Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Ξεροχυνωωωωωωωωωωωω....I'm so like πήρα τα αρχιδια μου από την ψωλου big brother!!!
Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
ενημερωστε γιατι δεν βλεπω το πουτς μπραδερ αν θα φυγει το τρανσφορμερ wanna be η η σκυλου...προτιμω να φυγει η σκυλου
πριν απο λιγο εθεαθη το τρανσφορμερ σε πακιστανικο τεμενος περιξ της ομονοιας...
μαλακα του πασαρε ζουλα τηλ ο αλλος
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?
μαλακα του πασαρε ζουλα τηλ ο αλλος
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?
Τυπε μετά από αυτό στηρίζω ψωλου με λύσσα...
Κανω τη προβλεψη οτι ο ξεφτυλοπουστας θα παρει πουλο σημερα...ειναι κοντα στις προβλεψεις μου με τον wannabe George Michael απο τα Κωλοκοτρωνιτσι.
Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
Κάποιοι τον είχατε ακόμα και για νικητή. Ο kolompourdas δεν πέφτει έξω.
πρωτη φορα ειδα λιγο χθες..γαμω το ροζ μαλλι του και τα τσιμπουκοχειλα τουποια λοατκι κοινοτητα ,ολες οι πουστρες , οι φεμιναζι λεσβιες και οι anarchoqueer τρωγονται μεταξυ τους ποια θα αρμεξει τις περισσοτερες λαθροψωλες
τωρα βγηκε η στραπου,εχει σκοπο να ανακουφισει ολα τα μηχανοκινητα,μεγαλωνει ο ανταγωνισμος,θα πεσουν οι αλλες τρελες να την φανε
Τον Κολομπουρδα θα τον σεβεστε,γατακια,τον Κολομπουρδα!!!!Ο kolompourdas το είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο επεισόδιο: μόλις ο Θέμης βγει υποψήφιος θα αποχωρήσει.Όλοι λέγατε ότι ο Θέμης είναι δυνατός παίχτης και μπορεί ακόμα και να το σηκώσει κλπ κλπ... Εγώ έλεγα ήδη από τα πρώτα επεισόδια ότι την πρώτη φορά που θα βρεθεί υποψήφιος θα φύγει ανεξάρτητα με ποιους θα είναι αντίπαλος. Ακόμα και με τον Πακι να ήταν αντίπαλος στην πρώτη αποχώρηση αυτός θα έφευγε. Μένει να δικαιωθώ σήμερα.
Κάποιοι τον είχατε ακόμα και για νικητή. Ο kolompourdas δεν πέφτει έξω.
Κανω τη προβλεψη οτι ο ξεφτυλοπουστας θα παρει πουλο σημερα...ειναι κοντα στις προβλεψεις μου με τον wannabe George Michael απο τα Κωλοκοτρωνιτσι.
Σκληρος Καριολης Ηell