ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Να προσέχετε, στο Βυζαντινό κυκλοφορούν πολλοι συναγωνιστές
Ξανθιά ψηλή ή μελαχροινή μέτρια;
Να προσέχετε, στο Βυζαντινό κυκλοφορούν πολλοι συναγωνιστές
Aν πω...στα @@ μας...θα είναι πολύ βαρύ ?
Ρε παιδια μηπως ξερετε σε ποιο super market ψωνιζει η Sheyla???
μπας και την πετυχω τυχαια εκει, γιατι μου ειπε οτι με πελατες απο το μαγαζι δεν βγαινει
μπας και την πετυχω τυχαια εκει, γιατι μου ειπε οτι με πελατες απο το μαγαζι δεν βγαινει
Πήγα την περασμένη βδομάδα.Συμπεράσματα :
1)Καλός χώρος,ωραία μουσική,ψιλοευγενικά γκαρσόνια για τέτοιο μαγαζί.
2)Γκόμενες γενικά μέτριες και λίγες πολύ καλές.
3)Οι περισσότερες κάνουν κακό χορό,και είναι λίγες που σε καυλώνουν άσχημα.
4)Έλεος είπαμε να σου λένε ψέμματα αλλα αυτές το γαμήσαν το θέμα.Όσες ήρθαν και λέγανε "σε θέλω πολύ τώρα" φάγαν άκυρο.Δεν είμαστε αμερικανάκια.
5)Αυτό με το φραπέ σε κοινή θέα είναι μεγάλη μαλακία.Δεν είναι και ότι πιο ωραίο να σου κάνει η άλλη χορό,και δίπλα να βλέπεις το εργαλείο του 60χρονου.Αν δεν κάνουν πραγματικά prive φάση δεν υπάρχει περίπτωση να το δοκιμάσω.
6) Αυτές οι λίγες που είναι καλές,είναι πολύ καλές και ξέρουν να σου τρίβονται χωρίς να σε κοπανάνε.
Γενικό συμπέρασμα,καλό μαγαζί αλλά έχω πάει και σε καλύτερα.
ναι εντελως τυχαια πετυχαινει στριπερς σε αεροδρομια, λιμανια κτλειδικότητα στα ΤΥΧΑΙΑ εδώ στο σάιτ Εχει ο Yorgos.
στείλτου πι εμ.
kserete pote ksanadoylei i paola apo brilisou 55 exi parei adeia??
βγαλε το 5
βγαλε το 5
εγο νομισα οτι ιταν το ξενοδοχιοήταν πουρμπουαρ ;)
εγο νομισα οτι ιταν το ξενοδοχιο
παλι γονια καραγφιοργι κε πανεπιστιμιου .... στο πιρεα δε εχι κανενα του επιπεδου σαστο ξενοδοχειο ηταν πιο ακριβο απ'την παρεα...