ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Έρχεται ο Ιούλιος!!!!!
καλο καλοκαιρι
Έρχεται ο Ιούλιος!!!!!
Έρχεται ο Ιούλιος!!!!!
καισαρ?
Φεύγει η οικογένεια διακοπές για δύο μήνες...καλο καλοκαιρι
Φεύγει η οικογένεια διακοπές για δύο μήνες...
Πιάσε της λίγο το κωλαράκι και για μένα και πες της ότι...έρχομαι!!!!Η Sheyla εχει μαυρισει και σε περιμενει...
Η Sheyla εχει μαυρισει και σε περιμενει...
Ισως η απάντηση είναι προφανής αλλά θα τη ρίξω την ερώτηση...: Η Μοντέστα αν και κούκλα Plastic Fantastic, δεν είναι λίγο ψυχρή, λίγο στην κοσμάρα της κ.λ.π.?
Αντιληπτό. Εγώ ο άμοιρος που δεν κουβαλάω αναψυκτικά μαζί μου τι να κάνω? Να τη ρωτήσω αν έχει τίποτε φυσαλίδες στο ηγμόριο και αν νοιώθει καλά πριν από το χορό?Πίνει Fanta + Cola...που της δίνoyn άλλο αέρα...;) ;)
Αντιληπτό. Εγώ ο άμοιρος που δεν κουβαλάω αναψυκτικά μαζί μου τι να κάνω? Να τη ρωτήσω αν έχει τίποτε φυσαλίδες στο ηγμόριο και αν νοιώθει καλά πριν από το χορό?
Να της προτείνω να πεταχτεί να πάρει κάτι κερασμένο από μένα και μετά νάρθει?
Πιάσε της λίγο το κωλαράκι και για μένα και πες της ότι...έρχομαι!!!!
Αντιληπτό. Εγώ ο άμοιρος που δεν κουβαλάω αναψυκτικά μαζί μου τι να κάνω? Να τη ρωτήσω αν έχει τίποτε φυσαλίδες στο ηγμόριο και αν νοιώθει καλά πριν από το χορό?
Να της προτείνω να πεταχτεί να πάρει κάτι κερασμένο από μένα και μετά νάρθει?
Οπως προαναφέρθηκε το βασικό είναι ότι έρχεται ο Ιούλιος ...!!!
Τα γυναικόπαιδια να γεύγουν να πάνε στα χωριά τους ...!!!
κΚαι εμείς οι κακόμοιροι εδώ να λιώνουμε στη δουλειά μέσα στον καύσωνα για να μην τους λείψει τίποτα ...!!!
Πώς με πιάνεις... Πρέπει να βρεθούμε στο "Ναό" τώρα τον Ιούλιο.... ;) ;)Οπως προαναφέρθηκε το βασικό είναι ότι έρχεται ο Ιούλιος ...!!!
Τα γυναικόπαιδα να γεύγουν να πάνε στα χωριά τους ...!!!
κΚαι εμείς οι κακόμοιροι εδώ να λιώνουμε στη δουλειά μέσα στον καύσωνα για να μην τους λείψει τίποτα ...!!!
Πώς με πιάνεις... Πρέπει να βρεθούμε στο "Ναό" τώρα τον Ιούλιο.... ;) ;)
Borg, χρωστάς μια έξοδο εδω και ένα χρόνο. Και με δεδομένο ότι εγώ ήδη έχω στη στείλει στη μέλλουσα, περιμένω.........