Ψηλέ,ξέρω κάτι αλβανάκια,πάνω από 20,με δόντια,που αν σου κάθονταν και δεν τα μαμούσες,ήθελες Βαίτση Αποστολάτο(έβαλα το σεξολόγο του ΛΑΟΣ για να γουστάρεις)
καλο σουβλακι εχουν οι νοστιμιες στο χαιδαρι πανω στην στρ.καραισκακη...
τωρα υπαρχουν και αρκετα παρακμιακα που δεν σου γεμιζουν το ματι αλλα κανουν φοβερο σουβλακι-μονο που πρεπει να εισαι γνωστης της περιοχης για να τα βρεις! ;)
Το Μικρό Μοναστηράκι καλό είναι.
Λίγο πιό κάτω όμως είναι το [size=14pt]Thomas στην Σαρκουδίνου με το καλλίτερο κεμπάπ.
[/size]
Από πίτσες τίποτε.
Απέχω από αυτές που χρησιμοποιούν κατεψυγμένη ζύμη (δηλαδή οι περισσότερες).
Τώρα πως η Pizza Hut και η Domino's έχουν φτάσει να θεωρούνται ποιοτικές στην Ελλάδα όταν είναι απλά εργοστάσια μαζικής παρασκευής στην χώρα τους είναι ένα από τα μυστήρια.
Όποιος έχει φάει πίτσα στην Ιταλία δύσκολα ξανατρώει στην Ελλάδα.
Ακόμα και σε εστιατόρια με Ιταλούς ιδοκτήτες που σερβίρουν πίτσα στην Ελλάδα η ποιότητα δεν είναι η ίδια.
καλο σουβλακι εχουν οι νοστιμιες στο χαιδαρι πανω στην στρ.καραισκακη...
τωρα υπαρχουν και αρκετα παρακμιακα που δεν σου γεμιζουν το ματι αλλα κανουν φοβερο σουβλακι-μονο που πρεπει να εισαι γνωστης της περιοχης για να τα βρεις! ;)
Οχι οι νοστιμιές ρε τύπε φτιάχνουν πολύ μικρά πιτόγυρα. Η θράκα είναι πολύ καλύτερη και αυτή στο Χαϊδάρι βρίσκεται. Το καλύτερο σουβλάκι πάντως το έχω φάει στον Οβελίξ στον Ορωπό. Μιλάμε για παραδεισένια γεύση
μαγκες καλημερα εχω τρελη πεινα διαβασα και 5-6 σελλιδες και ξελιγοθηκα !!!
στην καλλιθεα νομιζω με ειχε παει ενας ξαδελφος σε ενα λευτερη η λεωνιδα που ειχε παραδοσιακο σουβλακι μονο ντοματα κρομυδι ηταν ονειρο και φυσικα μονο καλαμακι !!!! απο τοτε το ψαχνω και δεν το βρισκω με τιποτα αν εχει ξερει καποιος να μου πει !!!!
θελω να προσθεσω οτι πλεον υπαρχουν 3-4 μεγαλα παρασκευαστηρια γυρου σουβλακιου κτλπ που τα φτιαχνουν και τα προμηθευουν στις σουβλακερι οποτε λιγο πολυ οπου και να φατε το ιδιο κρεας ειναι απο εκει και περα πεζει ρολο η καθαριοτητα της σχαρας και του μαγαζιου ! αυτα εχω να πω !
Νέα Κηφισιά
Άνοιξε καινούριο ψητάδικο.
Καθώς μπαίνεις από Εθνική Οδό προς την πλατεία, πριν την πλατεία, στο αριστερό σου χέρι.
Δεν έχω πάει ακόμα, θα πάω όμως και θα ενημερώσω.