Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.256
Πορνογερος εχει βαρεσει τετοια αγαμια που τωρα στα γεραματα θα το γυρισει μπας και κανει σεξ....
Οταν αρχισουν οι κλωσες και μιλανε μονο με μια πουτσα στο στομα σταματανε....
Παναγία και Χριστέ μου...Τι είναι αυτό ρέεεεε????
Κρίμα τις λιρες που εδωσε στη μαμή όταν του ειπε οτι εκανε γιοΣκεφτομαι τον πατερα αυτης της βρωμομπουστας του εξωγηινου θα ντρεπεται να κυκλοφορησει με αυτο το σιχαμα που βλεπει πλεον ολη η Ελλαδα στη τηλεοραση...
Κρίμα τις λιρες που εδωσε στη μαμή όταν του ειπε οτι εκανε γιοΣκεφτομαι τον πατερα αυτης της βρωμομπουστας του εξωγηινου θα ντρεπεται να κυκλοφορησει με αυτο το σιχαμα που βλεπει πλεον ολη η Ελλαδα στη τηλεοραση...
Νταξει νόμιζε ότι έκανε γιο και τελικά του βγήκε γυναικωτος.... Υπάρχουν και χειρότερα, θα μπορούσε να του βγει ουδέτερο οπως το τζεισον αντιγόνη...
Το περιφερόμενο πτώμα προσπαθεί να πυρφορίσει την ψυχολόγα και εδώ έρχεται το ερώτημα:
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;;;
Εν τω μεταξυ επι εβδομαδες σπαω το κεφαλι μου ποιαν μου θυμιζει η ποκερού, τωρα που την ειδα ντυμενη ετσι συνειδητοποιησα οτι μοιαζει πολυ στη γυναικα μου
Εν τω μεταξυ επι εβδομαδες σπαω το κεφαλι μου ποιαν μου θυμιζει η ποκερού, τωρα που την ειδα ντυμενη ετσι συνειδητοποιησα οτι μοιαζει πολυ στη γυναικα μου
Έχουμε πληροφορία για τη γυναίκα σου τύπε;;
Σιγα ρε τύπε, τοσο πολυ σου αρεσει η ποκερού?Εν τω μεταξυ επι εβδομαδες σπαω το κεφαλι μου ποιαν μου θυμιζει η ποκερού, τωρα που την ειδα ντυμενη ετσι συνειδητοποιησα οτι μοιαζει πολυ στη γυναικα μου
Με τοσες κατσαρολες που εχει φαει στη κεφαλα απο τη γυναικα παλι καλα που δεν του θυμιζει και τη Μονικα Μπελουτσι τυπε...
σοκαριστικες αποκαλυψεις στο σπιτι του μπου ντοτ κομΕν τω μεταξυ επι εβδομαδες σπαω το κεφαλι μου ποιαν μου θυμιζει η ποκερού, τωρα που την ειδα ντυμενη ετσι συνειδητοποιησα οτι μοιαζει πολυ στη γυναικα μου
Με τοσες κατσαρολες που εχει φαει στη κεφαλα απο τη γυναικα παλι καλα που δεν του θυμιζει και τη Μονικα Μπελουτσι τυπε...
παιζει πόκερ η γυναίκα σου τύπε ;Εν τω μεταξυ επι εβδομαδες σπαω το κεφαλι μου ποιαν μου θυμιζει η ποκερού, τωρα που την ειδα ντυμενη ετσι συνειδητοποιησα οτι μοιαζει πολυ στη γυναικα μου