Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
κατάλαβα...

έλα όμως που μένω στην πολη που έχει Ακρόπολη και Πεντέλη τωρα...
κανονικά όμως "αλείφω βούτυρο" στο ψωμί μου!!!
:2funny:
Κάτσε να το πιάσω..."Αλείφεις βούτυρο"..χμμμμμ μήπως εκτός από βούτυρο εκεί κοντά "Λατσιήζουνται" τζιόλας?

Υ.Γ. Αααααχ... με βλέπω σύντομα μόνιμο κάτοικο Θεσσαλονίκης...(Άσχετο αλλά εκεί θέλω κάποτε να ζήσω μόνιμα)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Κάτσε να το πιάσω..."Αλείφεις βούτυρο"..χμμμμμ μήπως εκτός από βούτυρο εκεί κοντά "Λατσιήζουνται" τζιόλας?

Υ.Γ. Αααααχ... με βλέπω σύντομα μόνιμο κάτοικο Θεσσαλονίκης...(Άσχετο αλλά εκεί θέλω κάποτε να ζήσω μόνιμα)

κοντά είσαι....

το περιμενα οτι θα είσουν απο εκει που μου είπες... βασικά ήταν μια απο τις 2 επιλογές που σκέφτηκα..  :grin:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
κοντά είσαι....

το περιμενα οτι θα είσουν απο εκει που μου είπες... βασικά ήταν μια απο τις 2 επιλογές που σκέφτηκα..  :grin:
Σημασία έχει ότι κατάλαβα την πόλη... ;)

Απορία... Η άλλη πια ήταν? Και μην μου πεις "η σκάλα του Μιλάνου"... μόνο αυτό μην μου πεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Σημασία έχει ότι κατάλαβα την πόλη... ;)

Απορία... Η άλλη πια ήταν? Και μην μου πεις "η σκάλα του Μιλάνου"... μόνο αυτό μην μου πεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

καμιά σχέση... εκείνη που έμεινε...  :2funny: :2funny: :2funny:

ο λογος ομως ειναι η πλακα της υπόθεσης

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μαρεσει που μιλατε και καλα συνθηματικα κυπραικα μεταξυ σας λες και ειστε οι μονοι κυπριοι στο σαιτ.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
καμιά σχέση... εκείνη που έμεινε...  :2funny: :2funny: :2funny:

ο λογος ομως ειναι η πλακα της υπόθεσης
Το γαμήσαμε που το γαμήσαμε το νήμα... :2funny: πες μου και τον λόγο...όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρω τουλάχιστον... ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μαρεσει που μιλατε και καλα συνθηματικα κυπραικα μεταξυ σας λες και ειστε οι μονοι κυπριοι στο σαιτ.

Μωρέ ας καταλάβουν οι Κυπραίοι..δεν πειράζει...απλά είπαμε να μην βγάλουμε φάτσα φόρα όλα στην φόρα... ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Μωρέ ας καταλάβουν οι Κυπραίοι..δεν πειράζει...απλά είπαμε να μην βγάλουμε φάτσα φόρα όλα στην φόρα... ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ο λόγος είναι επιγραμματικά οτι η πόλη σου και η δευτερη επιλογή κατάγονται οι bdsm κοπέλες... bdsm δεν είναι ακριβώς έτσι και αυτό ήταν επισήμανση από γονείς!

ΥΓ φτίαξε το πιεμ σου να μιλουμε ελεύθερα...  

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Α δεν ξέρω αν τυφλώνει....συνήθειο να μην μείνει μόνο... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μην με συνερίζεστε....αν και ακόμη να νυστάξω η ώρα είναι περασμένη και εγώ έχω κέφια.

ο λόγος είναι επιγραμματικά οτι η πόλη σου και η δευτερη επιλογή κατάγονται οι bdsm κοπέλες... bdsm δεν είναι ακριβώς έτσι από ανέκαθεν και αυτό ήταν επισήμανση από γονείς!

ΥΓ φτίαξε το πιεμ σου να μιλουμε ελεύθερα...  

Μάλιστα...από εκεί το έβγαλες το συμπέρασμα...πολύ σωστά το σκέφτηκες. Πράγματι έτσι είναι...Σωστός...

Υ.Γ. Πως να το φτιάξω? Όλα φαίνονται εντάξει στο προφίλ...τσέκαρα και τις ρυθμίσεις και αυτές εντάξει είναι. Τώρα γιατί δεν έρχονται δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω και δεν το έκανα? Τι να πω? (Μου έρχονται πμ μόνο όταν είναι αίτηση φιλίας...τώρα αυτό είναι λογικό?)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Α δεν ξέρω αν τυφλώνει....συνήθειο να μην μείνει μόνο... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μην με συνερίζεστε....αν και ακόμη να νυστάξω η ώρα είναι περασμένη και εγώ έχω κέφια.

Μάλιστα...από εκεί το έβγαλες το συμπέρασμα...πολύ σωστά το σκέφτηκες. Πράγματι έτσι είναι...Σωστός...

Υ.Γ. Πως να το φτιάξω? Όλα φαίνονται εντάξει στο προφίλ...τσέκαρα και τις ρυθμίσεις και αυτές εντάξει είναι. Τώρα γιατί δεν έρχονται δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω και δεν το έκανα? Τι να πω? (Μου έρχονται πμ μόνο όταν είναι αίτηση φιλίας...τώρα αυτό είναι λογικό?)

ρωτα τους αντμινς

μωρο καληνύχτα....

εδω δεν ειναι αργια σήμερα...

ελπίζω να προλα΄βω να δω την παρέλαση απο το ΡΙΚσατ και να θυμιθώ τις μέρες που πρωταγωνιστούσα σε αυτήν...

τότε πάντως έτσι ώρα είμασταν ξύπνιοι για να προλάβουμε  :2funny: :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρωτα τους αντμινς

μωρο καληνύχτα....

εδω δεν ειναι αργια σήμερα...

ελπίζω να προλα΄βω να δω την παρέλαση απο το ΡΙΚσατ και να θυμιθώ τις μέρες που πρωταγωνιστούσα σε αυτήν...

τότε πάντως έτσι ώρα είμασταν ξύπνιοι για να προλάβουμε  :2funny: :2funny:
Καλό βράδυ και όνειρα πολλά να έχεις...

Τι μου θύμησες τώρα...ωραίες εποχές πραγματικά...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Καλό βράδυ και όνειρα πολλά να έχεις...

Τι μου θύμησες τώρα...ωραίες εποχές πραγματικά...

δεν είναι στρατιωτική παρέλαση που θα είναι αυριο πως ειναι δυνατό να έχεις αναμνήσεις? τα αλλάξαν?

μην μου πεις πως είσουν εθελόντρια....  :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δεν είναι στρατιωτική παρέλαση που θα είναι αυριο πως ειναι δυνατό να έχεις αναμνήσεις? τα αλλάξαν?

μην μου πεις πως είσουν εθελόντρια....  :2funny:
Ως θεατής εννοώ...μόνο ως θεατής... ;) ;) ;)

Άκου εθελόντρια... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
άλλο πράμα να συμμετέχεις... ένας μηνας προετοιμασία και ταξίδια καθημερινά!  :2funny:
Μόνο αν γεννιόμουν άντρας όμως....ή εθελόντρια άρα και θεατής μια χαρά...

Υ.Γ. Είχαμε και τα τυχερά μας οι κοπελίτσες... τα πολύ τυχερά μας.. ;) ;) ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Μόνο αν γεννιόμουν άντρας όμως....ή εθελόντρια άρα και θεατής μια χαρά...

Υ.Γ. Είχαμε και τα τυχερά μας οι κοπελίτσες... τα πολύ τυχερά μας.. ;) ;) ;)

όπα... έχεις και φετιχ με ενστολους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom