τυποι ειμαι σιγουρος οτι απο οποιο σκυλαδικο περασε η σκυλου εκανε τις ιδιες πουστιες σε συνδελφους σκυλουδες και σκυλαδες και οι περισσοτεροι τωρα καταλαβαινουν απο απου προερχονταν οι πουστιες που ετρωγαν οταν συνεργαστηκαν μαζι τις. αναθεμα αμα βρει δουλεια μετα το παιχνιιδι. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει βγει ουτε ενας συναδελφος τις σε εκπομπη να την στηριξει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Brother 2020
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 334K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ειναι βεβαιο. Οι εγωπαθεις ανυπαρκτοι ναρκισσοι το εχουν αυτο.Το πιο γαμάτο είναι οτι αυτοί οι δυο νομίζουν οτι ο κόσμος μπορεί να τους γουστάρει.
Οταν ομως αντιληφθουν οτι δεν συμβαινει αυτο που πιστευουν ή οτι τελικα δεν επεισαν κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο τους, παθαινουν υστερία
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Μια εβδομάδα που βλέπω την μαλακια το πουστρακη δεν κάνει τίποτα παρά μόνο παράπονα και όλα τα έχει στο χερι. Ένας κλασικός μαμακιας αιώνιος φοιτητής δηλαδή, απλά αντί να παίζει lol παίζει με strapon
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια
Τυπε εγω βλεπω οτι στα social media ο κοσμος την παει μετα την Αννα Μαρια.
Τυπε σε οσες ψηφοφοριες βγηκε δεν ηταν 2η πισω απο την Αννα ΜΑρια,
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Το πιο γαμάτο είναι οτι αυτοί οι δυο νομίζουν οτι ο κόσμος μπορεί να τους γουστάρει.
Ρε αποτυχημένη ρουφήχτρα των τσοντοσινεμά ...
κάθεσαι βλέπεις και ριάλιτι ;;
Όλη μέρα κάθε μέρα γράφεις εδώ και βλέπεις και ριάλιτυ ;;;;
Καμιά αλητεία ρε μαλάκα δεν παίζει ;;;;
Τίποτε ;;;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Βγηκε ενας "μανατζερ" ο οποιος λεει οτι γραφονται ασχημα πραγματα για την Σοφια επειδη "δεν δεχθηκε ποτέ να καθισει σε μερικους"τυποι ειμαι σιγουρος οτι απο οποιο σκυλαδικο περασε η σκυλου εκανε τις ιδιες πουστιες σε συνδελφους σκυλουδες και σκυλαδες και οι περισσοτεροι τωρα καταλαβαινουν απο απου προερχονταν οι πουστιες που ετρωγαν οταν συνεργαστηκαν μαζι τις. αναθεμα αμα βρει δουλεια μετα το παιχνιιδι. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει βγει ουτε ενας συναδελφος τις σε εκπομπη να την στηριξει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πού το ξερεις? δεν ανακοινωνονται οι ψηφοι.Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Το πιο γαμάτο είναι οτι αυτοί οι δυο νομίζουν οτι ο κόσμος μπορεί να τους γουστάρει.
Ρε αποτυχημένη ρουφήχτρα των τσοντοσινεμά ...
κάθεσαι βλέπεις και ριάλιτι ;;
Όλη μέρα κάθε μέρα γράφεις εδώ και βλέπεις και ριάλιτυ ;;;;
Καμιά αλητεία ρε μαλάκα δεν παίζει ;;;;
Τίποτε ;;;;;;
Έψαχνα για σπονσορέτα τύπε και βρήκα μια αγγελία για έναν περίεργο τύπο από τα Λιόσια με σεατ λεον ντήζελ, ξέρεις κάτι;
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Πού το ξερεις? δεν ανακοινωνονται οι ψηφοι.Εγω βλεπω σε ολα τα βιντεο της στο youtube και όπου υπαρχει αρθρο για το big brother, απο κατω τα σχολια ειναι 99% αρνητικα, πού ειδες οτι την πανε?Εν τω μεταξυ η σκυλού μπηκε στο παιχνιδι και καλα για να γινει γνωστη και να φτιαξει την καριερα της και οταν θα βγει και θα δει τι γραφεται για εκεινη βλέπω να επιστρεφει στην Αμπχαζια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το ειχα δει αυτο. Πραγματικα εντυπωσιακο. Οχι τοσο η δευτερη θεση της Σοφιας, οσο η συντριπτικη υπεροχη της τρελης.
Εξαλλου αυτο ειναι κατι βδομαδες πριν, τοτε η Σοφια μπορει ακομη να ειχε ξεγελασει αρκετο κοσμο, δεν νομιζω οτι θα ισχυει ακομη
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Δεν το ειχα δει αυτο. Πραγματικα εντυπωσιακο. Οχι τοσο η δευτερη θεση της Σοφιας, οσο η συντριπτικη υπεροχη της τρελης.
Εξαλλου αυτο ειναι κατι βδομαδες πριν, τοτε η Σοφια μπορει ακομη να ειχε ξεγελασει αρκετο κοσμο, δεν νομιζω οτι θα ισχυει ακομη
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
ποιον ξεφτυλιζε αυτός ρε????ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΓυριζει ο τροχος για τον ψευτομαγκα καρατερο και εκει που στην εξω ζωη ξεφτυλιζε ανθρωπους,τωρα τον ξεφτυλιζουν οι ανθρωποι και εχει αρχισει και τον τρωει η κωλοτρυπιδα του!
στη γραμμη ζωης την υποτιθεμενη ειχε πει οτι εχει αλλαξει πολλα σχολια και δεν του αρεσε το μπουλινγκ που εκαναν οι συμμαθητες του.
σε μια περιπτωση τον εδιωξαν επειδη ειδε 8 ατομα να κανουν μπουλινγκ σε ενα παχουλο παιδι και λογικα τους κανονισε εναν εναν.
ενω απο την φατσα φαινεται οτι ο ιδιος ειναι μαστερ στο μπουλινγκ!αυτο εννοουσα με το ξεφτυλισμα!
κατα τα αλλα συμφωνω με το γραπτο σου!!!
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τυποι ειμαι σιγουρος οτι απο οποιο σκυλαδικο περασε η σκυλου εκανε τις ιδιες πουστιες σε συνδελφους σκυλουδες και σκυλαδες και οι περισσοτεροι τωρα καταλαβαινουν απο απου προερχονταν οι πουστιες που ετρωγαν οταν συνεργαστηκαν μαζι τις. αναθεμα αμα βρει δουλεια μετα το παιχνιιδι. δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει βγει ουτε ενας συναδελφος τις σε εκπομπη να την στηριξει.
Ενω οι συναδελφοι της θα ηταν παναγιτσες τυπε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω θυμαμαι παντως το 2000 στο τσατ του in.gr δεν κολλαγε τιποτα, μια χαρα πηγαινε και ηταν και πολυ ωραιο κιολαςΤο forum του bou, θυμιζει εποχες 2000 που κολλουσε το συμπαν οταν προσπαθουσες να κανεις παραθεση.
Μακραν οτι χειροτερο υπαρχει.
Τωρα ειναι πολυ χειροτερα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Εγω θυμαμαι παντως το 2000 στο τσατ του in.gr δεν κολλαγε τιποτα, μια χαρα πηγαινε και ηταν και πολυ ωραιο κιολαςΤο forum του bou, θυμιζει εποχες 2000 που κολλουσε το συμπαν οταν προσπαθουσες να κανεις παραθεση.
Τυπε εχεις δικιο κανενα forum δεν κολλουσε και με ταχυτητες modem αναλογικο με τους κυριλατους ιsdn-64 με 150 ευρω τον μηνα παγιο. που κατεβαζες τραγουδι απο το napster 3.5Μ σε ποιοτητα 128bps σε 8 ωρες και 50 λεπτα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τυπε εχεις δικιο κανενα forum δεν κολλουσε και με ταχυτητες modem αναλογικο με τους κυριλατους ιsdn-64 με 150 ευρω τον μηνα παγιο. που κατεβαζες τραγουδι απο το napster 3.5Μ σε ποιοτητα 128bps σε 8 ωρες και 50 λεπτα.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Με ιάκοβε .... έσπασα ποτήρι βοημίας ρε καριόλη .... με αυτά που γράφεις .....
και χύθηκε και το ουίσκι !!!!!!!!
και χύθηκε και το ουίσκι !!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 31K