Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 334K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυποι ειμαι σιγουρος οτι απο οποιο σκυλαδικο περασε η σκυλου εκανε τις ιδιες πουστιες σε συνδελφους σκυλουδες και σκυλαδες και οι περισσοτεροι τωρα καταλαβαινουν απο απου προερχονταν οι πουστιες που ετρωγαν οταν συνεργαστηκαν μαζι τις. αναθεμα αμα βρει δουλεια μετα το παιχνιιδι. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει βγει ουτε ενας συναδελφος τις σε εκπομπη να την στηριξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το πιο γαμάτο είναι οτι αυτοί οι δυο νομίζουν οτι ο κόσμος μπορεί να τους γουστάρει. :cheesy:
Ειναι βεβαιο. Οι εγωπαθεις ανυπαρκτοι ναρκισσοι το εχουν αυτο.
Οταν ομως αντιληφθουν οτι δεν συμβαινει αυτο που πιστευουν ή οτι τελικα δεν επεισαν κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο τους, παθαινουν υστερία

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μια εβδομάδα που βλέπω την μαλακια το πουστρακη δεν κάνει τίποτα παρά μόνο παράπονα και όλα τα έχει στο χερι. Ένας κλασικός μαμακιας αιώνιος φοιτητής δηλαδή, απλά αντί να παίζει lol παίζει με strapon:confused::confused::confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια

Τυπε εγω βλεπω οτι στα social media ο κοσμος την παει μετα την Αννα Μαρια. :confused::confused::confused:
Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?

Τυπε σε οσες ψηφοφοριες βγηκε δεν ηταν 2η πισω απο την Αννα ΜΑρια, :confused::confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το πιο γαμάτο είναι οτι αυτοί οι δυο νομίζουν οτι ο κόσμος μπορεί να τους γουστάρει. :cheesy:

Ρε αποτυχημένη ρουφήχτρα των τσοντοσινεμά ...

κάθεσαι βλέπεις και ριάλιτι ;;

Όλη μέρα κάθε μέρα γράφεις εδώ και βλέπεις και ριάλιτυ ;;;;

Καμιά αλητεία ρε μαλάκα δεν παίζει ;;;;

Τίποτε ;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυποι ειμαι σιγουρος οτι απο οποιο σκυλαδικο περασε η σκυλου εκανε τις ιδιες πουστιες σε συνδελφους σκυλουδες και σκυλαδες και οι περισσοτεροι τωρα καταλαβαινουν απο απου προερχονταν οι πουστιες που ετρωγαν οταν συνεργαστηκαν μαζι τις. αναθεμα αμα βρει δουλεια μετα το παιχνιιδι. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει βγει ουτε ενας συναδελφος τις σε εκπομπη να την στηριξει.
Βγηκε ενας "μανατζερ" ο οποιος λεει οτι γραφονται ασχημα πραγματα για την Σοφια επειδη "δεν δεχθηκε ποτέ να καθισει σε μερικους"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια

Τυπε εγω βλεπω οτι στα social media ο κοσμος την παει μετα την Αννα Μαρια. :confused::confused::confused:
Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?

Τυπε σε οσες ψηφοφοριες βγηκε δεν ηταν 2η πισω απο την Αννα ΜΑρια, :confused::confused::confused:
Πού το ξερεις? δεν ανακοινωνονται οι ψηφοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

Ρε αποτυχημένη ρουφήχτρα των τσοντοσινεμά ...

κάθεσαι βλέπεις και ριάλιτι ;;

Όλη μέρα κάθε μέρα γράφεις εδώ και βλέπεις και ριάλιτυ ;;;;

Καμιά αλητεία ρε μαλάκα δεν παίζει ;;;;

Τίποτε ;;;;;;

Έψαχνα για σπονσορέτα τύπε και βρήκα μια αγγελία για έναν περίεργο τύπο από τα Λιόσια με σεατ λεον ντήζελ, ξέρεις κάτι;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Δεν το ειχα δει αυτο. Πραγματικα εντυπωσιακο. Οχι τοσο η δευτερη θεση της Σοφιας, οσο η συντριπτικη υπεροχη της τρελης.
Εξαλλου αυτο ειναι κατι βδομαδες πριν, τοτε η Σοφια μπορει ακομη να ειχε ξεγελασει αρκετο κοσμο, δεν νομιζω οτι θα ισχυει ακομη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Δεν το ειχα δει αυτο. Πραγματικα εντυπωσιακο. Οχι τοσο η δευτερη θεση της Σοφιας, οσο η συντριπτικη υπεροχη της τρελης.
Εξαλλου αυτο ειναι κατι βδομαδες πριν, τοτε η Σοφια μπορει ακομη να ειχε ξεγελασει αρκετο κοσμο, δεν νομιζω οτι θα ισχυει ακομη

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Γυριζει ο τροχος για τον ψευτομαγκα καρατερο και εκει που στην εξω ζωη ξεφτυλιζε ανθρωπους,τωρα τον ξεφτυλιζουν οι ανθρωποι και εχει αρχισει και τον τρωει η κωλοτρυπιδα του!
ποιον ξεφτυλιζε αυτός ρε????ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ

στη γραμμη ζωης την υποτιθεμενη ειχε πει οτι εχει αλλαξει πολλα σχολια και δεν του αρεσε το μπουλινγκ που εκαναν οι συμμαθητες του.
σε μια περιπτωση τον εδιωξαν επειδη ειδε 8 ατομα να κανουν μπουλινγκ σε ενα παχουλο παιδι και λογικα τους κανονισε εναν εναν.
ενω απο την φατσα φαινεται οτι ο ιδιος ειναι μαστερ στο μπουλινγκ!αυτο εννοουσα με το ξεφτυλισμα!
κατα τα αλλα συμφωνω με το γραπτο σου!!!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Η Αννα Μαρια εχει ωραιο βλεμμα!!!Καυλωτικο!Εχω σταξει!!

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Βρήκα βιντεάκι από ένα ριαλιτι με Σεφέρη που φάγανε γκόμενος και είδα τον πορφυρό,:angry::angry: γλοιώδης

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Ενω οι συναδελφοι της θα ηταν παναγιτσες τυπε :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το forum του bou, θυμιζει εποχες 2000 που κολλουσε το συμπαν οταν προσπαθουσες να κανεις παραθεση. :confused::confused::confused:

Μακραν οτι χειροτερο υπαρχει.
Εγω θυμαμαι παντως το 2000 στο τσατ του in.gr δεν κολλαγε τιποτα, μια χαρα πηγαινε και ηταν και πολυ ωραιο κιολας

Τωρα ειναι πολυ χειροτερα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Το forum του bou, θυμιζει εποχες 2000 που κολλουσε το συμπαν οταν προσπαθουσες να κανεις παραθεση. :confused::confused::confused:

Εγω θυμαμαι παντως το 2000 στο τσατ του in.gr δεν κολλαγε τιποτα, μια χαρα πηγαινε και ηταν και πολυ ωραιο κιολας

Τυπε εχεις δικιο κανενα forum δεν κολλουσε και με ταχυτητες modem αναλογικο με τους κυριλατους ιsdn-64 με 150 ευρω τον μηνα παγιο. που κατεβαζες τραγουδι απο το napster 3.5Μ σε ποιοτητα 128bps σε 8 ωρες και 50 λεπτα. :confused::confused::confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αν δε φυγω τη γαμησες,,,,, :confused::confused::confused:

Σοφια Δανεζη 2020 Big Brother

Αλλα τους πειραξε ο Κρητικος που ειπε μια μαλακια και εριξε το επιπεδο :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τυπε εχεις δικιο κανενα forum δεν κολλουσε και με ταχυτητες modem αναλογικο με τους κυριλατους ιsdn-64 με 150 ευρω τον μηνα παγιο. που κατεβαζες τραγουδι απο το napster 3.5Μ σε ποιοτητα 128bps σε 8 ωρες και 50 λεπτα. :confused::confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με ιάκοβε .... έσπασα ποτήρι βοημίας ρε καριόλη .... με αυτά που γράφεις .....

και χύθηκε και το ουίσκι !!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom