You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Brother 2020
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 334K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ετσι ειναι τυπε οι κοκακηδες,ακομη και να μην σνιφαρουν το κολλημα μενει μια ζωη.10 ώρες μιλάει ο καμμένος και λέει μια πρόταση...
πρεζος μπορει να ξεκολλησει και να γινει αλλος ανθρωπος,κοκακιας πολυ δυσκολο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Εγω ξερω οτι στα παραληρηματα του χαφτομούνη και της σκυλούς μονο η τρελη και το πουστακι πανε κοντρα
Οι υπολοιποι κοιτανε το ταβανι
Ισχύει. Τελικά η τρελή και ο πούστης μόνο φοράνε παντελόνια.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Όχι απλά του λέει τι να ψηφίσει αλλά του υπαγορεύει και τι να πει σαν δικαιολογία. .
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εγω ξερω οτι στα παραληρηματα του χαφτομούνη και της σκυλούς μονο η τρελη και το πουστακι πανε κοντρα
Άσε μας ρε και συ με το πουστρακι...μόνο πίσω από τη πλάτη του πιρφορακια πάει και τα λέει η κλανομαρια.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ούτε να τραγουδάει, ούτε καν να στραγγίζει μακαρόνια δεν ξέρει η ακαματα. Θέλει και στρατηγικές η πατσαβούρα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
Πρεπει να ερθει η Γερμανιδα με το βρωμόμουνο το αξυριστο να βαλει κατω τον Κεχαγια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μακαρονια ηταν? Εγω για ρύζι το εκοψαΟύτε να τραγουδάει, ούτε καν να στραγγίζει μακαρόνια δεν ξέρει η ακαματα. Θέλει και στρατηγικές η πατσαβούρα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Άσε μας ρε και συ με το πουστρακι...μόνο πίσω από τη πλάτη του πιρφορακια πάει και τα λέει η κλανομαρια.
Τι λες ρε τύπε
Ο μονος που του τα χωνει στα μουτρα ειναι μαζι με την τρελη
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
θα την γλυφομουνιαζε κανονικα τυπε ο σκλαβοςΕγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
Πρεπει να ερθει η Γερμανιδα με το βρωμόμουνο το αξυριστο να βαλει κατω τον Κεχαγια
εδω εχει φαει στραβωμα με την 50αρα τελειωμενη λεκανατζου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε μού εχει μεινει αξεχαστη η περιγραφη με το μουνι με την τριχα ως το γονατο που βρωμαγε κατουρλίλα, ιδρωτίλα, κωλίλα και πιθανον πουτσίλαθα την γλυφομουνιαζε κανονικα τυπε ο σκλαβοςΕγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
Οταν θελω να γελασω παω και βρισκω το ποσταρισμα σου
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια
Τυπε εγω βλεπω οτι στα social media ο κοσμος την παει μετα την Αννα Μαρια.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τύπε μού εχει μεινει αξεχαστη η περιγραφη με το μουνι με την τριχα ως το γονατο που βρωμαγε κατουρλίλα, ιδρωτίλα, κωλίλα και πιθανον πουτσίλαθα την γλυφομουνιαζε κανονικα τυπε ο σκλαβοςΕγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια
Τυπε εγω βλεπω οτι στα social media ο κοσμος την παει μετα την Αννα Μαρια.
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
για ποια λέτε ρε??Τύπε μού εχει μεινει αξεχαστη η περιγραφη με το μουνι με την τριχα ως το γονατο που βρωμαγε κατουρλίλα, ιδρωτίλα, κωλίλα και πιθανον πουτσίλαθα την γλυφομουνιαζε κανονικα τυπε ο σκλαβοςΕγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
για ποια λέτε ρε??Τύπε μού εχει μεινει αξεχαστη η περιγραφη με το μουνι με την τριχα ως το γονατο που βρωμαγε κατουρλίλα, ιδρωτίλα, κωλίλα και πιθανον πουτσίλαθα την γλυφομουνιαζε κανονικα τυπε ο σκλαβοςΕγω τύπε εχω αλλη προτασητιποτα τυποι,πρεπει να ερθουν με προσκληση καμια 200αρια Ιαπωνες να περασουν μερικα χερια cum,piss και scat bukkake την σκυλου,και παλι αμφιβολο αν θα στρωσει
Δεν ειναι καποια επωνυμη τύπε
Ηρθε μια γερμανιδα για χαρη του Νασου στην Ελλαδα και οταν ξεβρακωθηκε αυτη ο φιλος μας επικαλεσθηκε πονοκεφαλο για να γλυτωσει, αυτη λεει ειχε κανει μπανιο στο Μοναχο πριν παρει το αεροπλανο και δεν εβρισκε το λογο να ξαναμπανιαριστεί
Δυο ποσταρισματα εχουν γραψει ιστορια στο μπου, ενα ηταν αυτο με την περιγραφη της φασης απο το Νασο και αλλο ενα που ειχε γραψει ο παχουλοκομψος, ο οποιος επαιρνε αντιβιωση και επρεπε να τρωει ελαφρα αλλά πηγε στην ταβερνα και εφαγε τον αγλέωρα με αποτέλεσμα να ξυπνησει το βραδυ και μεχρι να φτασει στην λεκανη, οπως εστριβε τον κωλο για να καθισει πανω της εχεζε τον τοίχο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τρελή πεοθηλαζει όλο το σπίτι με πατάτες τηγανητές για να μην την ψηφίσουν αύριο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 31K