Νέα

Barış Falay - Αναρτηση του ηθοποιου στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Barış Falay (Al Yazmalım)

Eτσι συνεχιστε να τους βλεπετε!!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Τί είναι αυτό ρε μάστορα; Κάντο ταληράκια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
oι τουρκοι είναι φίλοι μας βρε  :jerking: :jerking: :jerking:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αυτος ειναι σα το Κομποτη ρε
Παραγκαααα

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μάλιστα, κατάλαβα.

Δηλαδή αν εγώ σηκώσω ένα profile στο facebook με τη μούρη και το όνομα του Καρατζαφέρη, βάλω άλλες 10 φωτογραφίες με χαιρετούρες με πολιτικούς και κοτσάρω και ένα σφυροδρέπανο στο τέλος, πάει να πεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι κομμουνιστής;

@διομήδης: Δεν είναι φίλοι, γραμμένους στα @@ τους μας έχουν. Μας αφήνουν να ασχολούμαστε με το τί φώτο μπορεί να σήκωσε ο αντίστοιχος Γιάγκος Δράκος της Τουρκίας στο facebook (αν είναι αυτος) και να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω το μπινελικι μου του το χωσα παντως...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μάλιστα, κατάλαβα.

Δηλαδή αν εγώ σηκώσω ένα profile στο facebook με τη μούρη και το όνομα του Καρατζαφέρη, βάλω άλλες 10 φωτογραφίες με χαιρετούρες με πολιτικούς και κοτσάρω και ένα σφυροδρέπανο στο τέλος, πάει να πεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι κομμουνιστής;

@διομήδης: Δεν είναι φίλοι, γραμμένους στα @@ τους μας έχουν. Μας αφήνουν να ασχολούμαστε με το τί φώτο μπορεί να σήκωσε ο αντίστοιχος Γιάγκος Δράκος της Τουρκίας στο facebook (αν είναι αυτος) και να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
οτι και να σηκώσεις εσύ και εγώ στα αρχίδια τους γιατί δεν μας ξέρει κανένας.
όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και υπάρχει κόσμος που τιμάει τη δουλειά σου εε πρέπει να κρατάς και τους τύπους όσο και φανατικός να είσαι.
αλλά τι να λέμε τώρα, οι τούρκοι τα κάνουν αυτά γιατί είναι ανώτεροι άνθρωποι και εμείς οι χαζοί που τους πιστεύουμε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Barış Falay (Al Yazmalım)

Eτσι συνεχιστε να τους βλεπετε!!

Ενα ζητημα ειναι οτι οι ελληνες πλουτοκρατες που εχουν κανει επενδυσεις στις τουρκια βαζουν στα καναλια που ελεγχουν τουρκικα σηριαλ για να κανουν ανεκτη στο λαο την ελληνοτουρκικη φιλια δηλαδη τα κεκτημενα τους στην ανατολη που θα χασουν σε αλλη περιπτωση..

Ενα αλλο ζητημα οτι βλεπτοντας οι ελληνες τις παραδοσιακες αρχες τις τουρκικη οικογενεια αναπολουν τις παρομοιες αρχες που ειχε η ελληνικη οικογενεια το 1960-70

malamadre

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και υπάρχει κόσμος που τιμάει τη δουλειά σου εε πρέπει να κρατάς και τους τύπους όσο και φανατικός να είσαι.

+1. Και είναι ντροπή και απρέπεια που ανέβασε κάτι τέτοιο μιας και έχει και Έλληνες φίλους στο προφίλ του.

Επισκέπτης
Σιγά το λούλη, που του δίνουμε και σημασία.
Ο κώλος του θέλει κοκκίνισμα. :s&m_1:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
οτι και να σηκώσεις εσύ και εγώ στα αρχίδια τους γιατί δεν μας ξέρει κανένας.
αλλά τι να λέμε τώρα, οι τούρκοι τα κάνουν αυτά γιατί είναι ανώτεροι άνθρωποι και εμείς οι χαζοί που τους πιστεύουμε.

Δεν κατάλαβες. Διατύπωσα μια καχυποψία. Είπα ότι ο καθένας μπορεί να σηκώσει ένα profile και να ισχυριστεί ότι ανήκει στον οποιοδήποτε (συμβαίνει συχνά, ειδικά με τραγουδιστές/ηθοποιούς για διάφορους λόγους).

Επίσης, το ότι μια φωτογραφία φαίνεται στο σωρό με αυτές στο profile ενός χρήστη, δε σημαίνει ότι την ανέβασε και ο ίδιος. Κάλλιστα μπορώ να ανεβάσω μια δική σου, να σε κάνω tag και εφόσον το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει το βλέπουν όλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom