kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σε πιο ιπσοσ τισ σιγκρου ιεν να παο να παρο κουλουρακιαστην κάρυστο δουλεύει σε έναν καινούριο φούρνο
σε πιο ιπσοσ τισ σιγκρου ιεν να παο να παρο κουλουρακιαστην κάρυστο δουλεύει σε έναν καινούριο φούρνο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΕΚΛΕΙΣΕ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
Χθεσινο περασμα απ΄εξω κατεβαινοντας την Συγγρου..Οι καδοι των μπαζων ηταν ακομη απ'ξω..Τοσους μηνες ανακαινιση προκαλει αποριες..Τεσπα..Θα δειξει..Λογικα θα πρεπει να βιαστουν γιατι θα χασουν την εορταστικη περιοδο των Χριστουγεννων.
:'( :'( :'(Ειδα ταμπελα απ'ξω να γραφει "Ενοικιαζεται"..Μου λυθηκε η απορια ..
Ειδα ταμπελα απ'ξω να γραφει "Ενοικιαζεται"..Μου λυθηκε η απορια ..
Σορρυ παιδαροι αλλα εκανα λαθος..Αυτα παθαινεις οταν κατεβαινεις την Συγγρου με πατημενα γκαζια..Η ταμπελα εγραφε "ενοικιαζονται σκαλωσιες"..Καμμια σχεση με το μαγαζι.
Σορρυ παιδαροι αλλα εκανα λαθος..
Η ταμπελα εγραφε "ενοικιαζονται σκαλωσιες"..Καμμια σχεση με το μαγαζι.
παίδαροι???????απο και ώς που θείο???????το ρίξαμε στα τεκνά τώρα?
Οντως φίλε στην κυριολεξία χρυσή εποχή τότε με τα φλογοβολαπάντως θείο με ροστεράκι 2005-2006 ήτοι μαρίνες,μάρθες,μαρία,αννέτα(με πράσινο στρίγκο φάκ μι ),τζέσικα,ήρα,βίκυ,ένυ κλπ κλπ..εγώ παίρνω μπύρα και ανεβαίνω σκαλωσιά άμα λάχει..
Νομιζω ότι ο εκλεκτος των εκλεκτών bixterius και το αγωνιστικο καθαροαιμο αλογο Messy, πιθανως να εχουν κατι καινουργιο να μας πουν για αυτό το μαγαζι-θρυλο.
Αυτά.