Επισκέπτης
gia thn roxala milas re Tom..
ε πες μας κι εσ τα τεκμηριωμενα σου. Πες μας πως απο δυο φωτο ξυπνησε ο μαστερ μεσα σου
gia thn roxala milas re Tom..
ε πες μας κι εσ τα τεκμηριωμενα σου. Πες μας πως απο δυο φωτο ξυπνησε ο μαστερ μεσα σου
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος......Σημασία μωρό μου δεν έχει να λες ότι θες, αλλά να έχεις άποψη τεκμηριωμένη
Σημασία μωρό μου δεν έχει να λες ότι θες, αλλά να έχεις άποψη τεκμηριωμένη
Και φορ δε ρεκορτ , μονο ο ΣερΣτεφανος ειναι αρκετα σοβαρος για να μιλαει εδω μεσα. Οι υπολοιποι , της πλακας. Νοου οφενς ετσι?
gia sena milame twra...egw eimai sto epomeno chapter...
Για παραθεστε μου τα τεκμηρια σας να σας αναπτυξω κι εγω τη σκεψη μου. Γιατι περαν απο κατι βλακοφωτος και πεντε ψευτοδουλους , αντε και τον μαστερογουλφακι , δεν ειδα και κανα σοβαρο τεκμηριο.
Και φορ δε ρεκορτ , μονο ο ΣερΣτεφανος ειναι αρκετα σοβαρος για να μιλαει εδω μεσα. Οι υπολοιποι , της πλακας. Νοου οφενς ετσι?
Οχι χανι...εγω δεν παριστανω την μυημενηincluding you honey...
προσωπικα δε νομιζω οτι το συγκεκριμενο φορουμ ειναι το καταλληλο για να ξεδιπλωσουμε (καλα οχι ολοι..μερικοι το κανουν...) τις σεξουαλικες μας προτιμησεις....απο κει και επειτα ροχαλα δε μπορεις να ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του και πως την ειδε μεσω των θρεντ ωστε να ταυτιστει ή οχι....εγω μπορει να κανω χαβαλε ολη μερα στο φορουμ και στο κρεβατι μου να ειμαι μιστρες που βαζω πουτανακια να μου γλυφουν τις μποτες
φωτογραφιες βαζουμε απο κατι το οποιο επιφανειακα ή μη μας αρεσει....καποιοι το βλεπουν πιο επιφανειακα και ειναι για αυτους πυροτεχνημα καποιοι αλλοι εχουν ψαχτει λιγο περισσοτερο
Εσυ δεν εχεις καν μπει στον προλογο. Ποιο τσαπτερ μας αραδιαζεις?
Αντε στη γωνια σου δουλα , που θα πεταχτεις σαν τη ψωλη. Τραβα να φερεις καμια κρεπα του γουλφακιου
Οχι χανι...εγω δεν παριστανω την μυημενη
προσωπικα δε νομιζω οτι το συγκεκριμενο φορουμ ειναι το καταλληλο για να ξεδιπλωσουμε (καλα οχι ολοι..μερικοι το κανουν...) τις σεξουαλικες μας προτιμησεις....απο κει και επειτα ροχαλα δε μπορεις να ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του και πως την ειδε μεσω των θρεντ ωστε να ταυτιστει ή οχι....εγω μπορει να κανω χαβαλε ολη μερα στο φορουμ και στο κρεβατι μου να ειμαι μιστρες που βαζω πουτανακια να μου γλυφουν τις μποτες
φωτογραφιες βαζουμε απο κατι το οποιο επιφανειακα ή μη μας αρεσει....καποιοι το βλεπουν πιο επιφανειακα και ειναι για αυτους πυροτεχνημα καποιοι αλλοι εχουν ψαχτει λιγο περισσοτερο
Χμμμμ...Δεν δέχομαι διαταγές από σένα....επίσης δεν βάλθηκα να πάθει κάτι ο γουλφ...ακού να του στείλω κρέπα...να τον ξεκάνω θες?Αντε στη γωνια σου δουλα , που θα πεταχτεις σαν τη ψωλη. Τραβα να φερεις καμια κρεπα του γουλφακιου
Για παραθεστε μου τα τεκμηρια σας να σας αναπτυξω κι εγω τη σκεψη μου. Γιατι περαν απο κατι βλακοφωτος και πεντε ψευτοδουλους , αντε και τον μαστερογουλφακι , δεν ειδα και κανα σοβαρο τεκμηριο.
Εσενα σε παω και εχεις το ακαταλογιστο. Μην μου ξαναντιμιλησεις ομως
οχι.Ροξάλα να σε ρωτήσω κάτι;
σε λενε Τερκενλη? Αν οχι μη μου μιλας
καλα....το βουλωνω....θα αρχισει να μου αρεσει ομως ολο αυτο το γαμοσταυριδι στο λεω....θα σου ζηταω κι αλλοοοοοοοοοοοοοο
η νίτσα είναι female sub, pansexual... λέμε τώρα...