Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αγορινα σκασε και απαντα τι ζορι τραβας μαζι μου

απλα στενοχωριεμαι σα τον καλο θεουλη  :-
Jesus-Cries.jpg

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Δεν εκατσα να διαβασω 9 χιλιαδες ποστ ρε μαλακοκαβλη.

Τι ειμαι σαν εσενα μαλακα, εχω και πραγματικη ζωη βλαμενο ον.

Ολα αυτα τα συμπερασματα απο που τα εβγαλες ρε γαμημενε, με κανεις και διασκεδαζω.

Ο τελευταιος λογαριασμος της ΔΕΗ μου ηρθε αρκετα παραπανω απο τον δικο σου που πληρωνουν οι γονεις σου για να μπαινεις στο bourdela, βλεπεις δεν μενω με τη μαμα και τον μπαμπα για να εχω το pc αγκαλια ολη μερα και να εχω γραψει 9 χιλιαδες post σε ενα χρονο μαλακα τυπακι χωρις ζωη.  

Ζητιανεψε για 10 λεπτα προσοχης και ισως κανας αλλος μαλακας απο το bourdela να σε κανει ηρωα.

Το φιλακια απτα κοριτσακια του μαγαζιου παει σε εσενα, που τις εχεις κανει δευτερη σου φυση βλακακο, και τωρα το παιζεις και μαστερ. Ουτε για μαστερ σιστεμ της sega δεν κανεις μαλακα παρτο χαμπαρι.

Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον, βλεπεις εχεις συνηθισει τον καθενα με το nickname του, αλλα δεν πειραζει. Η μιζερη σου ζωη ειναι παραδειγμα για καθε μαλακα εδω μεσα.
Ελα ρε συ ΑΝΑΛ κοφτε το και οι δυο !!!!!
Δεν εχουν ολοι τις σουπερ ουαο γαμαω ζωες..........
Χαλαρωστε και οι δυο λιγο και καντε λιγο χαβαλε.

Υγ. Αναλ πολλα ειπες και δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις ....
Καταλαβαινω οτι καπου σε θιγει εν ολιγεις αλλα αυτα που λες ειναι καπως...........
Θα μπορουσες να δικαιολογησεις τον ενθουσιασμο του στο νεαρο της ηλικιας του και οχι να μιλας ετσι

Κι εσυ γουλφακη ΗΡΕΜΗΣΕ λιγο....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ελα ρε συ ΑΝΑΛ κοφτε το και οι δυο !!!!!
Δεν εχουν ολοι τις σουπερ ουαο γαμαω ζωες..........
Χαλαρωστε και οι δυο λιγο και καντε λιγο χαβαλε.

Υγ. Αναλ πολλα ειπες και δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις ....
Καταλαβαινω οτι καπου σε θιγει εν ολιγεις αλλα αυτα που λες ειναι καπως...........
Θα μπορουσες να δικαιολογησεις τον ενθουσιασμο του στο νεαρο της ηλικιας του και οχι να μιλας ετσι

Κι εσυ γουλφακη ΗΡΕΜΗΣΕ λιγο....

Δεν με θιγει καθολου.

Αν θιγομουν απο μηδενικα σαν τον τυπο που μεσα σε ενα χρονο γινανε μαστερς του διαδικτυακου γαμησιου τοτε θα ειχα προβλημα.

Εγω κανω χαβαλε, αυτο ειναι το θεμα  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Δεν εκατσα να διαβασω 9 χιλιαδες ποστ ρε μαλακοκαβλη.

Τι ειμαι σαν εσενα μαλακα, εχω και πραγματικη ζωη βλαμενο ον.

Ολα αυτα τα συμπερασματα απο που τα εβγαλες ρε γαμημενε, με κανεις και διασκεδαζω.

