Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

ατσα κ ολονυκτιες το thread... :2funny: :2funny: :2funny: ... αντε με το καλο να κλεισετε κ 48ωρο... :2funny: :2funny: :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
΄

Ολονυκτία είναι ... Ορθοστασία , προσευχή προς τον Κύριο και ενίοτε αναπαράσταση των μαρτυρίων του Κυρίου ... 
Και επίσης αργία αύριο...εεε...σήμερα εννοώ... Καλό μήνα σε όλους και όλες ....

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τυχερή έχεις ΠΣΚ ... Θα πας πουθενά ?
Αμε θα πάω...στο σπίτι μου, μόνη. Θα ανάψω κεριά θα βάλω ουισκάκι (Μπορεί να το γυρίσω και στην Τεκίλα) και την αγαπημένη μου μουσική και θα το διασκεδάζω μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Υ.Γ. Δεν κανόνισα τίποτα γιατί άλλα περίμενα είναι η αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...η ζωή είναι απρόβλεπτη.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αμε θα πάω...στο σπίτι μου, μόνη. Θα ανάψω κεριά θα βάλω ουισκάκι (Μπορεί να το γυρίσω και στην Τεκίλα) και την αγαπημένη μου μουσική και θα το διασκεδάζω μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Υ.Γ. Δεν κανόνισα τίποτα γιατί άλλα περίμενα είναι η αλήθεια αλλά τέλος πάντων. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Άρα , θα συνεχιστεί η διασκέδαση εδώ , πρώτα ο θεός και οι Κύριοι ...  :)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ριτα μην μου πεις ότι είσαι συμπατριώτισα???
Α καλά...τώρα πήρες είδηση από που είμαι? Από χθες το ίδιο λέμε.. :grin:

Τζιε που ποιαν πόλη είσαι εσού σιορ? (Μεν το πεις δημόσια...δώσε σημάδι τζιεν να καταλάβω)
Το δικό μου σημάδι... "Καπούττος" ;) Εν για την πόλη που το λαλώ ααα...οχι να πάει αλλου το μυαλόν σου... :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Α καλά...τώρα πήρες είδηση από που είμαι? Από χθες το ίδιο λέμε.. :grin:

Τζιε που ποιαν πόλη είσαι εσού σιορ? (Μεν το πεις δημόσια...δώσε σημάδι τζιεν να καταλάβω)
Το δικό μου σημάδι... "Καπούττος" ;) Εν για την πόλη που το λαλώ ααα...οχι να πάει αλλου το μυαλόν σου... :grin:

κατάλαβα...

έλα όμως που μένω στην πολη που έχει Ακρόπολη και Πεντέλη τωρα...
κανονικά όμως "αλείφω βούτυρο" στο ψωμί μου!!!
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom