You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Στις 5 έκλεισε χτες το μαγαζί ... μύρισε μπατσινιλας λέει ...
Επαιξε Ενι και το show με το δισκοπρίονο ... η χαρά της σπίθας... τα πρώτα τραπέζια λάμψανε...!!!
Τελευταία ο Μπατσινίλας σκοράρει διαρκώς........
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Που ειναι η Sheyla οεο???
θες πηγα φτιαγμενος στο ναγαζι να "κανω ζημιες" με την Sheyla. Δυστυχως για κακη μου τυχη ελειπε. Ενας αγενης και "ξυστης" σερβιτορος μου ειπε θα γυρισει σε 20 μερες. Ξερουμε αν οντως ισχυει η απλα ειχε ρεπο?
θες πηγα φτιαγμενος στο ναγαζι να "κανω ζημιες" με την Sheyla. Δυστυχως για κακη μου τυχη ελειπε. Ενας αγενης και "ξυστης" σερβιτορος μου ειπε θα γυρισει σε 20 μερες. Ξερουμε αν οντως ισχυει η απλα ειχε ρεπο?
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Επειδh ελειπε το μωρο επικεντρωθηκα στο show.
Απο αυτες που ειδα ξεχωρισαν: Ντενιζ, Ειντζελ, Μαρινα.
Αλλα δυστυχως για πρωτη φορα απογοητευτηκα απο την ποιοτητα. Τοσο χαλια οι Τεταρτες?
Πηρα την Μαρινα για χορο(μηπως ειναι ναραμου η μου φανηκε? Ελληνιδα ειναι?).Πηρα 3 χορους και ηθελε ντε και καλα να τελειωσω, αλλα φδεν της εκανα τη χαρη
Αλλα δυστυχως για πρωτη φορα απογοητευτηκα απο την ποιοτητα. Τοσο χαλια οι Τεταρτες?
Πηρα την Μαρινα για χορο(μηπως ειναι ναραμου η μου φανηκε? Ελληνιδα ειναι?).Πηρα 3 χορους και ηθελε ντε και καλα να τελειωσω, αλλα φδεν της εκανα τη χαρη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η Μαρίνα είναι όντως ναραμού και έχει κόλλημα με το τελείωμαΕπειδh ελειπε το μωρο επικεντρωθηκα στο show.
Η κοπέλα τιμάει τα λεφτά της......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ότι είναι είναι ...!!!
για ξήγα το αυτό..........
τι θα πει ότι είναι είναι;;;;;;;;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
...ΜΟΥΝΑΡΑ...για ξήγα το αυτό..........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
συμφωνούμε δλδ.........ΜΟΥΝΑΡΑ...
για ξήγα το αυτό..........
Οτι είναι μονάρα, είναι ...!!! και φατσάρα και κορμάρα ...!!!
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε χορό ούτε κουβέντα ...!!!
Παιδιά δεν είναι μουνάρα. Ίσως λόγω τριβής έχει επέλθει συνήθεια και βλέπω μόνο τα στραβά, αλλά έχει αδυνατίσει αρκετά, η εναπομείνασα μορφή περπατάει σαν alien, μαλλιά, φρύδια extentions, σοβάντισμα vernilac και επικοινωνία ταξιτζή μετά από 10 ώρες βάρδια. Όταν(...) την είχα πρωτοδεί έκανε εντύπωση
Απο τα λιγα που ξερω για να γαμησεις πρεπει να εχεις ακρες στα μαγαζια για να γαμησεις σχετικα αμεσα,γρηγορα και καλα / απο εκει και περα υπαρχουν και εξαιρεσεις / ξερω π.χ παλικαρακι με δουλεια "πασιαρικι" που τσιμπανε οι γυναικες που γαμησε με συνοπτικες διαδικασιες / εγω τουλαχιστον απο τη δικη μου εμπειρια αυτα εχω δει αυτα λεω .....
Ο studian θα σου έλεγε ότι πολύ καλά τα λες νεαρέ!! ;) ;)
Καλησπέρα στην παρέα.
Για αυτην την Μαρίνα πως ειναι τα χαρακτηριστικα της(παίζει πουθενα καμια φωτο)
Κατεβαινω Αθήνα τρείς φορές το χρόνο για δουλειες και το Τιμάω δεοντος το εν λόγω καταστημα.
Σίγουρα θα την εχω δει αλλα μες στην κοσμοσυρροη δεν εχω καταλαβει πια ακριβως ειναι και μου κανει εντυπωση γιατι όλοι γραφουν τα καλλιτερα.
Κατεβαινω Αθήνα τρείς φορές το χρόνο για δουλειες και το Τιμάω δεοντος το εν λόγω καταστημα.
Σίγουρα θα την εχω δει αλλα μες στην κοσμοσυρροη δεν εχω καταλαβει πια ακριβως ειναι και μου κανει εντυπωση γιατι όλοι γραφουν τα καλλιτερα.
Καλησπέρα στην παρέα.
Δεν πρόσεξες καλά
Ο studian θα σου έλεγε ότι πολύ καλά τα λες νεαρέ!! ;) ;)
stalker
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
No βυζι φυσικο εννοεις?Γιατι γενικα εγω λεω yes βυζι..Δεν πρόσεξες καλά τις κριτικές
Αδύνατη, no βυζί, ξανθό μαλλι μακρύ μπουκλε - σπαστό, προσωπάκι μπάρμπυ
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Παιδιά δεν είναι μουνάρα. Ίσως λόγω τριβής έχει επέλθει συνήθεια και βλέπω μόνο τα στραβά, αλλά έχει αδυνατίσει αρκετά, η εναπομείνασα μορφή περπατάει σαν alien, μαλλιά, φρύδια extentions, σοβάντισμα vernilac και επικοινωνία ταξιτζή μετά από 10 ώρες βάρδια. Όταν(...) την είχα πρωτοδεί έκανε εντύπωση
Και ποιες θεωρεις θεεσ, leonoro???
Για την Sheyla δεν απαντησε κανεις.
Ξερετε ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΨΕ η ειναι σε αδεια???
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Και ποιες θεωρεις θεεσ, leonoro???
Για την Sheyla δεν απαντησε κανεις.
Ξερετε ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΨΕ η ειναι σε αδεια???
Σπίτι στην πατρίδα είναι η κοπέλα από σήμερα.
"Ραντεβού τον Σεπτέμβρη", όπως τα χειμερινά σινεμά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις