silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είμαι μόνος μου; Είμαστε πολλοί;;; Σε κάθε περίπτωση η εκδίκηση όταν είναι με τον ίδιο ακριβώς τροπο είναι ακόμα πιο γλυκιά!!! Υπομονή μια εβδομάδα,τα καλύτερα έρχονται!!
ρε φιλε οχι και κωλοφαρδη, ο φεργκιουσον τα τελευταια χρονια την εχει καταντησει την m.u ιταλικη ομαδα του '70 καιτου '80, με 10 πισω απο την σεντρα ακομα και οταν επιτιθεται...η εκδικηση ειναι πολυ γλυκια..εσεις ησασταν κωλοφαρδοι οπως ακουμε εμεις οτι ημασταν 11 χρονια?
τα πε ολα το κομπλεξακι...μονο η μαντσεστερ ειναι κωλοφαρδη..ολα τ αλλα ειναι καλως καμωμενα....Καλά να πάθει ο τσίχλας!Μια ζωή του ανοίγει η σούφρα και κερδίζει χωρίς να το αξίζει...γκολ στο '92 και διάστρεμμα στην ίδια φάση ο Ρούνει...αυτά είναι...!!!
εχασα το χ στο 92 ρεεεεεεεΚαλά να πάθει ο τσίχλας!Μια ζωή του ανοίγει η σούφρα και κερδίζει χωρίς να το αξίζει...γκολ στο '92 και διάστρεμμα στην ίδια φάση ο Ρούνει...αυτά είναι...!!!
για θυμησε μου ποτε εκανε οργανωμενη επιθεση η m.u σημερα;; επιθεση οχι αντεπιθεση... μαλλον εισαι μικρος και δεν θυμασε την μιλαν του γκουλιτ και φαν μπαστεν, σε εστηνε στον τοιχο,,,σιγα μωρε...οποτε θελει η μαντσεστερ βγαινει μπροστα..μετα το 1--1 δν γηκε αμεσως μπροστα?και στο φιναλε..μιλαν-λιβερπουλ-πορτο..οι περισσοτερες ομαδες ετσι πηρανε κουπες..μονο η μπαρτσα περσυ αλλαξε την ιστορια..
κανενας δεν σου ειπε οτι απαγορευετε να παιξει ετσι, εγω σου λεω αυτο που βλεπω οτι την εχει κανει ιταλικη ομαδα του '80...επειδη σιγουρα εισαι μικρος, δες την εθνικη ολανδιας απο το '74 που στον τελικο με την γερμανια εβαλαν γκολ στο 2' αλλαζοντας μονο μεταξυ τους την μπαλα απο την σεντρα, εως το '88 που πηραν το ευρωπαικο να καταλαβεις τι σημαινει οργανωμενο ποδοσφαιρο και οχι 10 δεκαθλητες να τρεχουν σαν τους μαλακες πανω κατω, δες το πρωτα...η μαντσεστερ προηγηθηκε στο 1ο λεπτο εκτος εδρας..υπηρχε λογος να βγει να παιξει επιθετικα?θα παιξει στο ολντ τραφορντ επιθετικα οπως εκανε και με τη μιλα που μας ελγανε ολοι οτι στο πρωτο ματς δεν βλεποταν και σοτ δευτεορ τις εριξε 4 για πλακα...
απο ποτε οι αντεπιθεσεις δν ειναι οργανωμενες επιθεσεις?κι απο ποτε απαγορευεται να παιξει ετσι καποιος?
τα γκολ της μπαγερν ηταν δουλεμενα στην προπονηση δλδ ε?