να καταθεσω τριακοσιαπενηνταδυο δισεκκατομυρια τρις για λογαριασμο μηνυματων υπερ σκυλους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506

Τυπε αυτο το νιμου ο Τρουμπακης εστειλε κανενα μηνυμα ο βρωμοκαρμοιρης;:confused::confused::confused:

Τον κακογεις τυπε, εστειλε. :confused:

Συνημμένα

• 5068BE65-564F-4C34-929B-2FF6E626A3EE.jpeg
    5068BE65-564F-4C34-929B-2FF6E626A3EE.jpeg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 24

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.126
Πόντοι
6.056
Tρουμπακης ο μονος που ξερει να επικοινωνει με σηματα καπνου,εχει αναψει φωτια και προσπαθει να μεταδωσει το μηνυμα.Φαντασου τι γινεται οταν στελνει σμσ για μετακινηση :confused: :confused: :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
σας πτυω ολες παλιοφιτσουλες....
εχω στειλει ηδη 2 χιλιαδε μνμ για να στηριξω την αφροδιτη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Άντε άλλη μια βδομάδα μέχρι να βγει νικήτρια η "τρελή" . Πάντως για να έχει αντίπαλο την σκυλοτραγουδιαρα ως προς το ποια θα κερδίσει το έπαθλο, καταλαβαίνετε τι άτομα ψηφίζουν. Αλλά από την άλλη ποιοί λογικοί άνθρωποι θα ψήφιζαν με χρέωση σε ένα ριάλιτι;

Δε μου φαινεται και ππολυ τρελη εμενα τυπε :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.126
Πόντοι
6.056
σας πτυω ολες παλιοφιτσουλες....
εχω στειλει ηδη 2 χιλιαδε μνμ για να στηριξω την αφροδιτη
Aστους να λενε δεν ξερουν τι τους γινεται.Εγω ηδη εχω λαβει 100 πμ που γραφεις Αφροδιτη και εναν κωδικο.Κρατα γερα και συνεχισε τον αγωνα :rockon: :confused: :confused: :confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.395
Πόντοι
1.056
Άντε άλλη μια βδομάδα μέχρι να βγει νικήτρια η "τρελή" . Πάντως για να έχει αντίπαλο την σκυλοτραγουδιαρα ως προς το ποια θα κερδίσει το έπαθλο, καταλαβαίνετε τι άτομα ψηφίζουν. Αλλά από την άλλη ποιοί λογικοί άνθρωποι θα ψήφιζαν με χρέωση σε ένα ριάλιτι;

Φοβερό βίντεο τύπε. Καινούρια version της ταινίας " η νεράιδα και το παλικάρι":confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Φοβερό βίντεο τύπε. Καινούρια version της ταινίας " η νεράιδα και το παλικάρι":confused:

Τυπε θα σαρωνε ολα τα βραβεια στα διεθνη φεστιβαλ κινηματογραφου :confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.
Κάποιοι τον είχατε ακόμα και για νικητή. Ο kolompourdas δεν πέφτει έξω.

Ναι τυπε θυμαμαι που το ειχες πει , οτι στο καναλι του εχει περισσοτερα dislike απο likes. :confused::confused::confused:
Είσαι τεράστιος που θυμάσαι τις βαρυσήμαντες τοποθετήσεις του κωλομπούρδα.:hi: .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.
Κάποιοι τον είχατε ακόμα και για νικητή. Ο kolompourdas δεν πέφτει έξω.

Ναι τυπε θυμαμαι που το ειχες πει , οτι στο καναλι του εχει περισσοτερα dislike απο likes.
Είσαι τεράστιος που θυμάσαι τις βαρυσήμαντες τοποθετήσεις του κωλομπούρδα.:hi: .

Τυπε ο Iakovos παντα ειναι δικαιος :confused::confused::confused::rockon::rockon::rockon::rockon::hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• AM αγριοκοιταζει raopau.gif