Νέα

Bade Iscil

• Μέλος που άνοιξε το νήμα IasonL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ορμώμενος από συνάδελφο που άνοιξε θέμα σχετικό με μιλφοτουρκάλα εχθές, νομίζω ότι δεν μπορεί να λείπει κάτι για την πιο όμορφη, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, τουρκάλα celeb,την Bade Iscil.

Girl next door και diva όπου χρειαστεί.. Σχετικά νέα, 32 Μαΐων

Συνημμένα

• ΒΙ4.jpg
    ΒΙ4.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 50
  • bade-iscil-fotograflari-24.jpg
    bade-iscil-fotograflari-24.jpg
    137,9 KB · Εμφανίσεις: 39
OP
OP
IasonL

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μερικές ακόμη..

Συνημμένα

• ΒΙ96.jpg
    ΒΙ96.jpg
    335 KB · Εμφανίσεις: 23
  • bade-iscil-foto-7.jpg
    bade-iscil-foto-7.jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Γειά σου φίλε μου! Εύγε για την πανέμορφη επιλογή  :hi: Θα πρέπει, μάλλον, να ανοίξουμε χωριστή χαρεμο-καρτέλα για τις γειτόνισσες.
Εγώ, δεν ξέρω γιατί, αλλά παθαίνω κάτι με την Tuba Büyüküstün (33 Ιουλίων)...
Καλή σου μέρα!

Συνημμένα

• f34a08b301c4c4facda57d513a73645e.jpg
    f34a08b301c4c4facda57d513a73645e.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • a29fd50fac11394f80151e3c2052246b.jpg
    a29fd50fac11394f80151e3c2052246b.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
IasonL

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλός τον! Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου αρέσει! :hi:

Ματάρες έχει η Tuba! :smitten: Και baby-face.. Δύσκολα την λες πάνω από 30..

Γενικά νομίζω πως οι..γειτόνισσες έχουν ωραία αμυγδαλωτά μάτια σαν βασικό χαρακτηριστικό. Μαζί με την ανατολίτικη διάθεση να υπηρετήσουν τον άνδρα-που οι ντόπιες Ελληνίδες βλακωδώς την θεωρούν οπισθοδρομική και μένουν στο ράφι ες αεί-κάνουν πολύ δυνατό συνδυασμό.

Κάτι ακόμη από Bade-

Συνημμένα

• bade-iscil-seksi-gorsel.jpg
    bade-iscil-seksi-gorsel.jpg
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 14
  • bade_iscil_gq_foto_raf_bade_il_kamera_arkas__3pSvHxgn.sized.jpg
    bade_iscil_gq_foto_raf_bade_il_kamera_arkas__3pSvHxgn.sized.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 16
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλός τον! Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου αρέσει! :hi:

Ματάρες έχει η Tuba! :smitten: Και baby-face.. Δύσκολα την λες πάνω από 30..

Γενικά νομίζω πως οι..γειτόνισσες έχουν ωραία αμυγδαλωτά μάτια σαν βασικό χαρακτηριστικό. Μαζί με την ανατολίτικη διάθεση να υπηρετήσουν τον άνδρα-που οι ντόπιες Ελληνίδες βλακωδώς την θεωρούν οπισθοδρομική και μένουν στο ράφι ες αεί-κάνουν πολύ δυνατό συνδυασμό.

Κάτι ακόμη από Bade-

Μεγάλη και σοφή διαπίστωση, αυτή (είχαμε κιόλας, εχτές, την "ημέρα της γυναίκας", τρομάρα μας...). Δεν έχω εμπειρία από Τουρκάλα,
αλλά από φίλο μου, που ζούσε πέντε χρόνια Κων/πολη, έχω ακούσει τα καλύτερα, από θέμα γενικής συμπεριφοράς και σεξ.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βάζω και δύο ολόσωμες.

Συνημμένα

• Bade-Iscil-Feet-814446.jpg
    Bade-Iscil-Feet-814446.jpg
    245,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • large.jpg
    large.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 19

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μεγάλη και σοφή διαπίστωση, αυτή (είχαμε κιόλας, εχτές, την "ημέρα της γυναίκας", τρομάρα μας...). Δεν έχω εμπειρία από Τουρκάλα,
αλλά από φίλο μου, που ζούσε πέντε χρόνια Κων/πολη, έχω ακούσει τα καλύτερα, από θέμα γενικής συμπεριφοράς και σεξ.  :hi:
Σαν τουρκέμπειρος συμφωνώ απόλυτα, ειδικά στο σεξ. Αν βέβαια είναι όχι μαντηλάτες και ξεπεράσουν το οθωμανικό μεγάλειο τους και δεν σε βλέπουν σαν γιουνάν και διάφορα άλλα τέτοια ζουμερά. Οποιος μπορεί και χτυπήσει τουρκάκι πάντως αξίζει την επένδυση σττις τουρκικές αερογραμμές για κεμπάπ και τουρκικό κώλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σαν τουρκέμπειρος συμφωνώ απόλυτα, ειδικά στο σεξ. Αν βέβαια είναι όχι μαντηλάτες και ξεπεράσουν το οθωμανικό μεγάλειο τους και δεν σε βλέπουν σαν γιουνάν και διάφορα άλλα τέτοια ζουμερά. Οποιος μπορεί και χτυπήσει τουρκάκι πάντως αξίζει την επένδυση σττις τουρκικές αερογραμμές για κεμπάπ και τουρκικό κώλο.

Μια φορά βρέθηκα Κων/πολη προ ετών, και είδα πολύ καλοβαλμένες Τουρκάλες στην Ιστικλάλ, στο Ταξίμ. Είναι πρόβλημα η γλώσσα.
Σύχναζα στο Ora Cafe, που είναι στέκι μουσικών. Πρέπει κάποιος να μείνει και όχι να πάει σαν τουρίστας. Υπάρχουν πολύ ωραίες.
Εσύ, εμπειρία από Γερμανία ή Τουρκία;

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μια φορά βρέθηκα Κων/πολη προ ετών, και είδα πολύ καλοβαλμένες Τουρκάλες στην Ιστικλάλ, στο Ταξίμ. Είναι πρόβλημα η γλώσσα.
Σύχναζα στο Ora Cafe, που είναι στέκι μουσικών. Πρέπει κάποιος να μείνει και όχι να πάει σαν τουρίστας. Υπάρχουν πολύ ωραίες.
Εσύ, εμπειρία από Γερμανία ή Τουρκία;
Η ιστορία αγάπης είχε γραφτεί μεταξύ του Αιγαίου και ταξίδεψα πολλές φορές στην Πόλη για τη λεγάμενη. Επίσης να σου πω πως η Ιστικλάλ και γενικά η ευρωπαϊκή μεριά, που είναι τουριστική, δεν λέει μία από τούρκες. Οι φραγκάτοι γενικά και οι μοντέρνοι παίζουν μπάλα στην ασιατική πλευρά όπου και θα δεις πολύ καλά κομμάτια (Bagdat caddesi, δρόμος κεντρικός με μαγαζιά) ή ακόμα και στα αγαπημένα τους εμπορικά κέντρα που πάνε οι τούρκες και δείχνουν το καταναλωτικό τους εγώ και ψωνίζουν συν τοις άλλοις μπότες, πολλές μπότες (χαχα πολύ μανία είχα παρατηρήσει τότε)  :hi:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Σαν τη Μελέτη ένα πράμα...χαμηλοκώλα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom