Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μόνο σε αυτά...se poia post?
865,867,875,
Μόνο σε αυτά...se poia post?
ατσα κ ολονυκτιες το thread... ... αντε με το καλο να κλεισετε κ 48ωρο...
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Γιατί τον λιβανίζεις καλέ?την ευλογια μου
?????την ευλογια μου
΄Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Γιατί τον λιβανίζεις καλέ?
Και επίσης αργία αύριο...εεε...σήμερα εννοώ... Καλό μήνα σε όλους και όλες ....΄
Ολονυκτία είναι ... Ορθοστασία , προσευχή προς τον Κύριο και ενίοτε αναπαράσταση των μαρτυρίων του Κυρίου ...
Και επίσης αργία αύριο...εεε...σήμερα εννοώ... Καλό μήνα σε όλους και όλες ....
1η Οκτωβρίου είναι η ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.Γιατί είναι σήμερα αργία ?
Καλό μήνα ...
1η Οκτωβρίου είναι η ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αμε θα πάω...στο σπίτι μου, μόνη. Θα ανάψω κεριά θα βάλω ουισκάκι (Μπορεί να το γυρίσω και στην Τεκίλα) και την αγαπημένη μου μουσική και θα το διασκεδάζω μέχρι την Κυριακή το βράδυ.Τυχερή έχεις ΠΣΚ ... Θα πας πουθενά ?
Αμε θα πάω...στο σπίτι μου, μόνη. Θα ανάψω κεριά θα βάλω ουισκάκι (Μπορεί να το γυρίσω και στην Τεκίλα) και την αγαπημένη μου μουσική και θα το διασκεδάζω μέχρι την Κυριακή το βράδυ.
Υ.Γ. Δεν κανόνισα τίποτα γιατί άλλα περίμενα είναι η αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...η ζωή είναι απρόβλεπτη.
Να έχω και κανά ποτό πάνω μου...μας βλέπω να ξεσχίζουμε το νήμα...με την καλή έννοια ναι?Άρα , θα συνεχιστεί η διασκέδαση εδώ , πρώτα ο θεός και οι Κύριοι ...
1η Οκτωβρίου είναι η ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Να έχω και κανά ποτό πάνω μου...μας βλέπω να ξεσχίζουμε το νήμα...με την καλή έννοια ναι?
Α καλά...τώρα πήρες είδηση από που είμαι? Από χθες το ίδιο λέμε..ριτα μην μου πεις ότι είσαι συμπατριώτισα???
Το μόνο σίγουρο....δεν μασάω...έχω καταπιεί ήδη... ;)Μπράβο , και μην μασάς , όσοι σε πειράζουν το κάνουν καλοπροαίρετα ...
Α καλά...τώρα πήρες είδηση από που είμαι? Από χθες το ίδιο λέμε..
Τζιε που ποιαν πόλη είσαι εσού σιορ? (Μεν το πεις δημόσια...δώσε σημάδι τζιεν να καταλάβω)
Το δικό μου σημάδι... "Καπούττος" ;) Εν για την πόλη που το λαλώ ααα...οχι να πάει αλλου το μυαλόν σου...