Νέα

Νομιμοποίηση και φορολόγηση της πορνείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τοσες αποδειξεις πετας ,πετα και αυτες τι σε πειραζει ουτος η αλλιως ποτε δεν τις εβαζες στην δηλωση σου!!!
θα περνάμε και της αποδειξεις στα έξοδα … γουστάρω 

τιμολόγιο θα μπορώ να ζητήσω  ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
τοσες αποδειξεις πετας ,πετα και αυτες τι σε πειραζει ουτος η αλλιως ποτε δεν τις εβαζες στην δηλωση σου!!!

Όπως σοφά γράψατε λοιπόν, ένα  μεγάλο μέρος της πελατείας δεν θα ενδιαφέρεται για την απόδειξη και αρκετοί δεν θα την ζητούν καν. Συνεπώς θα κόβουν μια απόδειξη κάθε τόσο. Η ώρα έκδοσης της δεν θα έχει και τόση σημασία σε ενδεχόμενο έλεγχο, διότι θα ισχυρίζονται π.χ. ότι κόπηκε κατά την είσοδο του πελάτη και ότι αυτός έμεινε στο δωμάτιο για δύο ώρες. Η φοροδιαφυγή  είναι δεδομένη. Δεν είναι πάντως κακή σαν ιδέα όχι τόσο για φοροεισπρακτικούς, αλλά κυρίως για άλλους λόγους, όπως υγειονομικός έλεγχος κ.λ.π.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όπως σοφά γράψατε λοιπόν, ένα  μεγάλο μέρος της πελατείας δεν θα ενδιαφέρεται για την απόδειξη και αρκετοί δεν θα την ζητούν καν. Συνεπώς θα κόβουν μια απόδειξη κάθε τόσο. Η ώρα έκδοσης της, δεν θα έχει και τόση σημασία σε ενδεχόμενο έλεγχο, διότι θα ισχυρίζονται π.χ. ότι κόπηκε κατά την είσοδο του πελάτη και ότι αυτός έμεινε στο δωμάτιο για δύο ώρες. Φοροδιαφυγή δεδομένη. Δεν είναι πάντως κακή σαν ιδέα όχι τόσο για φοροεισπρακτικούς, αλλά κυρίως για άλλους λόγους, όπως υγειονομικός έλεγχος κ.λ.π.

θα είναι παράδεισος για τους παζαρτζήδες... 30 θα ζητάει και θα της λένε 20 χρωίς απόδειξη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
θα είναι παράδεισος για τους παζαρτζήδες... 30 θα ζητάει και θα της λένε 20 χρωίς απόδειξη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φανταστείτε να προχωρήσει το μέτρο και στα cg. Θα μας λένε : Απλό 120,00 + 23% ΦΠΑ, Πρωκτικό + 50 + 23% ΦΠΑ, CIM + 30 + 11% ΦΠΑ (πιάνεται στα ροφήματα). Στοματικό χωρίς προφύλαξη + 50 + 23% ΦΠΑ κ.ο.κ... Θα κλείνουμε τα ραντεβού με την αριθμομηχανή στο χέρι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φανταστείτε να προχωρήσει το μέτρο και στα cg. Θα μας λένε : Απλό 120,00 + 23% ΦΠΑ, Πρωκτικό + 50 + 23% ΦΠΑ, CIM + 30 + 11% ΦΠΑ (πιάνεται στα ροφήματα) Στοματικό χωρίς προφύλαξη + 50 + 23% ΦΠΑ κ.ο.κ... Θα κλείνουμε ραντεβού με την αριθμομηχανή στο χέρι...

και εμείς θα απαντάμε.. 130 όλα μέσα και χωρίς απόδειξη...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φανταστείτε να προχωρήσει το μέτρο και στα cg. Θα μας λένε : Απλό 120,00 + 23% ΦΠΑ, Πρωκτικό + 50 + 23% ΦΠΑ, CIM + 30 + 11% ΦΠΑ (πιάνεται στα ροφήματα). Στοματικό χωρίς προφύλαξη + 50 + 23% ΦΠΑ κ.ο.κ... Θα κλείνουμε τα ραντεβού με την αριθμομηχανή στο χέρι...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

στα του δρόμου τη θα γίνει ?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357
Αν δωθει ομως κινητρο καταγγελιας με δωρο αφορολογητο για δυο ετη σε οποιον καταγγειλει συνευρεση ανευ αποδειξεως ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
Αν δωθει ομως κινητρο καταγγελιας με δωρο αφορολογητο για δυο ετη σε οποιον καταγγειλει συνευρεση ανευ αποδειξεως ?

Μπα... Δεν θα πιάσει. Πιό πολύ βλέπω να πιάνει ώς κίνητρο, η δωρεάν επίσκεψη σε εβδομαδιαία βάση για δύο έτη, σε όποιον καταγγείλει συνεύρεση άνευ κοπής αποδείξεως.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

σε ψηφίζω υπουργό οικονομικών …τέλος
του καρφώματος το κάγκελο θα γίνει μέχρι όμως ........

να μάθουν τον πρώτο που τους κάρφωσε ..... :s&m_2: :s&m_1: :zfuck: :fuck1: :pipa1: :s&m_3: :fuck2:

lospsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
και αμα δεν περασεις καλα θα πηγαινεις με την αποδειξη πισω και θα ζητας αλλη κοπελα :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κανοντας μια βολτα στο μεταξουργειο, παρατηρησα πολλα νεα ''σπιτακια'' που ενω ηταν ετοιμοροπα και προς κατεδαφιση, με ενα σουλουπωματακι βαφτηστικαν οικοι ανοχης

Ολοι ξερουμε οτι αδειες δεν εκδιδονται και οτι το 95% εξ αυτων ειναι παρανομα

Το ιδιο και τα στουντιο (υποψιαζομαι) μασατζιδικα κτλ

Γιατι λοιπον το κρατος δεν προχωρα σε νομιμοποιηση της πορνειας και της αμεσης φορολογισης της, μεσω αποδειξεων παροχης υπηρεσιων ?

Αν ενα σπιτι πιανει 50-60 ραντεβου ολη την ημερα χ 20 ευρω ειναι 1000-1200 ευρω, εισπραξη χ 23% φπα το κρατος παιρνει περιπου 230-280 ευρω ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ απο το καθε σπιτι σαν επιχειρηση !!!!!
Μιλαμε για ποσα μεσο ορο περι τα 10.000 ευρω ανα μηνα !!!!!!!!!!!!!

Απο εκει και περα αν προχωρησει σε φυσικα προσωπα φορολογια ξεχωριστα (τσατσαδες - ιεροδουλες κτλ) καταλαβαινει κανεις που παει το ολο θεμα......

Ακομη και τα στριπομαγαζα που πολλοι χαλανε μηνιατικα εκει μεσα χωρις αποδειξεις
κανοντας εξαιρετικα μεγαλους τζιρους
(γνωστη μου που δουλευει σε τετοιο μαγαζι κανει νυχτοκαματο 280-500 ευρω σε μετρια νυχτα, οπως μου εχει αναφερει)
Αληθεια σε ποια κλιμακα φορολογιας παει αυτη ? και τι φορο πληρωνει ?

Φυσικα για καλυτερο ελεγχο....
Θα πρεπει να συσταθει ενα ελεγκτικο σωμα το οποιο θα πραγματοποιει σε ανυποπτο χρονο ελεγχους στους εμπλεκομενους
το οποιο θα αλλαζει προσωπα καθε φορα ....και ολο αυτο για αποφυγη τυχον διαφθορας   ;)
Θα δινει κινητρο στους ελεγκτες να κυνηγουν το προστιμο μη σωστης λειτουργιας η μη εκδοσης αποδειξεων και να κανουν ελεγχους ;)

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

Ας σκεφτουμε οτι θα παιρνει μονο απο το καθε σπιτι σαν επιχειρηση περι τα 10.000 ευρω μεσο ορο τον μηνα, χωρις να υπολογισουμε τα φυσικα προσωπα  , ιεροδουλες , τσατσαδες και λοιπους παρατρεχαμενους.... στριπομαγαζα ξενοδοχεια ημιδιαμονης κτλ

Μετα θα μπορουν να υπολογιστουν τεκμηρια και για εκει για αναλογη φορολογια οπως χωρος εργασιας, θεση, κτλ

Ενω υπαρχει και η προοπτικη εκδοσης αδειας των οικων ανοχης με καποιες προυποθεσεις με καποιο ευλογο χρηματικο αντικρισμα (τυπου ταξι πριν την απελευθερωση, με την διαφορα οτι τα χρηματα της καθε αδειας, θα πηγαινουν σε κρατικα κοινωνικα προγραμματα)

Υπαρχει και το αλλο συν ....
Οτι ετσι θα πεταχτουν απο τον χωρο τα λαμογια κατα εναν βαθμο, οσο αυτο ειναι δυνατον...

Θα υπαρχει και η δυνατοτητα δημιουργιας ενος ενιαιου ταμειου, ειτε με την μορφη αυτονομου συναιτερισμου του σωματειου εκδιδομενων, ειτε ως ταμειου στο ΙΚΑ , το οποιο θα εχει να κανει με θεματα ασφαλισης και υγειας των αμεσα εμπλεκομενων (εκδιδομενων και τσατσαδων)
με αποτερο σκοπο την αποδοση μιας αξιοπρεπους συνταξης ειτε με την μορφη εφαπαξ ειτε με την μορφη μηνιαιου εισοδηματος δια βιου.....
Μεχρι να δοθουν τα δικαιωματα στους δικαιουχους θα μπορουν να διαχειριζονται τα χρηματα αυτα, μεσω τριτων η και των ιδιων του συναιτερισμου η του ΙΚΑ υπερ του κοινωνικου συνολου με ΔΙΑΦΑΝΙΑ...
Εννοειται οτι θα υπαρχει ετσι ενα τμημα αποκλειστικα με τον ελεγχο υγειας των εμπλεκομενων ανα 15νθημερο μεσω του ΙΚΑ

Ετσι θα αποφευθουν  φαινομενα οπου θα βλεπουμε γυναικες σε μεγαλη ηλικια να κανουν το επαγγελμα...... κατι που ειναι ''καπως'' κατα την αποψη μου παντα
Δεν έχω λόγια  :-X :-X :-X

ΕΥΡΗΚΑ!!! Μεγαλοφυές!  :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. Το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ θα πάει στα 61,5 ευρώ (αν υπολόγισα σωστά, γιατί είμαι σκράπας στα μαθηματικά) με 23% ΦΠΑ? Να δω ποιος θα γαμεί τότε...  :2funny: :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
...Το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ θα πάει στα 61,5 ευρώ (αν υπολόγισα σωστά, γιατί είμαι σκράπας στα μαθηματικά) με 23% ΦΠΑ? Να δω ποιος θα γαμεί τότε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Τον υπολογισμό καλά τον κάνεις, το θέμα είναι ότι λόγω στρογγυλοποίησης η τιμή θα είναι παραπάνω :2funny: :2funny: :2funny:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω λόγια  :-X :-X :-X

ΕΥΡΗΚΑ!!! Μεγαλοφυές!  :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. Το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ θα πάει στα 61,5 ευρώ (αν υπολόγισα σωστά, γιατί είμαι σκράπας στα μαθηματικά) με 23% ΦΠΑ? Να δω ποιος θα γαμεί τότε...  :2funny: :2funny: :2funny:
Αν προσαρμοσουν σε ενα τετοιο ενδεχομενο τον φπα στην τιμη των προσφερομενων υπηρεσιων, θα χασουν και αυτα που βγαζουν φιλε μου.....
Γιατι τοτε απλα δεν θα γαμουν ολοι  ;)
Δεν νομιζω να το κανουν ομως ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αν προσαρμοσουν σε ενα τετοιο ενδεχομενο τον φπα στην τιμη των προσφερομενων υπηρεσιων, θα χασουν και αυτα που βγαζουν φιλε μου.....
Γιατι τοτε απλα δεν θα γαμουν ολοι  ;)
Δεν νομιζω να το κανουν ομως ;)
Και πως νομίζεις ότι θα το προσαρμόσουν? Θα τον απορροφήσουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Κουβέντα να γίνεται... γιατί προσωπικά η θεωρία του κυρίου Δημήτρηςς έχει, νομίζω, πολλά κενά...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
Και πως νομίζεις ότι θα το προσαρμόσουν? Θα τον απορροφήσουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Κουβέντα να γίνεται... γιατί προσωπικά η θεωρία του κυρίου Δημήτρηςς έχει, νομίζω, πολλά κενά...

Που να δείτε και τα κενά που παρουσίασε το προφίλ του Playboy $  πρίν από λίγα λεπτά...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357

Αν ησουν εσυ στην θεση τους σε ενα τετοιο ενδεχομενο τι θα εκανες ?

Θα εβαζες τον φορο στις τιμες υπηρεσιων με κινδυνο να χασεις την μιση και πλεον δουλεια σου η θα απορροφουσες την φορολογια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom