Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.256
Τυποι επειδη εβλεπα Θρυλαρα στο μπασκετ μπηκε ο κωλογερας στο σπιτι γιατι τον βλεπω παλι βιδωμενο στον καναπε...
κατσε ρε τυπε,αμεσως εσυ να δεις ταινια,Μικρουτσικος θα μπουκαρει στα ναυαγια να τον κερασουν κανα μπουκιθα δω μια ωραια ταινια του ταρκοφσκυ σημερα παιδια
θα δω μια ωραια ταινια του ταρκοφσκυ σημερα παιδια
Kανας μαου μαου θα ειναι ,που λεει κ ο τιγρηςθα δω μια ωραια ταινια του ταρκοφσκυ σημερα παιδια
Ποιος είναι αυτός πάλι;
Μικυ μάου γύριζε;
τυπε αν και έχω αικιου 28 δυσκολεύτηκα να το κατανοήσωα να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
Παταω υποβολη αρχειων και σε δινω στεγνα ρε νιμου....
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας τυπε στο νεο σαι...παταω προβολη προφιλ και κανωαναζητηση στα μην σου.Επιλεγω πολλαπλη παραθεση και στη συνεχεια σου απανταω και μετα κανω refresh για να δω τα τελευταια μην στα θεματα που εχω ποσταρει και μολις δω νεα απαντηση επιλεγω να με παει απευθειας στη πρωτη νεα απαντηση για να σου κανω αναφορα πατωντας με αρεσει!
τυπε αν και έχω αικιου 28 δυσκολεύτηκα να το κατανοήσωα να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας τυπε στο νεο σαι...παταω προβολη προφιλ και κανωαναζητηση στα μην σου.Επιλεγω πολλαπλη παραθεση και στη συνεχεια σου απανταω και μετα κανω refresh για να δω τα τελευταια μην στα θεματα που εχω ποσταρει και μολις δω νεα απαντηση επιλεγω να με παει απευθειας στη πρωτη νεα απαντηση για να σου κανω αναφορα πατωντας με αρεσει!
στηριζω,αμα ειχες παραπανω ειχα μια ελπιδα να τρεξω τα 95αρια τωρα πεντιουμ μισο θα μεινω μια ζωη,κακουργα κενωνιατυπε αν και έχω αικιου 28 δυσκολεύτηκα να το κατανοήσωα να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
Μην στενοχωριεσαι τυπε και εγω δεν καταλαβα τιποτα οταν το εγραφα και εχω και iq 15....
Αλβανορουμανα στερεωνει γερα τα upa στον τοιχο να μπει στο ραφι οριστικα και αμετακλητα