ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
έλα τυπε μου που είναι ο αλλοςελα ρε τυπε,σκουπιδιαζω μονοςρε νιμου hell
Τα κατάλαβε όλα η ψωλου τυπε...
έλα τυπε μου που είναι ο αλλοςελα ρε τυπε,σκουπιδιαζω μονοςρε νιμου hell
γαμουσε τυπεέλα τυπε μου που είναι ο αλλοςελα ρε τυπε,σκουπιδιαζω μονοςρε νιμου hell
ετσι και εκανε κινηση τον ειχε πατησει ο go go , ειναι ντουκι,ενω ο αλλος απο τις νταγκλες θα βαραγε μυγες στον αερατην επεσε ο χαφτωμουνης στο παιδακι τον διδυμο.
επρεπε να ημουν μεσα στο σπιτι τωρα να τον ξεβρακωσω και να τον γυρναω γυμνο μαζι την σκυλου εξω στην αυλη τον καριολη.
Πιρφορακιας έτοιμος να πάθει ρήξη χιαστων πάλι....
ετσι και εκανε κινηση τον ειχε πατησει ο go go , ειναι ντουκι,ενω ο αλλος απο τις νταγκλες θα βαραγε μυγες στον αερατην επεσε ο χαφτωμουνης στο παιδακι τον διδυμο.
επρεπε να ημουν μεσα στο σπιτι τωρα να τον ξεβρακωσω και να τον γυρναω γυμνο μαζι την σκυλου εξω στην αυλη τον καριολη.
τυπε αμα εριχνε μια κεφαλια στον χαφτωμουνη εκεινη την στιγμη θα του εφευγε η μαγκια . ειναι και μποξερ ο μαλακας. ουτε θεση για να ριχνει χαστουκι ξερει να παιρνει.ετσι και εκανε κινηση τον ειχε πατησει ο go go , ειναι ντουκι,ενω ο αλλος απο τις νταγκλες θα βαραγε μυγες στον αερατην επεσε ο χαφτωμουνης στο παιδακι τον διδυμο.