iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Η Άννα Μαρία γιατί έψελνε το Πάτερ ημών;;;;
Θα της βγηκε αυθορμητα τυπε
Η Άννα Μαρία γιατί έψελνε το Πάτερ ημών;;;;
Τον Κολομπουρδα θα τον σεβεστε,γατακια,τον Κολομπουρδα!!!!Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
Κάποιοι τον είχατε ακόμα και για νικητή. Ο kolompourdas δεν πέφτει έξω.
Τελείωσε σήμερα αυτό?
Λυπήθηκε κανένας σας που φύγαν αυτοί οι δύο;
αν μετρησουν οι ψηφοι τους θα βγει με ποσοστα Κιμ η ΑΜ
Τυποι ειχα γραψει πριν 2 εβδομαδες σε συζητηση με τον Alex71 οτι η Σοφια ειναι πολυ δυνατη , σε 2 αποτελεσματα ψηφοφοριας που ειχανε βγει δημοσια ηταν 2η πισω απο την Αννα Μαρια με χαοτικη διαφορα απο τον 3ο.-4ο
Λυπήθηκε κανένας σας που φύγαν αυτοί οι δύο;
Τελείωσε σήμερα αυτό?
Τελείωσε σήμερα αυτό?
Την ερχόμενη Παρασκευή είναι ο τελικός τύπε.
Η αμήχανη στιγμή του Βαρθακούρη, πριν ανακοινώσουν ποιος παίρνει πούλο, λένε απο 2-3 προτάσεις ο κάθε παίκτης.
Η τρελή άρχισε να ευχαριστεί τη σπιτονοικοκυρά της που της κάνει καλή τιμή στο ενοίκιο, και οτι η περιφέρεια δεν ψεκάζει τις ελιές για τον δάκο.
Τι ζούμε ρε πούστη μου....
Η αμήχανη στιγμή του Βαρθακούρη, πριν ανακοινώσουν ποιος παίρνει πούλο, λένε απο 2-3 προτάσεις ο κάθε παίκτης.
Η τρελή άρχισε να ευχαριστεί τη σπιτονοικοκυρά της που της κάνει καλή τιμή στο ενοίκιο, και οτι η περιφέρεια δεν ψεκάζει τις ελιές για τον δάκο.
Τι ζούμε ρε πούστη μου....