Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχει σταματησει δηλ ή θα ξαναεπιστρεψει?

Κοιταξε παιχτουρα μου, πριν κανα 2 βδομαδες εκει ηταν κανονικα, τωρα αμα εφυγε για διακοπες οπως λεει ο κοτομπιφτεκος πιο πανω δεν ξερω να σου πω..

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Κοιταξε παιχτουρα μου, πριν κανα 2 βδομαδες εκει ηταν κανονικα, τωρα αμα εφυγε για διακοπες οπως λεει ο κοτομπιφτεκος πιο πανω δεν ξερω να σου πω..
μιτιλινι ινε μονιμι εδο κανι διακοπε ασκοντασ χομπι πλεον

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
ιρθε τω καλωκερει ! καλαις δοιακωπαισ σαι ολουσ !

pefas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μάγκες ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμα στο γκολντ μια μελαχρινη αργεντινια με  :boobies: .Πρινσιλα κάπως έτσι μου χε πει την λενε και δουλευε τα πσκ.

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Tυχαια συναντηση σε κεντρικη πλατεια με μια παλια απο το Γκολντ. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι λιγες ημερες πριν πουληθει το μαγαζι, μπηκε μεσα ενας μπραβος και εσπασε στο ξυλο μια Εβελινα. Σερβιτοροι και πελατες εφυγαν τρεχοντας σαν λαγοι και την αφησαν μονη της.Μου ειπες οτι εφαγε τοσο ξυλο που εφυγε με ασθενοφορο. Ξερει κανεις κατι περαπανω ?

john2003pq

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Σέιλα? Πήγε σε κάποιο άλλο μαγαζί??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Tυχαια συναντηση σε κεντρικη πλατεια με μια παλια απο το Γκολντ. Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι λιγες ημερες πριν πουληθει το μαγαζι, μπηκε μεσα ενας μπραβος και εσπασε στο ξυλο μια Εβελινα. Σερβιτοροι και πελατες εφυγαν τρεχοντας σαν λαγοι και την αφησαν μονη της.Μου ειπες οτι εφαγε τοσο ξυλο που εφυγε με ασθενοφορο. Ξερει κανεις κατι περαπανω ?

κατάντια!!!!αντί να συζητάμε για φράπες,μουνοδαχτυλιάσματα,χυσοπεριπέτειες,ρόστερ,μεταγραφές,αποσύρσεις μοντέλων με ιστορία στο χώρο,έστω για τα ποτά μπόμπες,λές εσύ αυτό και μου σηκώθηκε η τρίχαααα!!!!!!Κάποτε η θεά μαρίνα και το αρκουδάκι της σου ξεζουμίζανε ότι υγρό υπήρχε στα σακούλια και τώρα τί??? Νάδα.. :'(

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

μηπως ηταν ο γριτσης κ μετα της εγραψε κ στιχο αφιερωση στο βυζι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom