Νέα

Baby O Star Συγγρού (Το Star μέσα στο Ο)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά αυτό λειτουργεί; Πέρναγα με το αυτοκίνητο χθες από Συγγρού και το είδα φωταγωγημένο. Αν ξέρει κανείς περισσότερα...

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, το μαγαζί άνοιξε επίσημα την περασμένη Παρασκευή με ιδιοκτήτη τον Μοχάμεντ, αυτόν που είχε τα τελευταία χρόνια το Siroco, το οποίο έγινε μπουζουκτσίδικο. Οπότε, μάλλον σύντομα θα βάλει κι αυτό λουκέτο ή θα γίνει μπουζουκτσίδικο...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, το μαγαζί άνοιξε επίσημα την περασμένη Παρασκευή με ιδιοκτήτη τον Μοχάμεντ, αυτόν που είχε τα τελευταία χρόνια το Siroco, το οποίο έγινε μπουζουκτσίδικο. Οπότε, μάλλον σύντομα θα βάλει κι αυτό λουκέτο ή θα γίνει μπουζουκτσίδικο...

Εγω που " εντελως τυχαια" περναγα εχθες απ'εξω το ειδα ανοικτο.

Δεν το επισκευτηκα..

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κάτσε  ρε  να  πάμε  να  γνωμοδοτήσουμε !
Μετά  το  θάβουμε .
Σχετικά  με  τα  σχόλια  περί  ιδιοκτησίας το GREEK DREAM  δεν πεθαίνει !

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι διαολο ? Τοσες μερες κανεις δεν πηγε ? Ουτε ενα ροστερακι ? Ντροπη..

Ετσι μου'ρχετε να βαλω παλι τα μαυρα μου γυαλια και να κατασκοπευσω..Πανω που ειχα κοψει το αθλημα.

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ετσι μου'ρχετε να βαλω παλι τα μαυρα μου γυαλια και να κατασκοπευσω..Πανω που ειχα κοψει το αθλημα.

Μη  παίρνεις  και όρκο και κολαστείς  σε  πιστέυουμε  ότι το ΄κοψες  το άθλημα !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τι διαολο ? Τοσες μερες κανεις δεν πηγε ? Ουτε ενα ροστερακι ? Ντροπη..

Αυτα..

να που πηγαμε sir sven goran nokia :grin: για να σου λυσουμε τις τυχον αποριες.Πρωτον το μαγαζι μεσα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟΟΟ!Εχει πολυ βαθος μεσα,εχει πριβε σουπερ στο παταρι οπου ομως δυστυχως δε συμβαινει το παραμικρο!Κριμα γιατι ριχνοντας τοσο χρημα για να το φτιαξεις θα επρεπε να αποσκοπεις στη συντομοτερη αποσβεση,αλλα για λογους που ολοι ξερουμε και αλλοι φανταζονται :cheesy: το μαγαζι δεν τραβαει.Πολυ λιγοι πελατες,λιγα temachia γυρνοβολωντας σαν τις αδικες καταρες μπας και τις κερασει κανενας κανα πουτο ή χουρο.Τις περισσοτερες φορες ματαιος ο κοπος τους.Συνολικα μονο 10 κοπελες απο τις οποιες διεκρινα την αλεξια την γερμανιδα του λιντο,την ιζαμπελλα της ανατολης την πολωνεζα,2 μαυρουλες,την γκαλινα την βουλγαρα που ηταν περσυ στο BG,μια μιλφ νταρντανα με κοντο ξανθο μαλλι που ηταν περσυ στο αλκατραζ(Νομιζω amanda)και 4,5 ακομη πολυ μετριες καταστασεις.Δεν αξιζει για επισκεψη προς το παρον.Στο μελλον θα δειξει.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.Εχει πολυ βαθος μεσα,εχει πριβε σουπερ στο παταρι οπου ομως δυστυχως δε συμβαινει το παραμικρο!

Δεν συμβαινει το παραμικρο, εε ??  :think: :think: :think:

Κριμα.. Θα ηθελα να μαθω το σκεπτικο του μαγαζατορα..Τελικα τι πουλαει και σε ποιους απευθυνεται ?

Αυτα..

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Κριμα.. Θα ηθελα να μαθω το σκεπτικο του μαγαζατορα..Τελικα τι πουλαει και σε ποιους απευθυνεται ?

μάλλον σε αμερικανικό κοινο, που έχει συνηθησει μόνο να βλέπει φίλε νοκια  :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μαυρο, πισσα, κατραμι... Ενετελως μαπα το καρπυζι και προς Θεου μην την πατησετε οπως εγω και πατε παταρι!!!

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
το γκολντ εχει το τροχο   εσεις το κρυφτο??  :rolleyes:

Stories