- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
Τεράστιου βεληνεκούς λουζερ πυρφόρος ο Κεκλανιας!
Τελικά η καύλα που αποπνέει η πόντια πουτάνα ,είναι αντιστρόφως ανάλογη του κωλοχαρακτήρα της,,,
σποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
θα παιξει τυποι κανα καλο σκουπιδιασμα σημερα;
σποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
α να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
Παταω υποβολη αρχειων και σε δινω στεγνα ρε νιμου....
α να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
περιμενε γιατι τα μεταφραζω σε 0 και 1 ακομα,εχω κρασαρει με το νεο σαηα να χαθεις,δεν εκτιμας τιποτα,θα νευριασω και δεν θα ξαναδωσω πληροφοριες για το παιχνιδισποιλερ αλερτ,κερδιζει η μπλε ομαδα σημερα,ειχαν καλυτερο γλυκο απο τους αλλουςΧαχαχα μαλακες τριήμερη δικαιολογία για να κερδίσει η τρελή....
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας τυπε στο νεο σαι...παταω προβολη προφιλ και κανωαναζητηση στα μην σου.Επιλεγω πολλαπλη παραθεση και στη συνεχεια σου απανταω και μετα κανω refresh για να δω τα τελευταια μην στα θεματα που εχω ποσταρει και μολις δω νεα απαντηση επιλεγω να με παει απευθειας στη πρωτη νεα απαντηση για να σου κανω αναφορα πατωντας με αρεσει!
Παναγία και Χριστέ μου...Τι είναι αυτό ρέεεεε????
Παναγία και Χριστέ μου...Τι είναι αυτό ρέεεεε????