Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
2η συνάντηση με την εν λόγω κοπέλα. Καλό μασαζακι και αυτή την φορά με διάφορα ότι μετά το καλαμάκι φάγαμε και μπριζολακι. Πολύ δυνατό και αντέχει +50
Βεβαια υπάρχει " Εκφοβισμός " εδώ από μερικές και από κλώνους γραφείων στο μασαζ κατ οίκον .Έχουν αναφερθείΦίλε γιατί το λες αυτο "να με δείνει ....? " Που δλδ . ...? Υπάρχει εδώ μέσα εκφοβισμός..?
Πρέπει να φοβόμαστε να μην μιλάμε να μην λέμε τις απόψεις μας ..? Εσένα σου ακούγεται οκ όλο αυτό...?
σε ξενοδοχειο φίλε?
2η συνάντηση με την εν λόγω κοπέλα. Καλό μασαζακι και αυτή την φορά με διάφορα ότι μετά το καλαμάκι φάγαμε και μπριζολακι. Πολύ δυνατό και αντέχει +50
+ 50 δηλαδη 110 ? ...
+ 50 δηλαδη 110 ? ...
δειχνει πολυ εντυπωσιακη....Καλημερα, χρονια πολλα! Εχει παρει κανεις?
Μελαχρινή, Ελληνίδα με όμορφες καμπυλες
Γλυκειά και περιποιητικη ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για να σε απογειώσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο σου το σώμα και εκτόνωση.με το χέρι!!! Απίστευτη εμπειρία,αξίζει να το δοκιμάσεις εστω μια φορά!!! 6931314736kanesex.com
.......ξέρουμε στα του αγώνος τι είναι?δειχνει πολυ εντυπωσιακη....
Εγω προσωπικα οχι, μολις τωρα ειδα την αγγελεια....εαν ισχυουν οι φωτο (που μαλλον θα ισχυουν) φαινεται να αξιζει....ζηταει 80 + ξενοδοχειο... μου φαινονται πολλα για να το ρισκαρω....θα δουμε.......ξέρουμε στα του αγώνος τι είναι?
Εκτονωση λεει. Μαλλον δεν εχει sex. Περιμενω απαντηση στο viberΕγω προσωπικα οχι, μολις τωρα ειδα την αγγελεια....εαν ισχυουν οι φωτο (που μαλλον θα ισχυουν) φαινεται να αξιζει....ζηταει 80 + ξενοδοχειο... μου φαινονται πολλα για να το ρισκαρω....θα δουμε
Οι φωτογραφίες φαίνονται πάντως καθαρές μετά απο ένα έλεγχο σε google images και tineye.Καλημερα, χρονια πολλα! Εχει παρει κανεις?
Μελαχρινή, Ελληνίδα με όμορφες καμπυλες
Γλυκειά και περιποιητικη ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για να σε απογειώσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο σου το σώμα και εκτόνωση.με το χέρι!!! Απίστευτη εμπειρία,αξίζει να το δοκιμάσεις εστω μια φορά!!! 6931314736kanesex.com
Ειλικρινά σου αρέσει το κήτος ;δειχνει πολυ εντυπωσιακη....
οχι μονο μου αρεσει.....τετοιο σωμα το εστηνα στα τεσσερα και το γαμουσα χωρις αυριο χαχαχαχαΕιλικρινά σου αρέσει το κήτος ;
ο κορσές έχει τεντώσει τέρμα
Μου φαίνεται ψεύτικη αυτή , γιατί με το προφίλ της έχουν ανέβει διάφορες αγγελίες . Τέτοιο σωμσ έχει πάντως αυτή που έχω πάει , το αναφέρω επειδή έχει ρωτήσει πιο πάνω φιλος , και μιας και βρήκανε κοντινές φωτό να καταλάβετε καλύτερα .Κ αλλο.ζουμερο!
Νεαρή κοπέλα, χορταστική με καμπύλες
Αν θέλεις να συναντήσεις μια γυναίκα που ξέρει από έρωτα… Κάνω φουλ πρόγραμμα, πηγαίνω και με καυλιάρικα ζευγάρια!! Με λένε Ντορέτα και είμαι μια νεαρή χορταστική κοπέλα με καμπύλες που δεν θα ξεχάσεις. Τηλ: 6946015534kanesex.com
Έχει πάει κανείς ? Έσκιζα άνετα . Σωστό bbwΟι φωτογραφίες φαίνονται πάντως καθαρές μετά απο ένα έλεγχο σε google images και tineye.