kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
διακοπε στι μιτιλινι...ρε παιδια καποια Χαρα νομιζω Ελληνιδα ψηλη με μεγαλο στηθος δουλευει ακομα ή ξερετε αν μπορω να την βρω αλλου?
διακοπε στι μιτιλινι...ρε παιδια καποια Χαρα νομιζω Ελληνιδα ψηλη με μεγαλο στηθος δουλευει ακομα ή ξερετε αν μπορω να την βρω αλλου?
διακοπε στι μιτιλινι...
μι με βριζισΒλεπω πληρως ενημερωμενος my friend ;)
Καλημερα....
μι με βριζισ
καλιμερα
μι με βριζισ
καλιμερα
my friend=?Εγω να βρισω ποτε...
Εξαλλου ειμαι της εκκλησιας... εστω και απεξω
my friend=?
δε μιλο κσενα
τα λεμε αργοτεραπαο να χεσο
διακοπε στι μιτιλινι...
Εχει σταματησει δηλ ή θα ξαναεπιστρεψει?
μιτιλινι ινε μονιμι εδο κανι διακοπε ασκοντασ χομπι πλεονΚοιταξε παιχτουρα μου, πριν κανα 2 βδομαδες εκει ηταν κανονικα, τωρα αμα εφυγε για διακοπες οπως λεει ο κοτομπιφτεκος πιο πανω δεν ξερω να σου πω..
διακοπε στι μιτιλινι...
το ΕΚΑΒΞερει κανεις κατι περαπανω ?
Tυχαια συναντηση σε κεντρικη πλατεια με μια παλια απο το Γκολντ. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι λιγες ημερες πριν πουληθει το μαγαζι, μπηκε μεσα ενας μπραβος και εσπασε στο ξυλο μια Εβελινα. Σερβιτοροι και πελατες εφυγαν τρεχοντας σαν λαγοι και την αφησαν μονη της.Μου ειπες οτι εφαγε τοσο ξυλο που εφυγε με ασθενοφορο. Ξερει κανεις κατι περαπανω ?
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Σέιλα? Πήγε σε κάποιο άλλο μαγαζί??
Tυχαια συναντηση σε κεντρικη πλατεια με μια παλια απο το Γκολντ. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι λιγες ημερες πριν πουληθει το μαγαζι, μπηκε μεσα ενας μπραβος και εσπασε στο ξυλο μια Εβελινα. Σερβιτοροι και πελατες εφυγαν τρεχοντας σαν λαγοι και την αφησαν μονη της.Μου ειπες οτι εφαγε τοσο ξυλο που εφυγε με ασθενοφορο. Ξερει κανεις κατι περαπανω ?
αρχιμηδης νεονακης???ψάξε στον ασπρόπυργο...ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΑΕ