αλλο φαι αλλο μνι.......δλδ οταν χλαπακιαζεις την πιτα παιζει και το ματι....και αν δεις κανα καλο πας με το σκορδοκρεμμυδο η τη σως......ελα μανιτσα κερναω και πιτουλα?
μαγκες καλημερα εχω τρελη πεινα διαβασα και 5-6 σελλιδες και ξελιγοθηκα !!!
στην καλλιθεα νομιζω με ειχε παει ενας ξαδελφος σε ενα λευτερη η λεωνιδα που ειχε παραδοσιακο σουβλακι μονο ντοματα κρομυδι ηταν ονειρο και φυσικα μονο καλαμακι !!!! απο τοτε το ψαχνω και δεν το βρισκω με τιποτα αν εχει ξερει καποιος να μου πει !!!!
θελω να προσθεσω οτι πλεον υπαρχουν 3-4 μεγαλα παρασκευαστηρια γυρου σουβλακιου κτλπ που τα φτιαχνουν και τα προμηθευουν στις σουβλακερι οποτε λιγο πολυ οπου και να φατε το ιδιο κρεας ειναι απο εκει και περα πεζει ρολο η καθαριοτητα της σχαρας και του μαγαζιου ! αυτα εχω να πω !
το αλαπιτα για οσους μενουν κερατσινι και εκει γυρω εχει μπεργκερ του θανατου και σουβλακι για ολα τα μεγεθη και της ορεξης....για κρεπα και βαφλα εγκωμιο κορυδαλλος εγγυηση χρονια τωρα....καλη ορεξη συναγωνιστες
A μαγκες στην φιλαδελδεια παιζει ενα σουβλατζιδικο σχετικα καινουριο πολυ ποιοτητα στο σουβλακι ¨" πας γυρευοντας" φοβερο εγω που ειμαι και της μασας στο δευτερο κλαταρααααα αξιζει τα ευρω....
Δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλά θυμάμαι να πάω.
Είναι εκεί που έχω βάλει το κυκλάκι στο χάρτη, μπροστά από την μικρή τριγωνική πλατειούλα.
5-6 είδη κεμπάπ, κι αν ζητήσεις καφτερό, ιδρώνει το κεφάλι σου από την κάψα. Μερικές φορές χρειάζεται κι αυτό. Και άλλα διάφορα μπινελίκια (μεγάλη ποικιλία) από "ανατολικού" τύπου μεζέδες.
Σουβλάκι το Σάββα δεν τον αλλάζω.Πολύ καλό κεμπάπ και σουβλάκι.Βέβαια πριν χρόνια και ο Σάββας και ειδικά ο Θανάσης ήταν πολύ καλύτερα ποιοτικά..Γενικά να ξέρετε καλές πληροφορίες για φαγάδικα και άλλα πολλά έχει το foursquare όπου έπαθα πλάκα από τα review και τις πληροφορίες