Ο τελευταιος λογαριασμος της ΔΕΗ μου ηρθε αρκετα παραπανω απο τον δικο σου που πληρωνουν οι γονεις σου για να μπαινεις στο bourdela, βλεπεις δεν μενω με τη μαμα και τον μπαμπα για να εχω το pc αγκαλια ολη μερα και να εχω γραψει 9 χιλιαδες post σε ενα χρονο μαλακα τυπακι χωρις ζωη. 

Ζητιανεψε για 10 λεπτα προσοχης και ισως κανας αλλος μαλακας απο το bourdela να σε κανει ηρωα.

Το φιλακια απτα κοριτσακια του μαγαζιου παει σε εσενα, που τις εχεις κανει δευτερη σου φυση βλακακο, και τωρα το παιζεις και μαστερ. Ουτε για μαστερ σιστεμ της sega δεν κανεις μαλακα παρτο χαμπαρι.

Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον, βλεπεις εχεις συνηθισει τον καθενα με το nickname του, αλλα δεν πειραζει. Η μιζερη σου ζωη ειναι παραδειγμα για καθε μαλακα εδω μεσα.

μπούλη, συνέχιζε να με διασκεδάζεις

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Είστε πολύ hard core για μένα πάντως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ναι master  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα, βαλε καμια φωτογραφια απο χειροπεδες τωρα, ο μικρος γουλφακις ανακαλυπτει τον κοσμο βημα βημα.

Σε δυο μερες θα εχει 15 χιλιαδες post. Με το που φτασει τα 20 θα γινει mistress γιατι του δοθηκε το ερεθισμα απο μια εμπειρια που ειχε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Δεν με θιγει καθολου.

Αν θιγομουν απο μηδενικα σαν τον τυπο που μεσα σε ενα χρονο γινανε μαστερς του διαδικτυακου γαμησιου τοτε θα ειχα προβλημα.

Εγω κανω χαβαλε, αυτο ειναι το θεμα  :2funny:

Το νοημα απο ολο αυτο ποιο ειναι ?
Για να κανεις κατι θα πρεπει να αποσκοπεις σε κατι ....
εσεις που αποσκοπειτε λοιπον ?

Ελα ρε σεις και εισαστε σοβαρα παιδια....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Δεν με θιγει καθολου.

Εγω κανω χαβαλε, αυτο ειναι το θεμα  :2funny:

ε τότε τι μου ζαλίζεις τα αρχίδια από το απόγευμα? εσύ μου επιτέθηκες..άρα έχεις κάποιο πρόβλημα με μένα...αλλά δεν ξέρω τι...δεν φταίω γω αν είσαι γκάου-πίου

"φιλάκια από τα κοριτσάκια του μαγαζιού" μπούλη

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ε τότε τι μου ζαλίζεις τα αρχίδια από το απόγευμα? εσύ μου επιτέθηκες..άρα έχεις κάποιο πρόβλημα με μένα...αλλά δεν ξέρω τι...δεν φταίω γω αν είσαι γκάου-πίου

"φιλάκια από τα κοριτσάκια του μαγαζιού" μπούλη

Reality check λεγεται βλαμενο ον.

Αλλα ουτε αυτο δεν ξερεις τι σημαινει.

Στα πρηζω επειδη μπορω, πολυ απλο ειναι. Ειναι αρκετα καλος λογος για μενα.

Δεν σου επιτεθηκα, εσυ αυτοκτονεις με δαχτυλο στον κωλο. Και σου αρεσει κιολας  :2funny: :2funny:

Τα δεοντα στη κυρια μαμα σας που ελεγε και ο χαρυ  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ναι master  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα, βαλε καμια φωτογραφια απο χειροπεδες τωρα, ο μικρος γουλφακις ανακαλυπτει τον κοσμο βημα βημα.

Σε δυο μερες θα εχει 15 χιλιαδες post. Με το που φτασει τα 20 θα γινει mistress γιατι του δοθηκε το ερεθισμα απο μια εμπειρια που ειχε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα 10Κ θα αλλάξω ρε πάκι...το ξέχασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom