Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
στα 10Κ θα αλλάξω ρε πάκι...το ξέχασες?
Ποια δεκα ρε σκουπιδοτενεκε, σε λιγες ωρες φτανεις τα δεκα.
στα 10Κ θα αλλάξω ρε πάκι...το ξέχασες?
Reality check λεγεται βλαμενο ον.
Αλλα ουτε αυτο δεν ξερεις τι σημαινει.
Στα πρηζω επειδη μπορω, πολυ απλο ειναι. Ειναι αρκετα καλος λογος για μενα.
Δεν σου επιτεθηκα, εσυ αυτοκτονεις με δαχτυλο στον κωλο. Και σου αρεσει κιολας
Τα δεοντα στη κυρια μαμα σας που ελεγε και ο χαρυ
Σιγα ρε μεγαλε .... τοοοοοοοοσο μυαλο εχεις πια ?
Αντε παγενε στην ΝΑΣΑ τοτε......
Ποια δεκα ρε σκουπιδοτενεκε, σε λιγες ωρες φτανεις τα δεκα.
σκάσε αγορίνα μου..σκάσε κι αύριο θα σε κεράσω ένα βικάκι..άντε..
Αναλ, έδωσα τα δέοντα και μου είπε να παίξεις το πουλάκι σου να ηρεμήσεις λιγάκι
http://[URL unfurl="true"]www.daedaluspublishing.com/coverpix/leatherlatex.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλα το πας.
Κριμα που την e-σκλαβα σου την κερναει αλλος και εσυ εισαι στο google να ανεβασεις λιγο το e-πουλι σου. :2funny: :2funny:
Ρε μαλακομπουκωμα δεν καταλαβαινω αγγλικα
Γαμα πρωτα χωρις να πληρωσεις και οταν το κανεις αυτο ελα να σε κερασω μια μουτζα.
Καλα το πας.
Κριμα που την e-σκλαβα σου την κερναει αλλος και εσυ εισαι στο google να ανεβασεις λιγο το e-πουλι σου.
ώπα ώπα..εδώ είσαι φαουλ..μπερδεύεσαι...μην κοιτάς τον καθρέπτη συνέχεια...επιστημονικά λέγεται ναρκισσισμός
ώπα ώπα..εδώ είσαι φαουλ..μπερδεύεσαι...μην κοιτάς τον καθρέπτη συνέχεια...επιστημονικά λέγεται ναρκισσισμός
Ωραιος ρε πανεπιστημονα, μπραβο.
Τα σεβη μου μαστερ γουλφακις7.
Εδω εισαι, επιληπτικε μαλακα.
έλα να σε βάλω για ύπνο..έλα και αύριο θα σε πάω στο βικάκι που σου υποσχέθηκα....ώχου το μωρέ..να του διαβάσω παραμύθι...?
Μην ξεχασεις οταν πας για υπνο να περιμενεις τις μπαζολες του bourdela ( λουκριτια σιλβα βελβυ και λοιπες μαλακισμενες ) να σου στειλουν φιλακια.
Χωρις φιλακια απτα μπαζολια δεν πας στο κρεβατι μπουμπουκο μου ε
ρε παπαρι ποτε εστειλα εγω φιλακια σε καποιον? και ιδιαιτερα σε ατομα τουπου γουλφη?
αει γαμησου. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
Μην ξεχασεις οταν πας για υπνο να περιμενεις τις μπαζολες του bourdela ( λουκριτια σιλβα βελβυ και λοιπες μαλακισμενες ) να σου στειλουν φιλακια.
Χωρις φιλακια απτα μπαζολια δεν πας στο κρεβατι μπουμπουκο μου ε
ρε παπαρι ποτε εστειλα εγω φιλακια σε καποιον? και ιδιαιτερα σε ατομα τουπου γουλφη?
αει γαμησου. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