nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειπα να κανω αυτο το ποστ προκειμενου να χουμε εναν τεκμηριωμενο οδηγο για το τι παιζει στη θεσσαλονικη. Παρακαλω να μη λεμε ασχετα παρα μονο την πραγματικη μας αποψη. ευχαριστω
αθηνα εχει εδρα αδερφε!!!εγω θεωρω πως τη πρωτη θεση κατεχει η ρια.
οχι φιλε . ειχε εδρα την αθηνα. ηρθε μονιμα εδω . μαλλον δε τα ξερεις καλααθηνα εχει εδρα αδερφε!!!
εκτος και αν θες να βαλουμε και τις ισπανιδες-βραζιλιανες!!!
εχεις προβλημα. πιο αντρας πε8αινειςAlexia Rossi
φίλε καλωσόρισες στην παρέα, αλλά μη κάνεις τον έξυπνο. Μάθε πρώτα ότι η Ελευθερία και η Ρία είναι το ίδιο άτομο και μετά να κοροϊδεύεις , να χλευάζεις και να επικρίνεις τόσο τα μέλη για τις επιλογές τους, όσο και τις "κοπέλες" του φόρουμ. Είναι θέμα στοιχειώδους ευγένειας και πολύ περισσότερο προς κάποιους που μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν στο νήμα που εσύ άνοιξες..
φίλε καλωσόρισες στην παρέα, αλλά μη κάνεις τον έξυπνο. Μάθε πρώτα ότι η Ελευθερία και η Ρία είναι το ίδιο άτομο και μετά να κοροϊδεύεις , να χλευάζεις και να επικρίνεις τόσο τα μέλη για τις επιλογές τους, όσο και τις "κοπέλες" του φόρουμ. Είναι θέμα στοιχειώδους ευγένειας και πολύ περισσότερο προς κάποιους που μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν στο νήμα που εσύ άνοιξες..
απλα ειχα μπερδεψει τη λια με τη ρια οχι τη ρια με την ελευθερια και συγνωμη π μπερδευτηκα. κ τωρα ρε αν εχουμε τη μουναρα την ελευθερια στη πολη μας και συ μ λες για τη ροσσι.. τιι ν πω...φίλε καλωσόρισες στην παρέα, αλλά μη κάνεις τον έξυπνο. Μάθε πρώτα ότι η Ελευθερία και η Ρία είναι το ίδιο άτομο και μετά να κοροϊδεύεις , να χλευάζεις και να επικρίνεις τόσο τα μέλη για τις επιλογές τους, όσο και τις "κοπέλες" του φόρουμ. Είναι θέμα στοιχειώδους ευγένειας και πολύ περισσότερο προς κάποιους που μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν στο νήμα που εσύ άνοιξες..
μαρη παμε βολτα με το μοτοσακο ;) οταν ερθω πανω να σου ριξω και ενα αεροπλανικο?
ειμαι μεσα, σου χω κ αδυνμια εσενα.....μαρη παμε βολτα με το μοτοσακο ;) οταν ερθω πανω να σου ριξω και ενα αεροπλανικο?
εχουν λεφτα επανω απο τι φενεται..μαρη παμε βολτα με το μοτοσακο ;) οταν ερθω πανω να σου ριξω και ενα αεροπλανικο?
αυτη ειναι πολυ παλια ιστορια.....για προχωρημενους και παλιους γνωριμους ;)εχουν λεφτα επανω απο τι φενεται..
χα τη θες να πεις?αυτη ειναι πολυ παλια ιστορια.....για προχωρημενους και παλιους γνωριμους ;)
πως εισαι γλυκε μου?καλημερα κ καλο μας μηναρια φιλια στα μουτρα μικρο μου.....
πως εισαι γλυκε μου?καλημερα κ καλο μας μηνα