sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
o pilio είναι συνεργάτης της ΕΥΠ/ΑΔΑΕ.
Γιατί πιστεύεις ότι αναφερόμουν σ' αυτόν;
o pilio είναι συνεργάτης της ΕΥΠ/ΑΔΑΕ.
οφ τοπικδλδ πάλι δε θα γαμήσω...ουφ..ευχαριστώ για την προειδοποίηση.
Η Μαρθα μονο με 10 καρτες τα κανει ολα αυτα???? Ειναι και μουναρα η γυναικα.
Τοτε γιατι να παρει καποιος τη Κλεοπατρα που ειναι ΤΟ ΜΠΑΖΟ ,δε βλεπεται ουτε με σακουλα στη μαπα και να δωσει 300 Γιουρια για μια πιπα!!!!!! Ακου 30 καρτες. Εσυ πού ξερεις για τα 300 τις Κλεοπατρας? Εδωσες τοσα χρηματα για μια πιπα???
Τωρα για τις υπολοιπες που λες οτι τα κανουν ολα, για τη Βιβιαν ξερω οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Μιλαει πολυ,δε κανει τιποτα. Οταν λεμε κατι να το λεμε επειδη ξερουμε και οχι για ρεσιτάλ παπαρολογιας.
Και επειδη για τη συγκεκριμενη που λες δε παιζει με τιποτα πιπα και μουνοχερα και γλυφομουνια, με βαζει σε σκεψη γενικα για την ποιοτητα των πληροφοριων σου. Για κατι ρουμανες εκει μεσα δεν εχεις κατι να μοιραστεις μαζι μας???
παιδια μια φορα σε απλο χωρο ενα ρουμανακι μου το εδωσε φορα παρτιδα και το περιποιηθηκα
είναι fragkofonias. δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό.οφ τοπικ
ρε κουναβι ακομα περιμενω ενα κερασμα που μουχεις ταξει ε!
μέχρι να την πέσουν στα μαγαζία πάλι τα στρουμφάκια και να αρχίσουν οι μάπες απ τους μαγαζάτορες.Νταβατζήδες, γαμιάδες, φιδέμποροι και κάθε λογής "φρούτο" άρχισε να μαζεύεται μου φαίνεται...
ΑΠΙΣΤΗ ΘΩΜΑΔΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κανω για να το πιστεψετε ????? ετυχε η φαση ξερω εγω ...μπορει να ητανε καβλωμενη καθοτι και ωραιο παιδι ο πουστησ θελω κατι επιδιορθωσεισ ακομα και θα γινω σαν τον πιτEμενα μια φορα μου επεστρεψε και το 10αρικο και μετα, αφου με κερασε σφηνακι, με πηγε για βρωμικο εξω απο το Παντειο..!
ΑΠΙΣΤΗ ΘΩΜΑΔΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κανω για να το πιστεψετε ????? ετυχε η φαση ξερω εγω ...μπορει να ητανε καβλωμενη καθοτι και ωραιο παιδι ο πουστησ θελω κατι επιδιορθωσεισ ακομα και θα γινω σαν τον πιτ
είσαι ιδιος ο richard beer;ΑΠΙΣΤΗ ΘΩΜΑΔΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κανω για να το πιστεψετε ????? ετυχε η φαση ξερω εγω ...μπορει να ητανε καβλωμενη καθοτι και ωραιο παιδι ο πουστησ θελω κατι επιδιορθωσεισ ακομα και θα γινω σαν τον πιτ
δε μοιαζω ρε lion??? me ton ritz ths dynasteiasείσαι ιδιος ο richard beer;
μια ελενα μελαχρινι με ενα ταττοο (στρινγκ εχει ζωγραφισει στον κολο) τι λειι?απο φραπε η και εξω?
ρε Δασκαλε η φιλη μας η Τζεσσικα ξερεις που βρισκεται?
Υ.Γ> αν τη θυμασαι βεβαια...
Υ.Υ.Γ η Κατριν πηγε διακοπες τελικα?
1)R.I.P.