Νέα

BBW για μασάζ (σε χώρο της ή κατ' οίκον)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakis2112
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81
Έχεις δει πόσες αγγελίες μασάζ έχει το καρ ?.

Rockbill

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
81

Εδώ έχει πάρει κανείς ?
Λοιπόν είπα να τολμήσω,και την συνάντησα.Εμφανισιακα πιτσιρικά νομίζω κάτω από 30,από την μέση και πάνω ωραίο σώμα χυμώδες,όχι χοντρή.ποδια και αυτά χυμώδει και κωλος αλλά cardasian..Οπότε χοντρή δεν την λες .Ξεκινάμε με τιμοκατάλογο 60€ απλό μασάζ 120€ body to body και πάμε στα έξτρα 50€ φραπέ 100€ καλαμάκι 200€ μπριζόλα Φυσικά για μασάζ ούτε λόγος απλά σου αδειάζει ένα ολόκληρο μπουκάλι baby oil και σε χαϊδεύει.Εχει άλλες δύο φίλες συνεργάτες οπότε ότι πάρεις επί δύο και επί τρια αν τις θέλεις όλες μαζί

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81
Λοιπόν είπα να τολμήσω,και την συνάντησα.Εμφανισιακα πιτσιρικά νομίζω κάτω από 30,από την μέση και πάνω ωραίο σώμα χυμώδες,όχι χοντρή.ποδια και αυτά χυμώδει και κωλος αλλά cardasian..Οπότε χοντρή δεν την λες .Ξεκινάμε με τιμοκατάλογο 60€ απλό μασάζ 120€ body to body και πάμε στα έξτρα 50€ φραπέ 100€ καλαμάκι 200€ μπριζόλα Φυσικά για μασάζ ούτε λόγος απλά σου αδειάζει ένα ολόκληρο μπουκάλι baby oil και σε χαϊδεύει.Εχει άλλες δύο φίλες συνεργάτες οπότε ότι πάρεις επί δύο και επί τρια αν τις θέλεις όλες μαζί
Ελληνίδα χυμώδες αισθητικός - Car.gr
Ποια είχε αυτά τα βυζιά απτις 3 ???

Rockbill

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
813
Πόντοι
81

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.607
Πόντοι
1.196
Λοιπόν είπα να τολμήσω,και την συνάντησα.Εμφανισιακα πιτσιρικά νομίζω κάτω από 30,από την μέση και πάνω ωραίο σώμα χυμώδες,όχι χοντρή.ποδια και αυτά χυμώδει και κωλος αλλά cardasian......
Παρακαλώ πιθανό ύψος, χωρίς τα τακούνια;

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.467
Πόντοι
726
Κώδικας:

Δηλαδή για μασάζ + φραπέ 60+50 + ξενοδοχείο ? ? ? ?

Για τρελούς ψάχνει ?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.558
Πόντοι
206
το λοιπον εχομε και λεμε

60 απλο μασαζακιον +50 φραπεδουμπα +25 χοτελι +τη βεζινα να πας εκει φτασαμε τα 150. Στη στεφανια με ενα 50αρικο στον αρμεγει και εισαι σενιος. Ρε ουστ

Jimmy Fallon What GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81

Την συνάντησα και εγώ. Δεν πρέπει να ήταν αυτή που συνάντησε ο φίλος πιο πάνω γιατί μου πήρε +30 για πίπα και ήταν με μπουτακια και κάτι βυζάρες 5 αρι καθαρό , οπότε σίγουρα θα είχε γραφτεί αυτό . Προτείνετε αν γουστάρετε πολύ καλό μασάζ και πίπα στο τέλος από μελαχρινή νταρντανα. Μια ώρα γεμάτη . Το κακό είναι ότι δεν συνεννοείται απτό τηλ τι γίνεται αφού είναι ανεξάρτητη, σου λέει τα λένε από κοντά. Αλλά αφού παίζει παραπάνω κομπλέ

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Μύστες μόνο ο δρακουμελ παίζει μπάλα σε αυτή τη κατηγορία? Δήμητρα ένα Αθήνα στη Δάφνη κλπ τι απέγιναν? Όποιος έχει κάτι ασ στείλει πμ η ας γράψει εδω
Που θυμήθηκες την Αθηνά στην Δάφνη. Στο διαμέρισμα....
Όποιος έχει πληροφορίες για Αθηνά που δούλευε στο διαμέρισμα στην Δάφνη ας μας πει

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81

Την συνάντησα και εγώ. Δεν πρέπει να ήταν αυτή που συνάντησε ο φίλος πιο πάνω γιατί μου πήρε +30 για πίπα και ήταν με μπουτακια και κάτι βυζάρες 5 αρι καθαρό , οπότε σίγουρα θα είχε γραφτεί αυτό . Προτείνετε αν γουστάρετε πολύ καλό μασάζ και πίπα στο τέλος από μελαχρινή νταρντανα. Μια ώρα γεμάτη . Το κακό είναι ότι δεν συνεννοείται απτό τηλ τι γίνεται αφού είναι ανεξάρτητη, σου λέει τα λένε από κοντά. Αλλά αφού παίζει παραπάνω κομπλέ
90€ σούμα....... Και το χοτελ φεύγει πολύ

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
90€ σούμα....... Και το χοτελ φεύγει πολύ
Επικοινωνία μαζί της . Ξεκινάει όπως λέτε με μνμ την αγγελία.
Ρωτάω να δω τι παίζει αν και ξέρω από εσάς . Και βγάζει μια αγένεια η τύπισσα . "Καλά δεν υποφερεστε" και η αγγελία μιλάει για μασάζ καιρό ψάχνετε δεν σας καταλαβαίνω "
Στα δεν λοιπόν λόγο συμπεριφορά

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81
Επικοινωνία μαζί της . Ξεκινάει όπως λέτε με μνμ την αγγελία.
Ρωτάω να δω τι παίζει αν και ξέρω από εσάς . Και βγάζει μια αγένεια η τύπισσα . "Καλά δεν υποφερεστε" και η αγγελία μιλάει για μασάζ καιρό ψάχνετε δεν σας καταλαβαίνω "
Στα δεν λοιπόν λόγο συμπεριφορά
Με εμένα ήταν άψογη .και στην επικοινωνία και στο από κοντά. Αλλά αν ρωτάς απτό τηλ δεν απαντάει όπως έγραψα.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Με εμένα ήταν άψογη .και στην επικοινωνία και στο από κοντά. Αλλά αν ρωτάς απτό τηλ δεν απαντάει όπως έγραψα.
Σωστά φίλε όντως δεν απαντάει αλλά όχι όμως τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από ένα print screen τον κατάλογο που αναφέρθηκε . Πάλι το έπαιξε ειρωνεία. Και καλά κάτι "χαιρετίσματα στα παιδιά από εμένα. " Και άρχισε τα τηλέφωνα με απόκρυψη οπότε μάγκες μεγάλη προσοχή η συγκεκριμένη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom