Επισκέπτης
Η Τσάρλυ (17) είναι η Λευκορωσίδα με το κοντό ξανθό μαλλί?
Eλα πελοπα..μελαχροινη, μακρυα μαυρα μαλλια, με σχιστα ματια.
Η Τσάρλυ (17) είναι η Λευκορωσίδα με το κοντό ξανθό μαλλί?
Αυτή που περιγράφω υπάρχει στο ίδρυμα? Βίκυ, Βίκα μήπως? Έχω σκουριάσει ο κερατάς!
Μετά απο την προτροπή του θείου Παπάζογλου (respect) βγάλαμε με τον Vasos με πολύ κόπο, ιδρώτα και .... τον παρακάτω ονομαστικό κατάλογο με όλα τα κορίτσια του εν λόγω δυνατού ιδρύματος. Στις 'Μούσες' πόσταρα όλη την τελευταία ονομαστική λίστα και τώρα του Γκόλντ για να ξέρουμε τι μας γίνεται Το 'Ρασπούτιν' , το 'Γκόλντ' και οι 'Μούσες' είναι ίσως τα πιο δυνατά μαγαζιά αυτή τη στιγμή (προσωπική μου άποψη πάντα για να μην παρεξηγιόμαστε).
1) Χριστίνα
2) Μαρίνα
3) Τζόρνταν
4) Τζοάνα
5) Εστέρα
6) Εϊντζελ
7) Ήρα
8) Σεϊλά
9) Σάσα
10) Κατερίνα
11)? Γκρέϊς (έχουμε καιρό να την δούμε )
12) Μπιάνκα
13) Μόνικα
14) Πάολα
15) Μαρία
16) Βικτώρια
17) Τσάρλυ
18) Αντζέλικα
19) Εύα
20) Ιουλιάνα
21) Βερονικα
22) Λυδία
23) Τρίξυ
24) Μισέλ
25) Μοντέστα
26) Ζάννα
27) Σαμπίνα
28) Βικυ
29) Ενυ ( η μπατσίνα)
30) Χαρα
31) Έμμα
32) Λάνα
33) Γιούλη
34) ʼννα (έγκυος)
35) ʼντζελα
36) Ωρόρα
37) Μάρτα
38) Ελένη
39) Ντενίζ
40) Μιρέλα
41) Aναστασια
42) Επιστήμη
43) Βίβιαν
44) Καλούντια
45) Λίζα
46) Κατρίν
47) Αλεξάνδρα
48) Καθυ
49) ʼουρα
όχι ρε άλλο το 1 και άλλο το 33 θα σε μαλώσει ο Δάσκαλος
και το κοινο του...Πηγα το Σαβατο μετα απο δυο χρονια το μονο που με εντυπωσιασε ηταν η Sheila.Το μαγαζι παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερο....
Όντως τις καθημερινές η Sheila είναι από τις καλύτερες παρουσίες.Πηγα το Σαβατο μετα απο δυο χρονια το μονο που με εντυπωσιασε ηταν η Sheila.Το μαγαζι παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερο....
Όχι...ουτε ευκολα ουτε δυσκολα....απλα οχι!!!(εκτος κ αν εχω χασει επεισοδια)!!!Η Λάνα κερνάει καφέ όμως; Δεν έχω μάθει;
τι γινεται,δν κοιμομαστε τετοια ωρα ???Νομίζω ότι καλύτερη με διαφορά currently είναι η Lydia
Προχτές απάντησα σε ποιο νούμερο είσαι.
Περι Lydia. Την επόμενη φορά θα έχουμε εξώτροπα