Αφου πριν λιγο ελεγα οτι εχω πουτανακια που μου γλυφουν τις μποτες....μου χαλας το πρεστιζζζζζ
mporei na eisai kai top k bottom..
Αφου πριν λιγο ελεγα οτι εχω πουτανακια που μου γλυφουν τις μποτες....μου χαλας το πρεστιζζζζζ
mporei na eisai kai top k bottom..
Δεν υπάρχει επιλογή Γουλφάκη.Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο.Στον πάτο όλοι λέμε...Οι Ελλεεινίδες είναι πάντα TOΠ.
Δεν υπάρχει επιλογή Γουλφάκη.Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο.Στον πάτο όλοι λέμε...Οι Ελλεεινίδες είναι πάντα TOΠ.
με φωναξε κανεις?
Καταλαβαίνω το φετιχ με τις μπότες και μπορώ να πω ότι όντως είναι αρκετά ερεθιστικό... έχω μια απορία όμως... Όταν ξαπλώσετε να κοιμηθήτε κατά τα λεγόμενα σου πάντα....με τις μπότες την κοιμίζεις?καλυτερα μιας ωρας μποτουλας η αγκαλια παρα σαραντα χρονια ελεεινη ξυπολιτια!!!!!!
θεωρω τις πατουσες αηδιαστικες εξαλλου κ οι ανδρικες πατουσες δεν ειναι τοσο διαφορετικες
δυστυχως οχι :'(Καταλαβαίνω το φετιχ με τις μπότες και μπορώ να πω ότι όντως είναι αρκετά ερεθιστικό... έχω μια απορία όμως... Όταν ξαπλώσετε να κοιμηθήτε κατά τα λεγόμενα σου πάντα....με τις μπότες την κοιμίζεις?
ακριβως οπως το λες ειναι οι περισσοτεροι αντρες πλεον ειναι μετροσεξουαλ λουγκριτσες κ μη σου πω οτι παιζει να εχουν κ καλυτερες πατουσες απο πολλες γυναικες!Δηλαδη οι περισσότεροι άνδρες σαν να λέμε βάφουν τα νύχια τους,και προσέχουν τις φτέρνες τους,μιας και οι ανδρικές πατούσες δεν είναι τόσο διαφορετικές
Υποκλίνομαι... απλά και μόνον γιατί δεν το παίζεις αλλά είσαι φετιχιστής με τα όλα σου...το θες 100%..μακάρι να βρεις κοπέλα που να σου κάνει το χατήρι και να κοιμηθεις στα πόδια της...εννοείτε να φοράει τις μπότες. ;)δυστυχως οχι :'(
ακριβως οπως το λες ειναι οι περισσοτεροι αντρες πλεον ειναι μετροσεξουαλ λουγκριτσες κ μη σου πω οτι παιζει να εχουν κ καλυτερες πατουσες απο πολλες γυναικες!
Δημήτρη για σένα....
http://www.bestmilfpictures.com/stripping/divine/VGI0457P020212.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΑΞΙΟ το τεμαχιο αν και χωρις πιασιματα .....
Θα του περασω εγω τις χειροπεδες και θα βγαλω το καμτσικι ... ;)
Χμμμμμμμμμ ναι μονο ετσι κατι γινεται... ;D
Αχα....πιασίματα...ΑΞΙΟ το τεμαχιο αν και χωρις πιασιματα .....
Θα του περασω εγω τις χειροπεδες και θα βγαλω το καμτσικι ... ;)
Χμμμμμμμμμ ναι μονο ετσι κατι γινεται...