You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Με την αδισοπιτι καβλα που διάβασα, πήγα στο Baby Gold. Πήρα εκεί τη Lydia για χορούς, ώσπου αναφώνησα Τι πάτος είναι αυτός μωρό μου;; Ωραίο το show Martha Eny.
μουναρες.......
παιδια συγχωρεστε μου την ερωτηση. ειμαι newbie στο αθλημα και διαβαζοντας αυτο το forum εχω καταλαβει οτι ο λεγομενος φραπες δεν ειναι στανταρ υπηρεσια (εχω καταλαβει σωστα???) αν ναι υπαρχει δυνατοτητα να ξερω εκ των προτερων ποια προσφερει τετοιες υπηρεσιες??? θελω να πω υπαρχει καποια εκφραση που χρησιμοποιητε ωστε και οι δυο να καταλαβαινουμε τι γινεται στο χορο???
πραγματι ,ειναι πατος η λιντια και εχει ωραιο κωλι.ειμαι θαυμαστης της και παντα την τιμαω.φιλαρακο ποσους χωρους εκανες?...επαιξε κατι?(απαντησε με πμ).την κερασες ποτο πρωτα..και μετα χορο?Με την αδισοπιτι καβλα που διάβασα, πήγα στο Baby Gold. Πήρα εκεί τη Lydia για χορούς, ώσπου αναφώνησα Τι πάτος είναι αυτός μωρό μου;; Ωραίο το show Martha Eny.
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Εγώ τον τελευταίο καιρό συχνάζω Grand Ritorno, στο Baby Gold δεν έχω πάει αλλά βλέπω πολύ καλές κριτικές, μια σύγκριση μεταξύ των δύο?
Το Grand Ritorno ειναι σαν να πας στο παρτυ φιλων σου να παιξεις black jack, ενω το Baby Gold ειαναι σαν να πας στο καζινο Λουτρακιου
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φίλοι φίλοι καριοφύλλι σου γαμώ και το καντήλι όμως.....Το Grand Ritorno ειναι σαν να πας στο παρτυ φιλων σου να παιξεις black jack, ενω το Baby Gold ειαναι σαν να πας στο καζινο Λουτρακιου
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Σωστόοοοος!!!!Το Grand Ritorno ειναι σαν να πας στο παρτυ φιλων σου να παιξεις black jack, ενω το Baby Gold ειαναι σαν να πας στο καζινο Λουτρακιου
Πιο Λουτρακι και Παρνηθα, στο Βεγκας πας!!!!!!!!!!!!!!!!!Σωστόοοοος!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Έτσι!!!!Πιο Λουτρακι και Παρνηθα, στο Βεγκας πας!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Λίγα λίγα μας τα λες!!!!και η Περαιως ειναι το Μαρκοπουλο,για μας τους πρωην αλογομουρηδες...
μεγαλη αρρωστια,μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα !!!!!!!!!!!!!!!!Λίγα λίγα μας τα λες!!!!
Είναι όντως Λας Βέγκας ειδικά όταν ντηλάρει το Θεόμουνο η Αλεξάνδρα . Best GFE σε φραπέ αφρόγαλο . Εύγε άριστα 10!
Το 10 πάει στο φραπέ ή στην Αλεξάνδρα ???
γιατί φραπέ από τα χεράκια της δεν έχω πιει (και ούε πρόκειται) αλλα μόνο θεόμουνο δεν την λες ...
περί ορέξεως κολοκυθόπιττα βέβαια ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάει χάλασε κι ο βοθρούλης......μεγαλη αρρωστια,μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα !!!!!!!!!!!!!!!!
και εσύ puranger μεταξύ Grand Ritorno και Baby Gold ψηφίζεις το δευτερο? εχω διαβάσει το site σου και μετράει πολύ η γνώμη σου για μέναΕίναι όντως Λας Βέγκας ειδικά όταν ντηλάρει το Θεόμουνο η Αλεξάνδρα . Best GFE σε φραπέ αφρόγαλο . Εύγε άριστα 10!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις